Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Napi Bullshit

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Született december 25-én 2007.12.24 12:00:00
Idegölő, kimerítő munka az ajándékvadászat, a fenyőfa utáni kajtatás, a díszítés, a rokonlátogatások szervezése, a menü összeállítása. Alig marad egy-egy perc, hogy megálljunk, és gondoljunk Rá. Aki Istentől született, megváltott minket, és felméne a mennyekbe. Hány…..
Breitkopf nevű kedves olvasónk hívta fel a figyelmünket erre az oldalra. Wittman Ferenc bizalomgerjesztő videója valószínűleg a műfaj - a lehúzós MLM rendszerek - egyik legbizarrabb képviselője, ha ez nem lenne, említésre sem érdemes lenne az oldal. A kamerába sugárzott mondatok…..
Napi Bullshit 2007.12.11 00:06:36
A műfaj egyik legkeményebb eresztése, must to read:

WELCOME TO THE ŰRTESCO!

napibullshit.blogspot.com/2007/12/rtesco.html

"Ha te nem szereted a törvényeket vagy a sztenderdeket, mert te a szabadság zászlaja alatt éled az életed, akkor nyugodtan menj ki a Himalájába, mássz rá fel, a hegyet nem fogja érdekelni, ha belepusztulsz. Akkor esetleg kezded majd tisztelni, hogy van olyan dolog, ami úgy van akkor is, ha téged nem érdekel. One of them is gravity."

"Magyar Kommunikáció Tudományi Center"

napibullshit.blogspot.com/2007/11/magyar-kommunikci-tudomnyi-center.html
Kevesebb a beállítási lehetőség a magyar nyelvű levelezőben, sőt még ki is szűrik a szexfotókat a képkeresésből, panaszolta Diszkriminálja a Google a magyarokat? című posztunk. A Valamiért Mégis Töretlenül Népszerű Óriás nagy örömünkre postafordultával reagált a…..