Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tisztviselőtelep

0 bejegyzést írt és 228 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Na, ide egy saller, oda egy koki alapon a tegnapi T után jöjjön a Telenor, a vigasztalhatatlan ügyfél és Szomi Batmant. Az ügytípus (túlfizetés) és annak kezelése (lehetetlen) egyébként szinte szóról-szóra megegyezik. Kedves Homár, már csak Te és a…..
Tisztviselőtelep 2014.07.16 08:59:12
Azt mondják, hogy már létezik torkos csütörtök fagyiból is, úgyhogy naiv érdeklődő rákérdezett az eseményre egy halásztelki cukrászdában. Az egyszavas válasz helyett érkezett körmönfont levelet kioktatásnak értékelte, úgyhogy tovább mélyült közöttük a kommunikációs…..
Tisztviselőtelep 2014.05.05 11:38:22
Praktikus trükkre jött rá naiv ügyfél, aki nem hitte el, hogy tiszta pamut a zoknija: Csak szólok, hogy legközelebb pamutzoknit csak öngyújtóval fogok venni! Ne higgyen az ember a szemének, a cimkén 100 %-os pamut gyógyzoknit csak úgy kíváncsiságból otthon meggyújtottam kicsit.…..
Játék! Aki kideríti nekünk, honnan származik az alábbi számla, azt meghívjuk egy végkiárusított kólára! Különös ismertető jele, hogy ötezerbe kerül az Unicum a kétdecis pezsgő pedig 7500: Egy francia üzletembertől kaptam, sztori a szokásos, két hölgy bevitte az…..
Tisztviselőtelep 2014.04.18 16:23:13
A műsorvezetők, és most nem az Obersovszky-iskola diákjaira gondolunk, hanem a valódi tévésekre, bármilyen kevés is legyen belőlük, szóval a műsorvezetők akkor követik el a legnagyobb hibát, ha egy interjúra, beszélgetésre olyan prekoncepciókkal ülnek le, amiken képtelenek vagy…..
Naiv vásárló nem gondolta volna, hogy széttört napernyőjét nem rendeltetésszerűen állította fel. A minőségügyi szakértő szerint anyaghiba, az IKEA szerint kirakták szélbe: Vásárolj IKEA Karlsö függő napernyőt és ha szerencséd van nem sodorja le a teraszról a gyerekedet!…..
Értjük, hogy nehéz a bankoknak, meg minden, de az összes bankadó áthárítása után kicsit hülyén veszi ki magát, hogy az Ersténél a saját hitelkártyával fizetett online szerencsejátékot is az ATM-es drágított jutalékkal könyvelik. Tényleg már. Bocy beszkennelte nekünk a…..
Tisztviselőtelep 2014.04.03 16:46:18
20 év után tényleg büntetlenül lehet szórakozni (lásd még "szolgáltatás"), hogy ha az emberek online és offline vizuális segítséggel sem találják meg a láthatatlan parkolóövezethatárokat, akkor megbüntetjük őket, ahelyett, hogy átvezetnék a pénzt az egyik kasszából a…..
Tisztviselőtelep 2014.04.03 14:49:49
Tisztviselőtelep 2014.04.03 14:57:40
Az alábbi pontok nem tükrözik a Homár véleményét, de ha már Z ilyen szépen összeszedte, az internet elbírja, meg társadalmi vita, és az sem kizárt, hogy a BKK is beszáll, úgyhogy hasznos. A nyugati példák mindenhol azt mutatják, hogy az összes jármű elketyeg ellenőrök…..
Tisztviselőtelep 2014.04.02 17:05:31
Ricsi a postaláda előtt 150 centiméterre találta meg az esőben nagymamája tévéújságját, és rögtön le is filmezte: Egy Budapest-közeli kisvárosból írok, lényegében teljesen mindegy, hogy honnan, mivel úgy gondolom, hogy nem csak nálunk van probléma a Magyar Postával. Az…..
Tisztviselőtelep 2014.02.27 16:46:27
E329 minden eddigi tigázos sztorinál bizarrabb szituációba futott, amikor panaszt tett egy kollégájukra, amiért az sutyeták módon válaszolgatott. Egy hónap alatt megállapították, hogy "...dolgozónkat oktatásban részesítettük és a kötbért az alvállalkozó felé…..
Tisztviselőtelep 2014.02.21 12:54:12
Zoli a 2012-es jegyeivel szeretett volna tömegközlekedni, de sajnos januártól már nem érvényesek, cserélni viszont csak az Akácfa utcában lehet: Autósként viszonylag ritkán használom a BKV szolgáltatását, így az újabbnál újabb szabályokat sem ismerem naprakészen. Még…..
Megfejtés: a H6-os héven az utazás díja két megálló között, csak ellentétes irányban. Naiv utas nem tudta meggyőzni az ellenőrkommandót, hogy odafele a járművön vette a jegyét, illetve ez nem izgatta őket: Szigetszentmiklóson élek, Budapesten dolgozok. A munkába járást…..
Tisztviselőtelep 2014.02.14 14:36:25
Bp és családja karácsonyi üdülés címén megtekintette a Medves Hotel felújítási munkálatait, de kiderült, hogy azok még a 70-es években történtek. A felajánlott csereszobákban már nem csak fűtés nem volt, de bútor sem, ezért inkább hazaautóztak: Kérlek, tedd közzé…..
Naiv ügyfélnek még régebben sikerült regisztrálnia magát az Elműnél, most azonban rémülten vette észre, hogy az átlagosan 10%-kal drágább "zöld áram" miatt valójában majdnem másfélszer annyit fizet, mint a szomszédai: A szégyenteljes Díjnet-mizéria kapcsán kicsit…..
Folytadódik a kényszerregisztráció az Elműnél, miután fondorlatosan kinyírták a közvetett távszámlázást a Díjnetnél: Sajnálattal kell arról tájékoztatnunk, hogy korábbi e-mailünkben leírt kiegészítő szolgáltatásunk, melynek keretében az ELMŰ-ÉMÁSZ számlák…..
Tisztviselőtelep 2014.01.30 12:58:51
Tisztviselőtelep 2014.01.30 13:01:51
@dr. phil. Sün‼ ツ:
Mert Sünetel a regisztráció.. ugye :)
Gábor egy logikai feladványt talált a Penny Market saját gyártású zsebkendőjén. Utoljára gyufán volt ilyen talán: A feladvány: Ha a pézsé csomag tartalma névlegesen 10 darab, ettől azonban 5%-kal eltérhet a darabszám plusz/mínusz irányban, hány darab pézsét találhatunk…..
Tisztviselőtelep 2014.01.28 15:02:50
A Homár letesztelte Misi járatát, és bár már csak a visszaútnál drágult a jegy, de 3000 forinttal többe kerül egy út, ha két személyre foglaltuk volna egyszerre, azzal szemben, mintha egyesével foglaltuk volna. Nála még az odaútnál is drágult. Bár lehet, hogy az első…..
Kevin agresszív autobuszsofőrrel találkozott, aki megpróbálta megrágni a felszálló utasokat a busz ajtajával. A Kisalföld Volán szerint azonban technikai malőr történt: Kedves KVZRT! Remélem jó helyre küldöm ezt a levelet, ha nem, kérem továbbítani a megfelelő személyhez. A…..
Naiv ügyfél kommunikációs nehézségekbe ütközött, amikor akciós Fagor főzőlapja hibásan érkezett. A márkaszervizt ugyanis átlagosan egy hét alatt lehet elérni: kizárólag az üzenetrögzítőn hagyott számon hívnak vissza egyszercsak. Az instant hibát végül 2 hónap alatt…..
János nem érti, hogy miért kellene neki azért fizetnie, hogy a postán kiderítsék, kinek adták oda a csomagját illetéktelenül. A Magyar Posta, ahelyett, hogy a címzettnek kézbesítette volna a küldeményt, valahol máshol, valakinek másnak adta át. A követett küldemény után…..
Tisztviselőtelep 2014.01.21 15:01:40
@atörökk: ez nem igazolt lopás ne ronccssúk a Pósta átlagát kéremszépen!
Követelem a Nemzeti Postaboltot!
Hepiendhez érkezett néhány héttel ezelőtt panaszkodó olvasónk, akinek használt laptopja tűnt el, miután feladta a postán. A Magyar Posta ezen felül fontosnak tartotta kiemelni, hogy a Homáron hetente olvasható bejegyzések száma elenyésző a sikeresen kézbesített csomagokéhoz…..
Tisztviselőtelep 2014.01.21 10:01:04
Csak összeszerelés közben derült fény az ajtók közötti hézagokra, így viszont már a kicsomagolt állapotra hivatkozva vizsgálatot akart a Jysk csere helyett. Tisztelt Jysk ügyfélszolgálat / Baranya Megyei Kormányhivatal - Fogyasztóvédelmi Felügyelőség / Tékozló Homár…..
Tisztviselőtelep 2014.01.15 12:50:14
@AtiSnatch: Ez a terv ordítok akkor tuti sikerül :DD

kb mint a BKV pénztárosok a külföldiül beszélő turítáknak.... Neeeeem éééértíííí hááááromsszáááz ööötven!
Naiv ügyfél szinte bármit megvehetett volna a Baross téri Postán, de pont a csomagfeladáshoz használható doboz volt hiánycikk: Tisztelt Magyar Posta! [Zsíros B. Ödön] vagyok. Szerettem volna Önöktől a mai munkanapom végén csomagolóanyagot, S méretű kartondobozt vásárolni a…..
Tisztviselőtelep 2014.01.15 11:19:00
Naiv ügyfélnek szerencséje van, hogy csak annyi a problémája az Aqua számtechüzlettel, hogy az azonnal hibás monitorja árából levonták a visszaszállítás költségét: Tisztelt Szerkesztőség, az Aqua Electromax Kft-vel kapcsolatos tapasztalatomat szeretném Önökkel megosztani,…..