Regisztráció Blogot indítok
Adatok
az elsö tárgyilagos.

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én tényleg nagy rajongója, kedvelője és megértője vagyok a németeknek, tudok egyet s mást a történelmükről, a szellem- és kultúrtörténetükről, s arról is, hogy mi folyik manapság a Fel-Duna meg a Rajna vidékén. Van valami fogalmam arról is, mi hogyan és miért sikerül jól…..
az elsö tárgyilagos. 2013.03.26 03:38:23
@Larry Silverstein: A "nem lett semmi" helyett inkább majd "az utolsó csepp a pohárban" szituáció kellemetlenségén kéne elgondolkodni, amikor esetleg Magyarországnak jut az a megtiszteltetés hogy példát statuálnak rajta. (Mondjuk, ha megvonják a támogatásokat, hogy csak a leglegrágottabb csontot emlitsem. De vannak még finomabb árnyalatai is annak, hogy kell egy országot szépen szopórollerre tenni.)

Az EU-nak megvan a maga elfogadott hatalmi berendezkedése, amit a tagországok szintén magukénak fogadtak. Bizonyára ez egy új helyzet, hogy egy ország szembemegy ezzel a berendezkedéssel, de abban biztos lehetsz, hogy amikor majd egy kicsit határozottabban kezdik el kezelni a szituációt, annak meg fogjuk inni a levét.
az elsö tárgyilagos. 2013.03.26 03:42:56
@veny: +1 :D
A napokban új szakaszába lép a szívünknek oly' kedves Nagy Rezsicsökkentés: megkezdődik a Fidesz aláírásgyűjtése a rezsicsökkentés védelmében. A kormánypárt ellenzéki üzemmódja az aláírásgyűjtéssel új fokozatba kapcsol, de nem csak az utcákon folyik a hősies…..