Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Johnny336

0 bejegyzést írt és 3199 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy önkéntes mérvadó blog nem létezhet best of lista nélkül, itt az én első listám, a kedvenc filmes autókról. Általában kicsit óvatos vagyok a legjobb jelző alkalmazásával, de mivel ez a poszt lényege, most kénytelen leszek használni. Mielőtt belevágunk, pár dolgot…..
Johnny336 2015.03.26 10:53:12
Feszkóval nyitunk, habzó szájú Atikám és nyúlmentő lánya veszekednek, Juli próbálja nyugtatni őket. Zita nem érti, hogy miért nem jó amit tett, hiszen a nyulak életéről van szó. Atikám nyugodtabb hangnemben próbálja elmagyarázni, hogy a lopás akkor is lopás és egyébként a…..
Johnny336 2015.03.05 14:15:55
@mokamini: Peti joghurtja :D
Még mindig vicces kedvemben vagyok, úgyhogy hoztam nektek pár újabb mókás képet. Peti szánalmas nyökögésével indítunk, bevallja Bözsikének, hogy isteni a fagyija és próbálja megtudakolni a titkos összetevőket, de az öregek kipenderítik a lakásból. Otthon Peti nekiáll…..
Alíz nagy pácban van, a kutas ugyanis százezer forintot kér a kitépett tömlőért. Különben rendőrt hív. Szöszi hőzöng kicsit, de NonStop leállítja. Alíz aláír egy papírt, hogy vállalja a felelősséget, majd hazaérve gyorsan pénzt kér Barthától, előleg a következő havi…..
Johnny336 2015.01.22 23:47:41
@hannamontanna: az már megvolt neki régen. Talán úgy van vele, hogy a pénzzel jobbat is talál magának :D
Az első és legfontosabb történés: Hanna könyvet ír Vastag Csaba életéről! Hát majdnem dobtam egy hátast a gyönyörűségtől! Persze Claudia átlát a szitán, hogy Ági most éppen Hannán keresztül próbál a kegyeibe férkőzni, hátha így majd társul a Miklós elleni…..
Johnny336 2015.01.14 16:03:34
@hannamontanna: Ági színt visz ebbe a sorozatba, jelenleg a legjobb MILF-kategóriában. :)
(Persze Nóra erősen jön mögötte...)
Elővesszük ezt a hogyvoltot, hiszen amikor készült, még nem tudhattuk, hogy az AMC jön hozzánk is, és bemutatja majd, pedig de, így történt. A sorozat epizódjait szerda esténként tíztől lehet látni szinkronizált verzióban és választható angol hangsávval is. Előzetesek és…..
Johnny336 2015.01.09 12:56:08
@foxwiththegloves (törölt): legromcsibb? LEGROMCSIBB?
Ahogy Bosworth előadta a technikai részleteket, mintha tényleg értene hozzá, nagyon tetszett a jelenet.
Elővesszük ezt a hogyvoltot, hiszen amikor készült, még nem tudhattuk, hogy az AMC jön hozzánk is, és bemutatja majd, pedig de, így történt. A sorozat epizódjait szerda esténként tíztől lehet látni szinkronizált verzióban és választható angol hangsávval is. Előzetesek és…..
Johnny336 2014.12.19 10:39:01
@SuperLawyerGirl: nagyon remélem, hogy lesz második évad.
Teljesen máshogy képzeltem el a sorozatot, azt hittem, hogy erőteljesebben rámennek a technológiai vonalra, ehelyett kapunk érdekes karaktereket, akik fejlődéséhez a fejlesztés csak katalizátor.
Én már sikeresen végignéztem az egész évadot, a zárás kicsit kettős volt, ha itt lesz a vége, akkor is mondhatjuk, hogy "lezárták", de nagyon érdekelne a további sorsa az embereknek, mert van benne bőven lehetőség.

SPOILER ALERT!
SPOILER ALERT!
A Macintosh-sal ügyesen okoskodsz... :D
SPOILER VÉGE!
Mennyibe kerül egy budai ingtalan? Kik és hol keresnek most lakást? Milyen a kínálat a két legnagyobb budai kerületben? Balla Ákos, a Balla Ingatlanirodák vezetője kísér végig most minket a legfontosabb kérdéseken, amit ma egy lakáskereső feltehet magának. A válaszok mellé…..
Nikol gyorsan Zsolték után kiabál és visszarendeli Ártit, hogy megkérdezze tőle, mi ez az egész hirtelen jött könnyű meló. Árti nem is tagadja, hogy épp a vágóhídra viszi Barthát, de ez Nándi utasítása, úgyhogy ő nem tehet semmit, még ha Nikol a fejre áll, akkor se.…..
Johnny336 2014.12.09 11:12:57
@hannamontanna: néma üzemmód csodákra képes :)
Bár fel kellene már találni olyan eszközt, ami kifejezetten arra való, hogy beszédet felvegyen. El is lehetne nevezni, mondjuk diktafonnak. :D

@julie0812: kerékkulcs az biza, kiválóan tudod a nevét.
Elővesszük ezt a hogyvoltot, hiszen amikor készült, még nem tudhattuk, hogy az AMC jön hozzánk is, és bemutatja majd, pedig de, így történt. A sorozat epizódjait szerda esténként tíztől lehet látni szinkronizált verzióban és választható angol hangsávval is. Előzetesek és…..
Johnny336 2014.12.05 14:30:41
@SuperLawyerGirl: nem is tudom milyen női imádat tárgyához hasonlítsam...
Ez egy kultikus autótipus, Datzun Z az eredeti neve, nagy kultusza van Japánban, az akkori idők utcai versenyzői között nagy népszerűségnek örvendett, anime is készült ennek a tipusnak a főszereplésével - azért írom, hogy főszereplése, mert az autó maga is "karakternek" tekinthető, bár természetesen továbbra is egy élettelen használati tárgy - ld. még Stephen King: Christine.

Röviden összefoglalva: kultikus japán sportkocsi, amiért sokan a fél karjukat adták volna. És még manapság is.
Johnny336 2014.12.05 15:18:28
@SuperLawyerGirl: látom, nem értesz az autókhoz. :D Ez egy japán sportkocsi. Nem olasz. Olaszok gyönyörű, stílusos, vagány autókat gyártanak, de műszakilag hagynak kívánnivalót maguk után. (Ne vegyük ide a prémium márkákat, illetve a motorsport homologizációs szabályok miatt létrehozott tipusokat. Mondjuk ez sem helytálló, mert az istenített Lancia Delta Integrale-t ismerős tulajdonából ismerek, és egy hét élvezethez társul két hét szopás.)
Nem feltétlenül drága. Manapság drága, mert régi és kuriózum. Akkoriban az alapmodellek, gyenge motorral, városi futóval-fékekkel elérhetőek voltak mindenki számára. Valószínűleg ilyesmiket csapkodtak meg. Ez is kicsit mutatja az amerikaiak sovinizmusát. Nem tudják mi az, de japán, ezért tuti szar. Ahogy pár évvel ezelőtt, az iraki invázió alatt néhány vicces amerikai katona felrobbantott egy Hummer-utánzatot (telepakolták annyi TNT-vel, amennyi szó szerint koppra befért a kasztniba). Amit nem tudtak, hogy az egy Lamborghini LM-002 volt, amiből párszázat gyártottak. De Hummernek nézett ki, csak kicsit bohókásabban.

www.carscoops.com/2007/10/war-crimes-soldiers-destroy-rare.html

Japánautók híresek a megbízhatóságról, és a műszaki kiválóságról. Természetesen ez sem feltétlenül igaz, de nagy általánosságban elmondható, hogy azonos kategórián belül egy japán autó mindig jobb minőséget fog nyújtani, mint egy európai. Pl. Opel Astra, Toyota Corolla.
Johnny336 2014.12.05 16:27:10
@SuperLawyerGirl: no, Maybach pont prémium. De szabadulj tőle, mert megszűnik a márka, és csilliárdokért lehet majd alkatrészt venni hozzá. Szóval csak olyan engedheti meg magának, akinek van több tízmillió luxusautóra, mint pl. egy Maybach. Oh, wait... :)

Én se értek az autókhoz, csak nagyon jól adom elő magam. Ebből élek :D
Február 8. 20.00. Távoli városképpel indítunk, miközben egy öreg fószer lamentál az élet csillapíthatatlan erőiről: az éhségről és a szeretetről. Majd hirtelen váltás, és egy repülőgépen találjuk magunkat, leszálláshoz készülődünk, amikor is Pítör hívja…..
Ray a mostanában szokásos, kissé összetört formájában baktat ki a rendőrségről a motyóját tartalmazó műanyag zacskóval. Nagyot sóhajtva veszi tudomásul, hogy a bent töltött éjszaka során Cookie legalább ötvenszer kereste. Lena érkezik, Terryt vád alá helyezték de sajnos…..
Móni boldogan közli Vilibával, hogy még egyelőre nem kell visszamennie Brüsszelbe. Bözsike bejelenti, hogy bedöglött a mosógép. A szerelő sem tud rajta segíteni, venni kéne egy újat. De miből? Mónika újabb rejtélyes telefont ejt meg, ezúttal látjuk is a pasit: egy ősz hajú…..
Johnny336 2014.11.28 09:50:41
@julie0812: gondolom abba rejtette a nagy zsét, akinek a pénzét meg akarják szerezni. A neve nem jut eszembe, és csak azért sem scrollozok fentebb.
Vagy mindig ezen a rökamién huncutkodott a vörös milf a volt férjével, és ezen vannak szétszóródva a...khm...százmilliók :D
Johnny336 2014.11.28 10:07:35
@julie0812: bele a matracba, jól. Gondolom. Vagy a fasztuggya, igazából csoda, hogy a gravitáció működik a sorozatban, annyira valóságtól elrugaszkodott. Kicsit olyan, mint a 100 év magány, még pár évtizedig tart, és egy vagon vérfertőzésből született szefós fog rohangálni a Rózsa asztalai között.
Juli telefonon beszél az olasz tanárral, persze csak miután Atikám eltűnt a színről. Andrea küld Julinak egy olasz receptet, amit le kell fordítania, sőt el is kell készítenie, ez a házi feladat. Juli nekiáll főzőcskézni, kiderül, hogy tiramisut fog készíteni. Közben szótárt…..
Géza követeli Ildikótól, hogy mondja meg, mit akar valójában a fatertól. Közben Vilibáék telefonálnak Ildinek, hogy menjen oda az ingatlanirodához. Ildi boldogan repül és nem köti Géza orrára, hogy hova. De amint odaér és meglátja a hirdetést, lehervad az arcáról a mosoly.…..
Gizi és Vilibá lelkizésével kezdünk a ház előtt, milyen kár, hogy Vilmos elköltözik, hiányozni fog, de hát így lesz a legjobb, stb. Közben Ildikó már egy potenciális vevőnek mutogatja a lakást. Vilibá hazaér, Ildikó hirtelen zavarában egy régi barátnőjeként mutatja be az…..
Az előző, rendkívül pocsék napja után Ray összetörve ébredezik Ashley kanapéján, új barátja és lyuksógora Steve Knight, a pozitív életvezetés nagy tudora vigyorogva köszönti. Ő már csobbant egyet, Rayt is arra bátorítaná, a férfiembernek meg kell tapasztalnia a tenger…..
Johnny336 2014.10.28 13:14:07
@AaannnaaA: Ray küldte ki, hogy figyelje Abbyt. Köze nincs hozzá, hogy hagyja-e Ray, vagy sem, de talán több a kapcsolatuk, mint főnök-beosztott...mivel egymást is be kell védeniük.
És Avi régóta kapja a kulimunkát...
A közelben erdőtűz volt, aminek részleteiről először egy valószínűleg máshol készült felvételt mutatnak, majd azt láthatjuk, hogy Balázs és Jani egy távoli füstfelhőre mutogatva vihorászik. Még szerencse, hogy nem esett bajuk. Dudás Miki reggeli tornát szervez, Bódi Sylvi…..
Atikám és Miklós tehát hazatértek a Vazul-kergető túráról és megbeszélték, hogy tartják magukat az Ági-látogatós sztorihoz. Ennek megfelelően Miki váltig állítja Nórának, hogy a húguknál voltak Németországban. Atikám viszont elmondja az igazat Julinak és még azt is…..
Johnny336 2014.10.09 10:41:51
@töpörtő: próbáld meg egy levegővel kimondani ezt a mondatot :D
Belsőség Amikor reccsen a sisak 2014.09.26 13:22:54
  Mindig azt kérdezik, hogy miért csinálom. Anyám szerint fel kéne nőnöm, és hagyni a downhillt, az ő véleménye talán még védhető is. Egy volt tanárom azt mondogatta, hogy az egész nem több, mint magamutogatás, hogy kinek mekkora a töke. Hát, az erdő mélyén a vaddisznókon…..
Johnny336 2014.09.26 14:27:38
@DrSzolon: általában a kevésbé frekventált helyeket részesítjük előnyben, ahol tényleg túrázók vannak, és nem családok. Előbbiek szoktak ránk számítani, és nem pánikolnak, hanem normálisan oldalra lépnek, mi lassítunk, megköszönjük, és haladunk tovább.
Johnny336 2014.09.26 14:31:23
@Sturcz Antal: ezek a videók merrefelé készültek?

@protézisesh: van, csak országútival csinálják :)
Huhh, Zsófi jól kialudta magát, biztos szépeket álmodott, alig bír magához térni amikor Tóbiás megérkezik reggel, biztos ütős kis cucc volt az az altató. Tóbi leviszi a szemetet és a borosüveget is, persze ez rögtön szemet szúr Nórának, Éliásunk meg szokás szerint nem bírja…..
IDDQD Heti retro: Grim Fandango 2014.09.19 08:38:33
A harmadik Monkey Island-játék, a The Curse of Monkey Island egyik első helyszínén fekszik egy csontváz, akit meg lehet lökni, és akkor leesik róla egy jelvény, amin a következő felirat olvasható: „Kérdezz a Grim Fandangóról”. A poén egyszerre két játék felé tisztelgés. Az…..
Johnny336 2014.09.19 13:30:10
@anarch: a kézzel rajzolt játékoknak valamiért sokkal jobb hangulatuk is volt. Persze tetszenek ezek a full 3D-s, csilliótrillió poligonból összerakott életnél is nagyobb felbontású játékok, de mégis.
Az átvezető animok minősége, a történetvezetés, a karakterek mind-mind egy átgondoltabb tervezést-fejlesztést sejtet maga mögött. Nem a manapság divatos "adjuk ki, majd patchelünk, ha szar"-mentalitás jött át rajta.

@Bobby Newmark: én tök véletlenül akadtam össze egy ilyen csókával, még taknyosként apámmal kint voltunk IFABO-n, csorgattam a nyálam a Duke3d-re, aztán odajött egy fiatalkölyök, mondván neki megvan, 10 floppyn otthon, ha gondoljuk 1000-ért odaadja (vagy valami hasonló összeg). Elmentünk, emberünk az orrunk előtt kizippelte, elindította - látod, működik, nem kamu.
Aztán már rendszeresen keresett minket, ha szerzett valami újat, és hozta át, hogy kipróbáljam, aztán ha tetszik megvesszük. (Tomb Raider, Discworld, Megarace, stb.)
Ez volt talán 20 éve... :)
Johnny336 2014.09.19 14:23:55
@Bobby Newmark: LBA2, köszönöm, hogy eszembe juttattad! Imádtam, megőrültem érte.
Portolták valamelyiket droidra - kipróbáltam, majd leraktam a telefon, és a sarokba kuporodva zokogtam.
Lehet az idő szépíti meg sok esetben a játékélményt? (Vagy egyszerűen lehetetlen egy alapvetően billre-kontrollere tervezett játékot érintőre portolni, hogy használható maradjon?)
Johnny336 2014.09.19 14:30:41
@Sam. Joe: Asphalt. And Trouble.

Én vezetés közben szoktam hallgatni a zenéjét.

Mondjuk az előadó The Gone Jackals kb. egyetlen használható albumot tudott felmutatni: azt, aminek a számait felhasználták Lucasék.
Gizi megint gyereket akar. Az történt ugyanis, hogy Lindácska küldött pár képet Peruból, amint épp árva gyerekeket pátyolgat és erről Gizinek eszébe jutott a gyerek téma, mert sajnos ő anno mindig seggrészeg volt, ezért nem emlékszik sem a terhességére, sem Linda gyerekkorára.…..
Elővesszük ezt a hogyvoltot, hiszen amikor készült, még nem tudhattuk, hogy az AMC jön hozzánk is, és bemutatja majd, pedig de, így történt. A sorozat epizódjait szerda esténként tíztől lehet látni szinkronizált verzióban és választható angol hangsávval is. Előzetesek és…..
Zsófi komolyan elgondolkodik Miklós ajánlatán, olyannyira, hogy szalad Juliékhoz és elmondja nekik, hogy Miki Claudia üzletrészének harminc százalékát akarja – és így ő lesz a többségi tulajdonos. Miklós rendkívül önelégült, Nóra pedig köpni-nyelni nem tud, amikor…..
Johnny336 2014.09.10 16:56:17
@julie0812: dehogyis! Kinga volt terhes Gézától, de elvetélt. Vagy nem lehetett nekik sem gyerekük?
Áhh, mindegy is, az írói gárda nem túl konzekvens, hiszen András a sógornőjének a veje lett, amikor elvette Julit, akit ráadásul Zoltán akart magára vállalni, tehát a testvérének a mostohalányát vette feleségül. A Mónika-sóban voltak ilyen szövevényes rokoni szálak, Lakatos-Kolompár-Orsós-viszonylatokban :D