Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andreew

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ferenc pápa egy középkori katolikus jövendölésre utalhatott, amikor nemrég kijelentette, „pápaságom rövid lesz” – állítja egy amerikai kutató. Az írországi Armagh püspökének, Szent Malakiásnak 12. századból származó látomása szerint saját korától számítva 112…..
andreew 2015.12.21 23:04:52
@hillman.:
"Férfiúval ne hálj úgy, amint asszonynyal hálnak: útálatosság az." (Mózes harmadik könyve 18:22, a Törvény)

"Ne gondoljátok, hogy jöttem a törvénynek vagy a prófétáknak eltörlésére. Nem jöttem, hogy eltöröljem, hanem inkább, hogy betöltsem." (Máté 5:17, Jézus szavai)

@nick.:
A pápa szavai nem egyeznek Pál apostol szavaival, aki szerint "A lelki ember azonban mindent megítél, de ő senkitől sem ítéltetik meg". Egy olyan lelki embertől, mint a katolikus egyház legfőbb vezetője elvárnánk, hogy egy - a Biblia szerint - nyilvánvalóan bűnös cselekedetet megítéljen. Ez egyszerűen mellébeszélés, fél attól, hogy kiálljon a Biblia (tehát Isten beszéde) mellett a világgal szemben. Mondjuk érthető a média brutális nyomását tekintve.
Concave Zealous csapágy 2013.11.04 13:28:24
Sziasztok! Pár hónapos kihagyás után végre sikerült rávennem magam, hogy írjak egy bejegyzést, ugyanis Rayával beszereztünk egy-egy Zealous csapágykészletet.Mit is mondhatnék? Nagyszerű csapágy. Beépített távtartók és alátétek vannak benne, úgyhogy csak be kell rakni…..
Concave Slide lesson #1 2013.06.15 14:01:37
Sziasztok! Aki már valaha is gurult longboardon, abban minden bizonnyal felmerült a kérdés, hogy is kell fékezni ezzel a szerkezettel. Mitől lesz "veszélyesebb" a longboard, mint mondjuk a bicikli? Hiszen általában hasonló sebességgel közlekedünk vele. Leginkább azért, mert nincs…..
Concave MBS Atom Drop-deck 2013.03.30 00:01:51
Sziasztok! A Concave blog szerkesztőségével úgy döntöttünk, hogy mindannyian írunk egy-egy bemutatkozó posztot. Mivel én voltam négyünk közül az első, aki elkezdte a longboardozást, ráadásul a többiek most nagyon elfoglaltak, rám hárult a feladat, hogy elkezdjem a sort. Már…..