Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alexa4523

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az idő a fizikus számára percekben, órákban mérhető különbség az idő folyam két tetszőleges pontja között vagy egyszerűen egy pont l. 6 óra 15 perc , ami semmiben sem különbözik egy másik 6 óra 15 perc időponttól . Ha ez a két tetszőleges idő pont éppen egy sas…..
Alexa4523 2013.03.29 22:30:19
www.pethoedina.com/gondolataim
Az író érzéseit, gondolatait osztja meg az olvasókkal, mely saját lelkéből származnak. Olvasgass bátran.
Lenyűgöző történetfolyam a fantázia minden porcikáját megmozgató cselekménnyel – ez David Mitchell Felhőatlasza. David Mitchell: Felhőatlasz. Fordította: Bajtai Zoltán, Borbás Mária, Czigányik Zsolt, Falvay Dóra, Hordós Marianna, Polyák Béla. Kistarcsa, Cartaphilus.…..
Alexa4523 2013.03.27 00:22:47
Szeretnék egy jó könyvet ajánlani.
www.pethoedina.com oldalon ti is megtalálhatjátok. A címe: Érzelmek és gondolatok ajándékba
Egy fiatal, kezdő művész egyik versét fogom most elemezgetni. Szívesen fogadom a hozzászólásokat a kritikámhoz, és a szerző is szívesen fogadja a kommenteket írásához.Értékelni nem tudom 10-es skálán. Talán, majd ha több kezdő költő versét is elemeztem, akkor tudom már…..
  Akkora már a pezsgés, hogy egyedül nem is bírnám tartani a fordulatszámot. Szerencsére Kelt olvtársunk (úgy is mint a Hármas Könyvelés egyharmada) dolgozik helyettünk is, végigszitálta a Könyvhétre megjelent címeket, és kimazsolázta a villanyon olvashatókat. …..