Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Blökibazár.hu

34 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ne maradj le egy kutyás rajzról se! Iratkozz fel a hírlevelünkre ..
Hibáztál féreg... Ülök az asztalomnál és egy furcsa érzés kúszik a torkom felé. Félek. Ritka vendég nálam, idejét sem tudom mikor éreztem utoljára. Talán mikor apám fölé hajló orvos arcát láttam, évekkel ezelőtt. Keserű, tehetetlen, magyarázhatatlan. És most megint.…..
Blökibazár.hu 2014.08.04 20:23:06
Hát ide kell kattintanod, ha szeretnéd a mailboxodba ezt a sok aranyos rajzot :) ..
Ne maradj le egy kutyás rajzról se! Iratkozz fel a hírlevelünkre ..
Ne maradj le egy kutyás rajzról se! Iratkozz fel a hírlevelünkre ..
Ne maradj le egy kutyás rajzról se! Iratkozz fel a hírlevelünkre ..
Ne maradj le egy kutyás rajzról se! Iratkozz fel a hírlevelünkre ..
Ne maradj le egy kutyás rajzról se! Iratkozz fel a hírlevelünkre ..
Ne maradj le egy kutyás rajzról se! Iratkozz fel a hírlevelünkre! ..
hello bello KL ket het utan 2009.02.26 07:02:00
Vince multkor ott hagyta abba hogy en meseljek a kiskutya-kismacskarol, igaz hogy roluk keszult a legtobb malajziai fotom, viszont amig kivalogatom oket addig nezzetek Pandaur felveteleit itt: http://www.facebook.com/home.php?#/photos.php?id=1656983997 Most csak annyit hogy 2 nap utan rajottek hogy…..
Blökibazár.hu 2009.02.27 18:18:10
Az alábbi fotókat Nóri készítette, amikor 8 napig a Himalájában, azon belül is a nepáli Poon Hill körül kirándult, kb. 3000 méter magasságban.Az útján áthaladtak falvakon, függőhidakon és szakadékok felett, vándoroltak kiszáradt folyómedrekben és dús erdőségekben. És…..
Kedves csalad, kedves baratok! Biztosan eszrevettetek, hogy mar nagyon reg nem kerult fel uj bejegyzes a blogra.Az a helyzet, hogy miutan elhagytuk az almos es bekes Pantaghatit, egesz egyszeruen annyi minden tortenik velunk folyamatosan, hogy valasztani kellett: ateljuk a dolgokat, vagy irunk…..
Ide azok a képek kerülnek, amiket mindenképp szeretnék megmutatni a pantaghati buddhista kolostor lakóiról, de az előző postba terjedelmi okokból már nem fértek bele. Persze jócskán készült még ezeken kívül, de azért önfegyelem is van a világon.Egy bögre tibeti tea, amit…..
Augusztus 25. Fülledt, meleg éjszaka van, mi pedig egy szálloda tetőteraszának gyertyafényes asztalánál ülünk, Agrában. Megérkeztünk az "igazi" Indiába, oda, ahol tényleg pálmaházi a fülledtség, ahol tényleg gyöngyözik a nedvesség az ember karján, és ahol hatalmas…..
Jó hosszú ideje már, hogy bármit írtam volna: Chandigarh és Amritsar kifogtak rajtam. És az csak egy dolog, hogy egymás után mindketten megbetegedtünk, hogy mocskos volt a szállásunk és mindehhez egy zsák pénzt kénytelenek voltunk elszórni, mert ezt nem lett volna nehéz elmesélnem…..