Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Frantic

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Megasztár az indulás előtt pár nappal csak azzal tudott címlapra kerülni, hogy egy szlovákiai magyar amatőr zenekar mégsem írta alá a Tv2 által kínált szerződését. A Csak van tagjai ugyanis nem akarták, hogy a csatorna producerei mondják meg, hogy milyen hajzselét…..
Nagy eséllyel pályázhatna a leghosszabb nicknévvel rendelkező posztbeküldő címre Dudálj, ha műkörmöd van!, akinek amúgy mint megtudtam, nincs is műkörme. Ellenben az M1-es beszakadásának napján, tegnapelőtt próbált a Budapesthez közeli Dunavarsányba eljutni, több-kevesebb…..
A Wisconsini Egyetem munkatársai megvizsgálták, hogyan reagál a selyemmajom a rockzenére, és azt az eredményt kapták, hogy amíg a Nine Inch Nails vagy a Tool dalai iránt egyáltalán nem mutatnak érdeklődést, addig a Metallica Of Wolf and Manje kifejezetten az ínyükre volt. Chuck…..
Frantic 2009.09.03 17:00:26
Kanada nem sok esélyt adott nekünk, már az elején elrendezték a dolgokat. Az első harmad felétől már csak az volt a kérdés, hogy sikerül-e megúsznunk a két számjegyet, és hogy be tudjuk-e ütni a becsületgólt. Az egyik összejött, a másik nem. Szuper Levente hat gólt kapott,…..