Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hauptmann74

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha valóban érdekelné őket, mivel járnak, a vásárlás előtt okosították volna ki magukat, és valószínűleg másképp döntöttek volna. Legközelebb örüljön, ha leszarozzuk a szarát. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Hauptmann74 2015.03.25 12:04:12
@LoveKills:

Ott mások az üzemeltetési viszonyok. Az öreg Wareszt sem viszem ki a szar pesti utakra, nemhogy mondjuk egy ős urQuattro-t. Vagy tegyük fel, hogy a paraszt nekibassza az bevásárlókocsit, ajtót, bármit, és elhúz a francba? Ez Hollandiában nem jellemző, vagy ha megtörténik, vállalják érte a felelősséget.
Hauptmann74 2015.03.25 12:06:45
@selgir:

Nem az volt, hogy a dízel 504-et eladta,, és vett helyette valami japán szart, mert az nagyon megbízható?
Mi befolyásolja a vonzalmat, avagy létezik olyan, hogy valakihez vonzódunk, izgatja a fantáziánkat mégis mire intimebb közelségbe kerülnénk egymással egyszerűen nem működik a dolog? Mintha csődöt mondana a kémia és a bizsergető élvezetből borzongató rémálom lesz. A minap…..
Egyre kevésbé tudom, hogy mit szabad és mit nem, hogy mi az etikus viselkedés ha az ember online ismerkedik, és mi az ami nem, sem magammal sem a másik féllel szemben. A jelküldő berendezésem biztos, hogy kissé megbízhatatlanul működik, és sokszor pont az ellenkezőjét érzékeltetem…..
Hauptmann74 2013.04.08 15:10:07
@Anticinderella:

Na, ezért mondom azt, hogy ha valaki egy kicsit is szimpatikus, több talákozót próbálok vele összehozni, aztán elválik. Egy találkozóból nem ítélek, mint ahogy a legtöbb ember teszi. Persze, ha esetleg valami unszimpátia lép fel, az más, de azért ez igen ritka szerintem.
Lesújtó hír, hogy vége a Lucasartsnak (született Lucasfilm Games), a Disney bezárja. Nem olyan meglepő ez, régi Monkey Island-osok, Ron Gilbert és Dave Grossman is írják, hogy erre azért lehetett számítani. A stúdió az utóbbi években nem nagyon találta a helyét a piacon, a Disney…..
Ismételten eltelt egy társkeresős hét. Az élet egyéb bonyodalmai mellett olykor nehéz nem bekattanni. Maga az élet is olyan mint a kokain, van úgy, hogy rákattanok és van, hogy falnak megyek tőle.  A héten egy kicsit elmerültem ebben az egészben, sokszor már nem tudok lépést…..
Hauptmann74 2013.03.31 20:38:49
@Anticinderella:

Nem is lehet a másik fejével gondolkodni, mert néha olyan olyanokat cselekednek, amire én álmomban sem gondoltam volna. Az igaz, hogy jobb a nyílt házasság, mint a megcsalás, de akkor minek is vagyunk még kapcsolatban? Jó, sok eetben lehet tudni a választ, anyagiak, stb. De így meg egy szar érete lesz. De ki mit vállal be.
Hauptmann74 2013.04.03 15:23:50
@Anticinderella:

Sajnos igazad van. Manapság egy normális értékrenden alapuló kapcsolatot szinte lehetetlen kialakítani, mert a mai ember nem igazán alkalmas rá. Ahogy észrevettem, úgy 30 felett hülyülnek eg csak igazán az emberek, akár nőről legyen szó, akár férfiról.
OnlineÜvegcipő Randikörkép 2013.03.24 23:15:38
Már napok óta tépem a hajam a sok, helyenként semmitmondó levéltől, és már-már azon gondolkodtam mi lelte a férfiakat? Elárasztanak a bókokkal, csevegések sora és semmi, vajon mindenki csak online barátnőt keres, és a személyes kontaktus varázsa elévülőben lenne? ...És most…..
Hauptmann74 2013.03.27 16:25:06
@Anticinderella:

Hát ja, remény mindíg van... :) Máshogy nem is nagyon lehetne ezt a netes ismerkedést folytatni.

Én is régi motoros vagyok a témában, és azt kell, hogy mondjam, hogy mondjuk 10 évvel ezelőtt sokkal komolyabban lehetett venni az egészet, mert aki akkoriban fényképpel vállalta magát a néhány akkor működő oldalon, az valószínűleg komolyan is gondolta, nem pedig kis kalandot keresett anyuci/apuci mellett. Ma meg van már minden. Kár, hogy az emberek ezt az ismerkedési formát is elrontják.

Az eltűnősök meg bekaphatják, annyi gerinc sincs bennük, hogy megmondják az igazat. gondolom, ők vannak a legjobban felháborodva, ha velük is megtörténik ugyanez. Nekem a csúcs eddig aza nő volt, aki úgy a 6. találkozó után tűnt el, mintha a föld nyelte volna el. Értem én, talált magának jobb partit, de ezt meg lehet ám mondani, főleg úgy, hogy az első randi után szinte rám akaszkodott. Mindenesetre azért az halkan megjegyzem, hogy szerintem nem korrekt több kapura játszani, én legalábbis megvárom, amígy egy ismerettség kiforrja magát, és csak utána kezdek újabba, ha az előzőnek vége, de lehet, hogy 38 évesen már az embernek nincs kedve és energiája sem egyszerre 600 nővel levelezni. Az eltűnősök másik fele az első találkozó után a többit mindenféle hülye indokkal lemondók (eltört a macska lába, stb.), inkább mindenféle hazugságot talál ki, de az igaza nem mondja el, a jelleme egyenlő a nagy nullával.

De az biztos, hogy egy csomó sikertelen találkozás után nagyon megnézi és meggondolja az ember, kivel is találkozik.
Hauptmann74 2013.03.27 16:50:10
@Anticinderella:

Nektek lányoknak könnyebb talán a helyzetetek, hiszen a férfi keresi meg a nőt, és az első levélből azért ha tapasztalabbak vagyunk, már nagyon sokat le lehet szűrni, és el tudjátok dönteni, hogy pozitív, vagy negatív választ írunk (azon már fel sem akadok, hogy ha nem jön válasz, mert az is válasz).

Az igaz, hogy a link emberek miatt talán érdemesebb több emberrel is levelezni, de az meg idő... És az roppant kellemetlen, amikor mondjuk véletlenül két szimpatikus ember jön a képbe, aztán válassz, hogy melyiket... :)
Már megint eltelt egy nap, és ismételten kaptam néhány érdekes levelet, és néhány ismerkedési folyamat is alakulóban van. Délután már alig bírtam a levelek olvasgatásával, furcsa egy helyzet, mikor az ember azon drukkol, hogy írjon már valaki akkor nem történik semmi, amikor meg…..