Regisztráció Blogot indítok
Adatok
D.A.S. JogSzerviz

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt időszak szélsőséges időjárásának sokan látták kárát. Nem először, és valószínűleg nem utoljára fordult elő ilyen. Voltak akik az utakon ragadtak, otthonok és járművek rongálódtak meg, vagy váltak üzemképtelenné. Sokan talán nem is tudják, de van lehetőség…..
D.A.S. JogSzerviz 2013.03.27 14:20:31
@madandcrazybird:
Kedves Madandcrazybird! Helyesnek tartjuk, hogy élt a véleménynyilvánítás szabadsága által adott jogával. Szolgáltatásunk fejlesztésekor ügyfeleink véleményét kiemelten kezeljük. Amennyiben Ön jelenlegi, vagy volt ügyfelünk, és részleteiben ismeri szolgáltatásunkat, észrevételeit, tapasztalatait megoszthatja velünk a velemeny@das.hu e-mail címen. Ehhez kötvényszámának és a szerződő nevének megadására lesz szükség.
Tisztelettel: D.A.S. JogSzerviz
D.A.S. JogSzerviz 2013.03.27 14:39:39
@rcfan:
Kedves Rcfan! Köszönjük véleményét. A D.A.S. valóban társadalmi, jótékony céllal nyitotta meg segélyvonalát. A segélykérők felé semmilyen kötelezéssel, követeléssel nem élünk. Természetesen, ahogy minden más, üzleti alapon működő vállalkozás, úgy mi is örülünk, ha a tőlünk díjmentes segítséget kapó állampolgárok közül néhányan szabad akaratukból úgy határoznak, a jövőben ránk szeretnék bízni jogaik védelmét. Ez azonban a telefonálók önálló döntésén és elhatározásán múlik, és nem feltétele az időjárási károk ügyintézésével kapcsolatos felvilágosításnak. Erről akár Ön is meggyőződhet a 06 1 710 1100-as telefonszám felhívásával.
Tisztelettel: D.A.S. JogSzerviz