Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hecsedli

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Peter Varga, szlovák designer jegyzi a Yanko Design oldalán megjelent bringakonceptet, melyet az 1800-as évek végére jellemző, nagy első kerékkel konstruált kerékpárok ihlettek. A ONEYBIKE névre hallgató kényelmi berendezés összecsukható, vagyis tárolása sem jelent gondot. Peter…..
A DesignPumpa első kreatív pályázatát, melynek keretében a blog új logóját kerestük, 2009. október 8-án írtuk ki, és az igazat megvallva nem sok reményt fűztünk hozzá. A terv az volt, ha senki nem jelentkezik, akkor majd néhány hét múlva, óvatosan kitöröljük a…..
hecsedli 2010.01.27 10:23:25
@TSABEE:
Hát az alapból megvolt, hogy D és P, értettem — pont ettől vált a kedvencemmé, hogy felfedezted az idézőjelben a D és P formákat.
Én azért csináltam 3 betűset, mert rengeteg DP logót látni, nagyon sok ilyen név a piacon, főleg a neten — ami érthető, hiszen jó betű kombók!
De DPB-ből jóval kevesebb!!
Az én koncepciómban az volt a fontos, hogy olyan legyen a logó mint egy vízjel, hiszen egy DesignBlog nem önmagáról szól, hanem a Designról, a tartalomról — fémjelezve, hogy ő az aki ír róla — mindezt nem dominánsan. Ezért nem színes és harsány és ezért ez a monogram fless:)
A Helvetica Neue a typo — ezt senkinek nem kell bemutatnom, a 21. században az egyik legfontosabb design elem — talán túlhypeolt is, de csodás kis talp nélküli betű.
Köszönöm!
Január 5-ig már nincs sok hátra, aki még nem adta le a maga dolgozatát, azt a következő összeállítással szeretnénk szelíden a fotosopp elé rugdosni. Hét tervező, ennél jóval több munkája található hajtás után, és mivel az utóbbi időben csak nagyon szordínósan…..