Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GameR

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sírás, rívás, búsulás, zokogás, picsogás, siratás, gyász, letargia, férfikönnyek! Ez volt a ValóVilág nettó 40 perce tegnap, a maradék pár meg két poptörténeti jelentőségű videoklip premierjének volt szentelve, és azt hiszem, sokat elmond erről az adásról, hogy inkább…..
GameR 2015.02.17 15:59:17
c
A VV6 ma esti, rém hangos és meglehetősen prosztó párbajából a villa jócsajának kikiáltott modellaspiráns VV Iza tért vissza győztesen a villába, hogy ott aztán tovább folytathassa megjátszottnak tűnő (?) viszonyát VV Krisztiánnal. A győzelmi arány meglepően magas, 67-33%…..
GameR 2014.03.31 11:02:17
Nyakamat tenném rá,hogy az egész egy hatalmas csalás volt,és nem,nem vagyok Charlotte szimpatizáns,egész egyszerűen elképzelhetetlen számomra,hogy valóban bárki is Izát akarná látni a tv-ben (a plasztikbarátnőin kívül...pfff). Csak hogy tudjátok,Izácskát kb 10 ezerért meg lehetett már 3 éve is kapni,szépen szopkodta már akkor is az öreg bácsik kukiját,ahogy azt Laci nagyon szépen meg is mondta neki!!! És Charlotte már az elején rávilágított,hogy Izácska vagy 1000 pasival összefeküdt,ami való igaz! Én ismertem sajnos ezt a szenny lányt,tudok a viselt dolgairól. Az életben ugyanekkora szarkavaró,mint a villában,csak itt kint nem volt ekkora pofája. Mellesleg hagyjuk már,hogy hirtelen szerelmes lett Krisztiánba...kint várja a pasija!!!! Komolyan elhiszi valaki egy szavát is ennek a riherongynak,aki drogokért szopott,dugott emberekkel?! Charlotte legalább bevállalta,hogy igen,ennyi és annyi pasival lefeküdt,mindenki sejtette,hogy prosti volt,ennyi. És nekem senki ne mondja,hogy ha Dorkát kint hagyta,aki egy sokkal szimpatikusabb ember volt,mint ez a szutyok,akkor Iza ennyi különbséggel nyert. Mellesleg aki nézte a párbajt,az láthatta,hogy Iza szurkolói egytől egyig prostik és dílerek voltak. Az meg külön undorító,ahogy a műsorvezetők manipulálják a szavazókat,a műsor készítői pedig az összefoglalókat. Egyértelmű volt a kihívás óta,hogy Iza fog visszamenni,folyton a Krisztiánnal való enyelgéseket mutatták minden egyes este. Kizárt dolog,hogy Izát akarták a nézők tovább látni,Charlotte minden egyes feladatot pöpecül megoldott,és hiába nem egy klasszikus értelemben vett jó csaj,sokkal szexuálisabb,mint Iza,nagyobb élmény volt az ő produkcióit nézni,mint Izácska nyafogását. Aki ismeri Koch Izabellát,az tudja,hogy egy hazug,lopós,törtető kis kurv@,aki a hírnévért BÁRMIT megtesz! Az édesanyja helyében mélyen szégyellném magam.