Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Izigpin (törölt)

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kiközösítéssel kapcsolatban nagyon sok homályos elképzelés létezik, nem csupán a laikusok, de sok hívő sem tudja pontosan, hogyan is lehet egyházi átok alá kerülni, valamint ez mit jelent. Olyasmit is olvastam egy hazai református dékán blogjában, hogy szerinte minden…..
Izigpin (törölt) 2013.03.27 15:02:38
@Salemi boszorkány: én valóban most regisztráltam. Ez a megjegyzésed is csak rámutat arra, hogy tényleg orvoshoz kéne menned :-)))
Izigpin (törölt) 2013.03.27 15:16:11
@Salemi boszorkány: rögtön gondoltam, hogy maga csakis a gyűlölet népéhez tartozhat, minden megnyilvánulásuk egyforma, bérrettegő "nácifóbiás" lelki nyomorultak. Ennyi elég is volt magából, minden megmozdulása, reakciója beleiilik a tanulmányba, amit készítek, köszönöm a közreműködését :-)
Izigpin (törölt) 2013.03.27 15:21:06
@Salemi boszorkány: súlyos gondjaim vannak a magához hasonló mentalitású emberekkel, ezt nem tagadom. Mondja csak, kedveském, maga mennyit kap azért, hogy egy római katolikus blogot figyel és provokál? De gyorsan eljutott a Szent Korona rádióig, látom, van rutin. Egyébként nem én voltam, mert nem vagyok jóban a Szentkoronásokkal :-) Amúgy azt, hogy Izrael fel akarja vásárolni Magyarországot, azt Perez mondta, talán őt kérje számon :-)