Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Trombi66

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naiv ügyfél a legrosszabb lehetséges megoldást választotta, hiszen szinte kizárt, hogy valakit áruházi nemlopás miatt bíróságra citáljanak, főleg amíg megy a Homár. Az egyik Auchanból kifelé menet megvádolták, hogy átcímkézett egy 5000 forintos szandált 1000 forintra. Onnan…..
Trombi66 2013.03.26 22:47:03
Nem láttam még olyan "szegény" vásárlót aki kínjában azért vállata volna magára a balhét mert ki lett volna szolgáltatva. Hogy lehet az, hogy egy "jogtalan" bekísérés kapcsán a rend büszke őre előtt valaki "KÉNYSZERBŐL" eredően elismer valamit amit nem csinált? Szerintem egy magyarázata van csak az hogy vaj volt a füle mögött és inkább a számára olcsóbb és kifizetődőbb megoldást választotta csak hogy olcsón szabadulhasson, mert ha feljelentik nem 5ezer lett volna a vége. Szar dolog ha anyuci viseli otthon a gatyát és az eltékozolt 5 rugós bírság után számonkérik hogy hol a lóvé ugye?
Anya előtt kell csak megjátszani hogy nagyfiú vagy és utólag keverni a szart mert anya mondta hogy balhézzunk. Magadtól nem tetted volna mert bexartál amikor rendőrbácsit megláttad és elmondták a lehetőségeidet? Ugyan ki kényszerített te szerencsétlen hogy írd alá a jegyzőkönyvet és vedd át a bírság csekket? Vertek talán, vagy korbácsoltak közben te szerencsétlen? Mért nem ott voltál nagy fiú és álltál ki az igazadért!? Nem ment, most meg szájalsz és személyeskedsz. Nehogy te húzd a rövidebbet! Nem védem a multit, de még senkit sem vertek csak mert nem akarta aláírni a jegyzőkönyvet. Pláne nem rendőrségi felügyelettel és kamerák előtt! Sok a mese és kevés az igazság. A gyerekeknek mesélj ott kezd hogy loptál és lebuktál ne magyarázkodj inkább otthon anyánál vidd el a balhét! Szerencsétlen.