Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Megáll a zész

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jól látható, hogy az idei év politikai csodafegyvere a REZSICSÖKKENTÉS, sőt, lehetséges hogy háborút eldöntő eszköz válik belőle, ha jól alkalmazzák. A közvéleménykutatási és időközi választási adatok olyan választói mozgásokat mutatnak hónapok alatt, amelyekhez…..
Megáll a zész 2013.03.26 23:07:49
@zobod:

Látom, megjött az új pártutasítás. :)

Ezek szerint 2008-2009-ben, amikor az egész világ recesszióba süllyedt, a magyar recesszióért csak és kizárólag Gyurcsány Ferenc (ill. később Bajnai Gordon) volt a hibás, viszont most, amikor a világ jelentős része már nincs válságban, mi viszont igen, sőt 2010 óta egyre rosszabbul állunk, akkor természetesen ezért már nem a kormány a hibás, hiszen, tessék fel lehet sorolni még néhány országot rajtunk kívűl, akik ugyan egyetlen kivétellel mind jobb helyzetben vannak mint mi, de szintén vannak problémáik - ergo, semmi baj a magyar gazdaságpolitikával.

Fantasztikus!

Kitalálhatom a válaszodat is? Mi azért vagyunk rosszabb helyzetben mint mondjuk a csehek, mert az EMÚTNYÓCÉV...!

Egy valami nem lehet: Orbán a hibás. Ő tökéletes és hibátlan, minden döntése arany. Ezt mutatja az összes statisztika is. Az, hogy közben még a fél világ ellenünk is fordult és menekül a tőke is az országból, azok is tulajdonképpen jó dolgok. Illetve majd jó lesz. Csak most még nem értjük miért.

Remélem összefoglaltam mindent, így neked már nem kell fáradnod. Helyette olvasgasd az alábbi cikket: www.portfolio.hu/gazdasag/kemeny_kritikat_kaptunk_az_s&p-tol_esik_a_forint.181526.html

Különösan az alján lévő táblázatot ajánlom figyelmedbe. (persze tudom, a hitelminősítők egytől-egyig Gyurcsány/Bajnai emberei)
Megáll a zész 2013.03.26 23:19:31
@zobod:

:)