Regisztráció Blogot indítok
Adatok
macskanadrag

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Next hírlevelén felbuzdulva ma körülnéztem a boltban, bár többnyire a Westendben - nem leárazáskor - csak kiegészítőket szoktam vásárolni. A next.co.uk-n a legtöbb ruha valamivel olcsóbb, nincs szállítási költség és jóval nagyobb a választék. De persze azért jó…..
Egy kis nyár végi nyaraláskiegészítésképpen elhatároztuk, hogy kimegyünk az ausztriai Familyparkba, amiről már ismerőseink, barátaink ódákat zengtek. Az itthoni Vidámparkot tavaly lecsekkoltuk, Eszter ugyan élvezte a kisvidámpark részt, de Fülöp még kicsi volt, neki nem…..
Ahogy ígértem egy kicsit bővebben tudósítok a H&M kínálatról azoknak akik esetleg még tétováznak, hogy a most elérhető 20%-os engedményt kihasználják-e. Annyi bíztatást még adnék, hogy ha nincs kuponunk papíron, viszont van okostelefonunk akkor ha a boltban rákeresünk a…..
Macskanadrág HELLO GAP 2013.08.22 14:16:59
Csak nem bírtam ki, muszáj volt megnéznem a Gap boltot, mivel sikerült Fülöpöt az apjával itthonhagynom egy délelőtt erejéig. Meglepő módon (?) nem tolongtak nyitáskor a boltnál, néhányan lézengtek, persze azért csak hétköznap van.  A felnőttruhákról csak annyit…..
Első hosszabb posztomat újonnan elkészült blogomom szeretném a nagyszerű GretaZserbonak szentelni, aki a blogom grafikáját is készítette. Véleményem szerintem gyermeki lelkű felnőtteknek vagy gyerekeknek való grafikái igazán különlegesek. Értem én, hogy a gyerekek, mint az…..
Macskanadrág COMING SOON.... 2013.08.16 16:04:16
http://art-dept.com/photography/dani-brubaker/fashion-studio#/page/42 ..
Gyerekszoba Dekor a gyerekre 2013.06.12 09:05:00
Ami a gyerekszobának a falmatrica, az a gyereknek a tetkó. Mindkettő klassz, könnyen eltávolítható és cserélhető, instant dekorációs eszköz. A svájci illetőségű TATTYOO ismert és feltörekvő művészek számára biztosít lehetőséget tehetségük megvillantására, amely remekbe…..