Regisztráció Blogot indítok
Adatok
*Csillag*

7 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom, hogy Ti észrevettétek-e, de én azt tapasztalom, hogy a cégek már hónapokkal a karácsonyi őrület előtt kiállítják/bemutatják az új termékeiket. Sokan nem szeretik a decemberi shopping lázat, ezért Nekik is ajánlom a következő kis anyagot, melyeben a LUSH legújabb…..
*Csillag* 2014.10.15 11:53:24
Kunkorodó végű tincsei álomtól kuszálódva tekeregnek a párnán szuszogó kis feje körül. Némelyik tesz egy kis kitérőt a homlokánál, majd onnan kacskaringózik tovább az ágynemű puhaságába. Elégedett mosollyal élvezem a látványt, imádom minden szál haját, az éppen csak…..
Ezt kerdezte az ugyeletes, tegnap dr Kekec, hogy most mit akarok. Hhhhh.....marha jo. Azt mondja, hogy itt is fekudhetek, de barmikor spontan elvetelhetek, amivel ok sem tudnak mit kezdeni, vagy haza is mehet, kiszolgaljak, aztan otthon is elvetelhet. Bognom kene ezen az allapoton!!??? Persze uh-val…..
5-kor beszéltem Piroskával, viszonylag jól aludt, igaz nem sokat...És most is beszéltünk, 8-kor indítjáááák a szüléééééééést!!!!!!!!!!!! Kérlek drukkoljatok, hogy minden rendben menjen! Nem lesz meg 5 perc alatt, mert ilyenkor rendesen beindítják oxitocinnal és…..
*Csillag* 2008.09.04 23:09:37
Nahát! Rám akadt valaki! :-) És meg akar ismerni... Hűűűű... ez titokzatosnak tűnik nagyon! Kíváncsian várom visszatalál-e?Bevallom, igazán feldobhatná már valami és valaki a hétköznapok monotonságát! ..
*Csillag* 2008.03.10 10:24:42
Mikor  nem elérhető egyik vagy másik hely a blog világában az enyhén dűhítő tud lenni.. Főleg, ha végre vannak aszabad órák amit eme világ élvezetének szentelhetnénk... De nem.. nem és nem  és nem...Lassan megváltozik minden és mindenki.. más emberek fognak…..
*Csillag* 2008.01.26 07:54:48
Tegnap ismerkedős napom volt....Az egyik alany nem hozta a várt formát, viszont a másik.. hát leesett az állam... Mintha ezer éve ismerném.. Mintha napi szinte találkozó barátnők lennénk... egyszerűen magával ragadta  lelkesedése mert  leírhatatlan volt  a lendület,…..
*Csillag* 2008.01.09 12:09:30
Ugyan tök jó, hogy kacsolatban élhet az ember... de azt hiszem engem ez a férfi uralom néha halálosan idegesit... Ők a világ urai és mégis... egy rohadt számlát nem tud az én Emberem magától megkeresni.... DE amúgy... mintha csak a spanyol viszat szarták volna... Mármint a…..
*Csillag* 2008.01.09 12:03:54
Azt hiszem ezt a blogom igen csak titkosnak tartom meg... Ha valaki rám talál tegye... De én nem árulom el senkinek... Ez kizárólag a titkaim, az életem gondolatainak fenntartott helye lesz... Itt nem mesélek a családomról.. itt dühöngeni, álmodozni és csak úgy írni fogok... Nem…..
*Csillag* :-) 2007.12.04 12:45:20
Szeretem a blogot! Szeretem,mert szinte bármi leírható. Szeretem, mert többségében jön valami visszajelzés és ez jó...Szeretem, mert kicsit segít letisztítani a gondolatokat és ez a legjobb a dologban...És szeretem...mert szeretem.....
*Csillag* Kezdés 2007.12.04 09:27:00
Mindennek a kezdete... vagy valaminek a folytatása... Keresem a helyem.... ..