Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Petneki Ábel

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az NPD statisztikája szerint januárban 20 százalékkal adott el több Macet az Egyesült Államokban az Apple, mint egy évvel korábban, februárra ez a növekedés 12 százalékra csökkent, márciusban azonban 47 százalékosra nőtt az arány, így a teljes negyedév végül 27 százalékkal…..
A Daily Mail felmérése szerint hiába drága a telefon, hiába költenek a tulajdonosok egy rakás pénzt a havidíjra, előszeretettel törik az iPhone-t. Az adatok mindenesetre azt mutatják, hogy minden ötödik felhasználó lefejti az Apple védelmét a mobilról hogy utána aztán ingyen…..
Óriási, magával ragadó, évtizedeken átívelő sikertörténet vette kezdetét, amikor az Apple piacra dobta a twice as amazing tölthető telepeket. Akkora sokkot kaptunk, hogy egy teljes képriportot közöltünk arról, miként újítja meg ez a termék az egész iparágat.Most azonban…..
Az American Technology Research elemzői módosították az előrejelzéseiket az Apple pénzügyi helyzetéről: az idei évre a korábban becsült 32.9 milliárd dolláros árbevételhez, és 5.34 dolláros részvényenkénti hozamhoz képest az új becslés szerint 32.8 milliárdra és 5.29…..
Hogy mikor jönnek az új Macek, arról persze semmit sem mondhatok, és nemcsak azért, mert Magyarországon élő bloggerként nem feltétlenül nálam csapódnak le először a hírek, hanem mert a jól értesültek is elég sokszor árnyékra vetődnek. Az viszont biztos, hogy most épp október…..
Appleblog Itt az új iMac 2008.04.28 16:27:00
Ahogy azt sejteni lehetett: semmi forradalmi változás, a gép megkapta az Intel új asztali processzorait, meg játszottak egy kicsit a memóriával és a grafikus maggal. Mostantól nem 2 hanem 2,4 gigahertzes Core 2-es van az alapmodellben, a memória órajele meg 800 megahertzre ugrott. A…..
Tavaly nyáron megkérdeztünk titeket, milyen funkciókat hiányoltok a Vipmailből. Sok jó ötletet adtatok, amit köszönünk. Észrevételeitek nyomán elkezdtünk dolgozni a levelezőrendszer átfogó megújításán, korszerűsítésén. Örömmel mondhatjuk, hogy hamarosan elkészül a…..
Angelday megelégelte, hogy az Apple kaliforniai központja magasról tesz a magyar felhasználókra. Az hagyján, hogy az iTunes Store továbbra sem érhető el rendesen Magyarországról, meg hogy az OSX csak hobbilokalizációban használható, na de még azt sem sikerült meglépni az elmúlt…..