Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Paja Misku

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fotó: @ dario perrone Mostanában nagyon élvezem az életünket! Valahogy jól alakulnak a dolgaink és hiszek abban, hogy ezt a jó kedvet és derűt sikerül Neked is átadnom. Büszke vagyok arra, hogy MAGYAR vagyok és tudom, sőt meggyőződésem, hogy együtt képesek leszünk egy jobb életet létrehozni! Pár…..
Paja Misku 2015.11.15 16:13:40
:-)
Magamról: TANULÓ KIS CSAJ VAGYOK ÉS CSAK A NYÁRI SZÜNETBEN TUDOM IZZÍTANI A PUNCIMAT! LEGYÉL RÉSZESE TE IS ITT SZERETNÉM MEGTALÁLNI AZ IGAZIT!Amitől beindulok: Ha a puncizásomat nézed és megkéred ízlelgessem meg a nedveimet! Na arra nagyon!Amit utálok: semmiAlida Online!..
SophieDiamond bemutatkozása pár szóban: :)Ami feldob: a vibrátoraim nagyon feldobnak! imádom az anált és a dp-t.. szeretem keményen, és mélyen! ..téged is szivesen feldoblak! :)Ami lehangol: a tahók! Légy férfi! :) köszi!Élő szexcset most! ..
Paja Misku 2013.03.28 12:29:03
Órarendem: Délelőtt, délután, este.hotcarry bemutatkozása pár szóban: 40-es társaságot,humort,erotikát kedvelő hölgy vagyok.Ami feldob: A kedvesség és ha jól érzed magad nálam.Ami lehangol: A durvaság és udvariatlanság.Ha közvetlen ismerőseim rám találnak itt és…..
Paja Misku 2013.03.28 12:25:57