Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mónika Gémes

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az év poénja volt (hisz van olyan, hogy az ember kínjában már csak röhögni tud), hogy a Parlamentben tiszaeszlározó és a zsidók összeírását követelő Jobbik pert nyert egy történész ellen (még ha csak elsőfokon is), mert az neonácinak merészelte nevezni őket, tehát papírjuk van róla, hogy ők bizony…..
Mónika Gémes 2013.05.14 23:05:56
@nandras01:
hát meg kell hagyni tényleg egy fura szerzet. elég nagy problémák lehetnek oda bent. szánni való.
Mónika Gémes 2013.05.15 10:56:45
@Vidéki:
nem értem hogy ebben a mondatban:
"a nagy párt vezér és parlamenti társai szerepléseikkel egyértelműen mutatják hogy mi felé húz a szívük. "
mi a gyűlölködő? úgy gondolom hogy azzal hogy elítélem azt amit a jobbik képvisel attól még nem gyűlölöm őket.
és az amit a jobbik képvisel az LÁTHATÓ és nem látomás, max. ön én az önhöz hasonló elborult elméjű személyek nem látják hogy miről is szól a jobbik. Őszinte részvétem.
Gerendai Károly pár nappal ezelőtti bejelentése után most a Jobbik elnöke állt elő váratlan emigrálási szándékával. A poilitikus Facebook-bejegyzésében elmondta, hogy bár hazánk ígéretes tempóban fasizálódik, de nem eléggé, és ez elkeseríti. "Nem ezért dolgoztam,…..
Kettős Mérce Nem náci, oké? 2013.03.25 01:07:25
Karsai Lászlót elítélte a bíróság amiért a Jobbikot náci pártnak nevezte. Bocsánatfélét kell kérnie, és megfizeti a perköltséget. "Na ugye, zsidó." "Na, megmondtuk, zsidó!" -örömködtek a jobbikosok a neten. Így örül ugyebár az ember annak ha a bíróság kimondja róla,…..