Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JAGGLARBINX

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Trónok harca az a sorozat, amire az HBO nagyon büszke, a rajongók meg odavannak érte, és az egész világ remegve várja már harmadik évadának kezdetét. Pedig ha jobban megnézzük a történetet, semmi formabontót nem találunk benne, az elképzelt középkorban sakkfiguraként ide-oda…..
JAGGLARBINX 2013.03.30 14:19:03
@koschwarz: Ugye nem baj hogy jelenleg ez az egyik legjobban hype-olt sorozat?Amúgy meg ha az emlitett csatornának nagyobb nézettségre és jobb reklámkampányra lenne szüksége akkor valószinü hogy valamelyik négy vagy öt betüs(neveket nem emlitek)szenny lapot kérné fel erre,nem pedig az egyetlen normális oldalt.
JAGGLARBINX 2013.03.30 14:54:15
@Tristania: Most hogy így mondod:D.
Elnézést a kommentemért.
Az RTL Klub egyre nézettebb sorozatának keddi epizódjában (itt nézhető meg, a 24. percnél kezdődik) elcsattant egy mókás cigi, elfogyott egy üveg vodka, a buli végén pedig mentőt kellett hívni. Mindez elrettentő célzattal - írja a Bors. A sztori szerint Joe kiskorú lánya,…..
JAGGLARBINX 2013.03.28 17:25:55
@Stormbird: Én nem akartam a témától elrugaszkodni,de kedves Integra hozászolásaival nem értek egyet.Az viszont igaz hogy ilyen megmozdulásokkal is mint amiröl ez a hir szól semmit nem fognak elérni,és ez csak hülyeség hogy elrettentő példának szántak az egészet.Az egyik legnagyobb baj az hogy egy törvénytelen dolog, és vagy termék betiltásával eddig még sose értek el semmit és nem is fognak.A szóban forgó Tv csatornáról meg megint csak megvan a véleményem.
JAGGLARBINX 2013.03.28 17:33:21
@henrik_: Minnél inkább úgy mutatják be hogy életveszélyes vagy ártalmas,annál többen fogják kipróbálni.A fü meg amúgy sem számit keménydrognak.Ha egy hétvégi partin elpattintotok a haverokkal egy rakétát,az még semmivel se ártalmasabb mintha legurítotok pár sört vagy felest.És még az alkoholtól sokan agresszívak lesznek ,addig a marijuana esetében ez a veszély nem áll fenn.
JAGGLARBINX 2013.03.28 17:39:39
@Stormbird: Amit az emlitett Tv csatornáról irtál,abban teljesen egyet értek veled.Egy merö szenny az egész,de amig ilyen sokan nézik addig változás nem lesz,csak egyre lejjebb süllyed az egész csatorna.