Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anna Pollo

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Görögországról sajnos manapság mindenkinek a válság és a kaotikus helyzet jut az eszébe, így különösen érdekes, miként élik meg az ottani mindennapokat az emberek. Ebbe nyerhetünk ma részletes bepillantást Pink Elephantnek köszönhetően. (A képeket én…..
Anna Pollo 2013.05.23 21:56:47
@mirx: megkerdezhetem te mivel foglalkozol es mennyi blogbejegyzest irtal hogy egy masik blogbejegyzo iraskeszseget kritizalod? Senki nem mondta hogy itt minden szep, hanem arrol volt szo miben mas. Nem ertem miert vagy ennyire felhaborodva, beszelgetunk itt es nem erte szemelyedet tamadas. Gyalazkodast eddig meg csak a Te reszedrol latok. Szep estet.
Anna Pollo 2013.05.23 21:38:10
@charlieharper: hehe ezek a szavak furcsak egy magyar szajabol. Tudod, hogy rolunk magyarokrol hogyan velekednek Europaban? Igen a sumakolas intezmenyesitett, de nem csak Gorogorszagban...:)
Anna Pollo 2013.05.23 21:51:32
@mirx: en irtam le. De ha figyelmesen elolvastad volna amit leirtam most ertened, hogy nem azert kerult az orszag ebbe a helyzetbe mert mindenki adot csalt. Tokeletesen egyet ertek. A tenyek makacs dolgok. A nezopontok viszont meglehetosen ellenkezoek lehetnek es az akinek valamirol kialakult nezopontja van azt a tapasztalatom szerint igen nehez meggyozni. Te ilyen embernek tunsz. Ha talan a szerencse a vilag ezen tajara sodor akkor talan meglatod, hogy nem minden feher meg fekete. Vannak arnyalatok.
Különösen a határ közelében ingáznak sokan ausztriai munkahelyük és magyarországi lakóhelyük között. A mai poszt szerzője, József története annyiban mégis különleges, hogy ő és párja azt követően döntöttek az ingázás mellett, hogy egy ideig éltek…..