Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rimóci

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szurdokpüspöki - Rimóc 2-1 (1-1) A második félidőben nyújtott teljesítményünkkel eldöntöttük, hogy hol a helyünk…   Tapogatózó játékkal kezdték a kiesési rangadót a csapatok. A hazaiak egyéni megoldásokkal keltettek zavart a vendégek védelmében, amelyet nem…..
Rimóc- Mátranovák 2-3 (1-2) Olyan volt ez a meccs, mint egy izgalmas hollywoodi film, de a vége nem giccses volt, hanem megint szomorú. 6. perc: Stark 30 méteres szabadrúgása vágódott a gólvonalon túlra. 0-1. 13. perc: Hazai védelmi hibát kihasználva Oszvald lőtt gólt. 0-2. 31.…..
Rimóc – Karancskeszi 0-3 (0-2)  Elképzelés nélkül, akaratgyengén...  Az álmosan kezdő hazaiakat már az 5. percben mattolta az ellenfél csatára, három védő között látványos labdaátvétel után gólt szerzett (0-1). A gól teljes „tanácstalanságot” hozott az…..
A holnapi Rimóc SE - Karancskeszi mérkőzés az időjárási viszonyok miatt elmarad!!! Szerdán április 3.-án Szügy - Rimóc SE Magyar Kupa 1. forduló 16:00..
Karancslapujtő – Rimóc 3–0 (1–0) Körülményekhez képest elfogadható labdarúgóidőben a hazaiak fokozatosan ragadták magukhoz a kezdeményezést és sorra alakították ki a helyzeteket, vagy mi hoztuk őket helyzetbe. A gólt kapusunk Csampa magabiztossága, vagy támadóik…..