Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Robi911

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai posztban egy újdonsült prepper osztja meg a gondolatait velünk. Mivel még nagyon az elején jár és sok mindennel csak elméletben foglalkozik, ezért arra gondoltam, hogy a blog veterán olvasóival közösen "zsürizhetnénk" az írót a poszt végén található útmutató alapján.…..
Robi911 2013.05.22 10:28:02
@szilaj8:
A biogáz előállítása nem egy hétköznapi történet. A lakóhelyemen (sajnos) van egy biogáz üzem. Nem is üzem, hanem egy erőmű. Kakiból nem fogod előállítani, ráadásul nagyon sok kell és nagyon büdös.
Robi911 2013.05.22 10:40:37
@zaki82:
Az én nagyszüleim is egy jó kis faluban éltek a háború idején. Az oroszok minden mozdítható dolgot elmozdítottak és el is vittek, anyámat pedig majdnem megölték, pedig akkor még csecsemő volt. A férfiak nem hőzöngtek a kocsmában, mert nagy része kint volt a fronton.
Nincs tökéletes megoldás a túlélésre, mindegyiknek van előnye és hátránya is. Szerintem jó adag szerencse is kell hozzá.
Talán kevésbé tartozik a blog tematikájának fősodrába, de egy korábbi, a fegyverekről szóló poszt után kialakult beszélgetés miatt gondoltam, hogy mégis érdemes lehet megosztani veletek a következő videót. A szituáció egy átlagos hétköznap a munkahelyen, míg egyszercsak…..
Minden vészhelyzet során figyelembe kell vennünk a saját biztonságunkat, beleértve a lakás, ház védelmét is. Vannak különböző aktív megoldások, mint a fegyverhasználat, egy termetesebb kutya a ház körül stb., de ebben a posztban most a passzív biztonsági lehetőségeket…..
Városi túlélő 10 fontos teendő 2012.02.05 20:27:00
Biztos vagyok benne, hogy sokan közületek semmilyen módon nem készültek fel egy esetleges rossz szcenárióra. Nincs ezzel semmi baj, mondhatni ez a normális, hiszen a legtöbbünk dolgozik, fizetést kap érte, aztán a boltban levásárolja azt. Ez így megy napról-napra: reggel megvesszük…..