Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rally Likes

43 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem szokásunk, de most kiposztoljuk ide is, a Polo WRC tesztjéről készült igen komoly felvételt. A videóban Ogier, Latvala és Mikkelsen is megmutatja, hogy mit tud aszfalton és havon egy Monte Carlo-i teszt köreiben. ..
3 új versenyző, új remények, a Citroen is bejelentette a jövő évi versenyzőit! Kris Meeke és Mads Ostberg lesz a Citroen Abu Dhabi két főversenyzője Khalid Al Qassimi nem megy teljes évet. A csapatban teljesen új versenyzők várják a jövő évet kivéve Khalid Al Qassimi…..
Igen, igen a mai nap tartották a Hyundai i20 WRC (Shell World Rally Team) sajtótájékoztatóját! Jövőre a Monte Carlo Rally-n már láthatjuk a Hyundai i20 WRC-t! A sajtótájékoztatón kiderült, hogy milyen színekben láthatjuk és már 100% ra tudhatjuk a jövő évi versenyzőket…..
Vizes, jeges murva, több mint 100 autó, 2 WRC egy rahedli S2000 és Micsu. Turán hozta a formáját Puskáék bemutatták a Fiesta WRC-t, remekül záródott a 17. Mikulás Rallye! Az első gyors 9:03 kor kezdődött Öskün ahol máris 1-2 meglepő dolog alakult ki. Turán nagyon jött, meg…..
Ma megkezdődtek a pályabejárások mi pedig készülünk a holnapra! Fotó: Turán Motorsport  Mai napról egyenlőre semmi más infónk nincs, csak az, hogy esett a hó Veszprémben és a gyorsokra is került egy kicsi. Viszont mi készülünk a holnapi napra. Élő infókat fogunk…..
Nos igaz, még 2 őt kell aludnunk, hogy elkezdődjön a 17. Mikulás Rally de már ma is elég eseménydús napuk volt a versenyzőknek! A mai nap elkezdődtek a tesztelések a 17. Mikulás Rallyra. Botkáéknak nem igazán jött be a teszt ugyanis eléggé le rendezték a 207 es jobb…..
Több mint 100 páros szerepel a nevezési listán és WRC-k ből sem lesz hiány!                                                             …..
Fény az alagút végén! Éppen úgy alakult, ahogyan tervezték. Legalábbis a Veszprém-rali első gyorsasági szakasza. A Bútor Róbert, Tagai Róbert kettős az idei első murvás bajnoki viadal nyitó szakaszán az abszolút második helyet harcolta ki, vagyis volt rá remény, hogy…..
Ott voltunk Veszprémben és csináltunk nektek néhány amatőr videót. Azért nincsenek összevágva a felvételek, mert nem szerettem volna még azzal is a minőséget rontani. Jó szórakozást!         ..
A nap végén az ideiglenes eredménylistán a Herczig-Bacigál kettõs neve mellett 5 perc büntetés szerepelt. Délután a szervizparkot úgy hagyták el, hogy 5 perccel korábban bementek az idõellenõrzõ állomásra, ezért kapták az idõbüntetést. Fotó: INNEN Késõ este azonban a…..
Lillafüred-Mályinka ELZÁRVA ! Május 8-án, (szerdán) megérkezett a 19. Mojito Lemon Miskolc Rally főszervezőjéhez az Észak-Magyarországi Környezetvédelmi Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség határozata, amelyben az szerepel, hogy a Lillafüred - Mályinka közötti…..
Duplán készül a 19. Mojito-Lemon Miskolc Rallye-ra Lukács "CSUCSU" Kornél, és csapata. A rákövetkező hét már a FIA ERC korzikai futamáé, melynek első mozzanata hétfő este esedékes, így a miskolci furam eredményhirdetése után azonnal indulniuk kell. A teljes csapat kedden követi…..
Rally Likes RSB Pályaajánló ! 2013.05.04 23:16:34
Ideje átnézni a Miskolci gyorsokat ! Egyre nagyobb a várakozás, hiszen rohamosan közeledünk a 19. Mojito Lemon Miskolc Rallyhoz. A jövő hét végén olyan klasszikus szakaszok várnak a mezőnyre, amelyet az ORB már több mint egy évtizede nem használt. Másnap pedig jól bevált,…..
Mikiékről se feledkezzünk meg !  Az egri emlékek még mindig élénken élnek bennük. A címvédő Kazár Miklós és navigátora, Szőke Tamás hibátlan versenyzéssel győzött az idei bajnokság nyitányán. Technikailag is tökéletes volt az április eleji futam, így a…..
Frici egy Foka WRC-vel jön Miskolcra ! Bő egy héttel a 19. Mojito Lemon Miskolc Rally előtt eldőlt, hogy a Turán Frigyes, Zsíros Gábor kettős egy Ford Focus WRC-vel áll rajthoz a szezon második futamán. Kazárék és Krózserék mellett tehát Turánék is…..
Rally Likes Megvan a freki 2013.04.27 18:47:58
Miskolcon is lesz Rallye Rádió ! Jó erősen meg kell jegyezni, már most érdemes beállítani a RallyeRádió következő frekvenciáját. A magyar bajnokság idei második futamán a 106.5 MHz-en szól majd az adás a 19. Miskolc Rally ideje alatt. Képes Tamás, a GTG Stúdió…..
A mai napon felkerültek a nevezési listák a miskolcrally.hu-ra. Sajnos az RTE nevezések még nem kerültek fel. Nevezési listák: ORB R2 Historic..
Megérkeztek PiriRC Fótói a Rakparty Szlalomparti-ról. További Fotók: ITT..
Rally Likes Pinkiék Miskolc előtt 2013.04.23 20:59:35
A Pinki Rally Team navigátorát, Érsek Krisztiánt és Tóth Andrást a csapat szervízfőnökét  kérdeztük Miskolc előtt. Milyen tervekkel vágtok neki az idei évnek ? Nem szeretnénk több versenyt kihagyni az évbe, és minden versenyen célba szeretnénk érni, technikai sport…..
A nem rég zajló Lavanttal Rallyn Röhrl szépen lerendezte az S1-est. Találtunk egy videót is az esetről.: Néhány kép, a kicsúszás után: ..
Elmarad a B-A-Z Rally első fordulója A Bajnokság hivatalos oldalán, a következőket tette közzé a rendező.: Sajnálattal tapasztaltuk,  hogy a miskolc-vasgyár területére meghírdetett rendezvényünkre nagyon kevés jelentkező van.  Ebből kifolyólag a rendezvényt…..
Kazár Miki, egy kölcsönautóval nyerte meg a most hétvégén zajló Ózd Rallysprintet. Kölcsönautóval is a leggyorsabb volt Kazár Miklós az idei esztendő első rallysprint futamán. Az I. Suzuki Kaiser Ózd Rallysprint M (meghívásos) kategóriáját ugyanis a Maximmun Racing Team…..
Rally Likes Sprintesek figyelem! 2013.04.16 17:04:23
Sprinteseknek és nézőknek Miskolcra ! Május 11-én rendezzük meg az MNASZ Rallysprint Bajnokságának idei második futamát. Az északi régió párosai a Bükkszentlászló - Bükkszentkereszt közötti gyorsasági szakaszt teljesítik majd négy alkalommal. Kétszer oda, és…..
Gőzerővel folyik, az idei Miskolc Rally szervezése ! Szűk egy hónappal az idei rallybajnokság második futama előtt gőzerővel zajlik a miskolci viadal előkészülete. Május 11-én és 12-én régen használt, klasszikus bükki gyorsasági szakaszok mellett, közkedvelt Ózd…..
Rally Likes Lesz Miskolc-Vasgyár ? 2013.04.13 15:33:12
Tavaly nem minden alakult a legjobban a B-A-Z Megyei Rally Sprinteken, az utolsó fordulót sem tartották meg. Idén vajon összejön nekik ?                           Már a verseny…..