Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tengertigrise

0 bejegyzést írt és 153 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt a verőfényes ősz, kopog befele az ablakon, én meg ijedten ülök itt bent, az ablak túloldalán. Nagyon jól tudom, hogy az ősz után a tél jön, és valahogy a nyár még mindig kellemesebbnek bizonyult, eddigi tapasztalataim alapján. Volt egy elképzelésem, hogy pihentetem az…..
tengertigrise 2015.09.08 20:14:05
@TBal: Fénykép nélkül sosem találkozom,ez alap :)
tengertigrise 2015.09.08 21:45:38
@TBal: Vakrandira csak teljesen amatőrök mennek :D
Azt szeretném, ha könnyű lehetnék és jókedvű, semmi szorongás, ha a férfi örülne, ha rám nézne. Ha a szeme felcsillanna, csak azért mert feléje megyek. Azt szeretném, ha örülne, amikor megérintem és vágyná, hogy hozzá simuljak. Azt szeretném, ha szeretne nevetni velem és…..
Hm..., néha annyira hangzatos és ostoba címeket tudnak adni a női magazinok egy-egy írásnak, és olyan csodálatosan tudnak hatni a női pszichére, hogy az már már kellemes. Én is elbolydultam a cím olvasatán és belemélyedtem a cikkbe, hátha ott a varázsszó, a megoldás valamire...…..
tengertigrise 2015.07.02 11:42:44
@csepke: Beírod a keresőbe,hogy háború nők miatt és szépen kidobja.
Ráadásul elég fura azt gondolni,hogy egy háború csak azért tört ki,mert a kirobbantója férfi volt.
Gondolod,ha Hitler nő lett volna,akkor nem tör ki a 2. VH? :D
tengertigrise 2015.07.02 11:50:41
@csepke: Nem nem véletlen.
A nők teljesen alkalmatlanok vezetőnek, legyen szó útról vagy országról.
Ugyanis mindig attól függ milyen döntést hoznak,hogy hányszor szart be a gyerek, felhívta-e tegnap este a pasi,aki fél éve azzal hülyíti,hogy majd egyszer elválik a feleségétől vagy meg lett -e rendesen dugva.
Ha ezek valamelyike nem stimmel,akkor reszkessen a barátnő, az iroda vagy az ország.
tengertigrise 2015.07.02 13:58:36
@sirok0001: A lényeg,hogy ne gondolkodj,abból csak a baj van :)
Úgy van minden,ahogy neked mondják, kész punktum.
Alibanya jegyzetel Magam ura 2015.06.25 13:55:37
Olyan film, van bőségesen, hogy egy nő mesél magáról miközben a válla kilóg a pulóverből, a kezében meg egy kakaós bögre, levendula mezőkkel, meg antikolt fényekkel, lágy muzsikával, hogy minél több nő magára ismerjen. De, hogy egy 38 éves, norvég férfi, beszél magáról…..
Már reggel éreztem, hogy fasza napom lesz, korán felébredtem, fájt a fejem, a hasam, leginkább mindenem, kivéve szempillámat. Imádom ezt, ahogy gondolom minden csaj. Aztán azon gondolkodtam mi lenne, ha még egy pasi is lenne mellettem és így kellene, hogy elviseljen, meg még szexet is…..
Esik az eső, ez állítólag aranyat ér, ezzel én nem vitatkozom sok kötődésem van a mezőgazdasághoz, így hát ezek a szempontok nagyon fontosak nekem. A reggelt - saját magamat is meglepve - egy irish pub-ban kezdtem, ott kávézgattam és nagyon helyes férfiakkal tudtam szemezgetni,…..
Mostanában vágyakozva gondolok arra az egyszerű időszakra, amikor mindösszesen két nagy világellenséggel kellett megküzdenem a gyereknevelés terén, jó persze "AzElőmászóBogarakon és Pókokon" kívül. Az egyik a szőlőnek az ő magja volt, ezt minden további nélkül el kellett…..
tengertigrise 2015.04.19 11:21:37
Alibanya jegyzetel Keserűség 2015.04.06 22:12:22
Liliom utca, kilencedik kerület, 87 négyzetméter. Itt van akkor, hát jól van, akkor maga az ingatlanos? Na jöjjön, megmutatom a lakást, de előbb nézze meg a kertet. Ilyet úgysem lát itt a városban. Na mit szól, ekkora kert, a mászókát mi szereltük bele, itt rollereztek a gyerekeim is. Minden bokrot…..
tengertigrise 2015.04.08 09:51:43
@WiteNoir: Én másra gondoltam.
Több ilyet is ismerek,a magam részéről inkább szorgalmas embernek tartom őket, egyáltalán nem "kis senkiknek" - ahogy te fogalmaztál.
Egyikük akkora házban él,hogy szerintem maga is eltéved benne olykor.
Munkájában nagyon elismert, egyértelműen a legjobbak közt van, ezért is ilyen foglalkoztatott.
Bár minden motivációját nem ismerem,de egyértelműnek tűnik,hogy az mindenképpen szerepet játszik benne,hogy jót akar a családnak, mindent meg akar adni nekik.
Az asszonynak (ugye,mint tudjuk ő minden baj forrása) és persze magának is.
Csak közben beáll a fent vázolt helyzet, ő dolgozik reggeltől estig, anyuci meg otthon műkörmös...
És nyakamat rá,hogy apuci mellett van még más is :D
Elérkeztünk kommunikációs tréningünk harmadik fejezetéhez, amely talán a legnehezebb. Arról szeretnék számot vetni, hogy mi az, amivel a férfiakat lehet halálosan felidegesíteni, vagy kibillenteni a béketűrésből. Egyébként egy, egy poszttal is, amit nő írt, azt már látom,…..
tengertigrise 2015.04.05 23:12:50
@Ostobaság_ellenes: Egy jó pszichiátert ajánlanék neked, szerintem sok kérdésedre választ kapnál és a környezeted is hálás lenne.
Az ember élete során sok mindent elolvas, meghallgat, vagy megnéz. TV, újságok könyvek, net, csak úgy ömlik a rengeteg információt. Néha már egyenesen szédülök is, miért is akarnék én bármit tudni a kongói tarisznyás kannavirág porzásáról, vagy a dél-amerikai kukacok…..
Alibanya jegyzetel Feladom 2015.03.18 10:23:24
Feladom, elengedem, kész vége, már nem akarom, nem kell. Szűz leszek, apáca, középkori krónikás, lantot pengető vándorjuhász. Bármi, de férfit már nem akarok. Igazából már régebben feladtam, talán az év végén, az utolsó megalázó üzenetnél? Azt mondta, semmilyen szinten.…..
tengertigrise 2015.03.19 11:15:57
@Gour: ...és várják,hogy egyszer csak betoppan az ABC-be ,hogy: ILONKA!
-Igen?
-Eljöttem érted, csomagolj, irány Miami!
- És Ilonka ledobja a Sparos kötényt, kilép a felvágottak mögül, az egész közért őt figyeli,ahogy beszáll Statham Audijába és elviharzanak a távoli Ámerikába...
tengertigrise 2015.03.19 11:36:57
@Gour: Áh... :)
Nekik majd az kell,aki paraszt módon szólítja le őket :D

@Terézágyú

Szerintem bizonyos dolgokat azért fel lehet fogni ésszel és lehet rajtuk változtatni, akkor is,ha a szívünk mást diktál.
Lehetnek nekem bárpultos csajok az eseteim, ettől még részegen is fogom tudni,hogy nem azért hajolgatnak előttem,mert ki akarnak velem kezdeni,hanem,hogy több jattot adjak a végén :)
persze reménykedni lehet :D
tengertigrise 2015.03.19 11:53:37
@Terézágyú: Dehogynem,tökéletesen tisztában vagyok vele,hogy öltönyt nem a Hervisben kell keresnem :)
Vajon mennyi feszültség keletkezik a világban attól, hogy ennyi magányos ember van? Egyedül alszunk, egyedül ébredünk, egyedül eszünk, egyedül gondolkozunk, magunkban beszélünk, egyedül ülünk a számítógép előtt, egyedül szexelünk, majd kimegyünk az utcára és elmegyünk…..
2015 februárja van, ez gondolom sokak számára világos, ebbe az évbe is jócskán belemásztunk már. Egy évvel ezelőtt indítottam el ezt a blogot az új helyen. Az egész blog és az írás érzelmi indíttatású volt, igazából volt egy kis előjátéka egy másik oldalon novembertől, de…..
tengertigrise 2015.02.19 11:57:41
Gondoltam itt a hétvége, rám férne valami könnyed téma, valami kis frivol, vagy mi, olyan habos mákos. Amúgy is embertpróbáló időszak ez - farsang. Lehet ennél szülő kínzóbb tevékenységet kitalálni, mint hogy minden évben, valami hihetetlen kreativitással öltöztesd be a…..
tengertigrise 2015.02.08 10:54:00
@Gour: Szerintem pedig a fent említett kérdések teljesen normális emberi reakciók.
Még akkor is,ha én pl nem szoktam megkérdezni mindet.
Én a többiekkel ellentétben egyáltalán nem tartom rossz dolognak,ha valakivel,akivel komolyak a szándékaim, megbeszéljük,hogy jó volt-e.
Sőt!
Sokkal jobb ez,mintha a másik fél elhallgatná,hogy ő több előjátékot kíván vagy finomabban, esetleg vadabbul imádja. :)
Ha az ember komolyan gondolja,akkor megér egy kis beszélgetést a másik, még ha olykor kínos is.
Pláne ha abból indulunk ki,hogy míg mi férfiak egyszerűek vagyunk,mint a faék, addig a nőknél az is számít,hogy épp mit mondott reggel a telefonba a barátnője a tegnapi frizurájáról :D
Az idő nagy kincs, és ez egy remek közhely. Próbálok magamra találni, megtalálni azt a stratégiát, ami nekem megfelel, és túlélni az érzelmi megpróbáltatást, amelyet alkottam magamnak. Nem megy könnyen. A múltkor összefutottam vele a metróban, mármint az érzelmi megpróbáltatással, nagyon megviselt.…..
tengertigrise 2015.01.26 13:54:31
@bigbaby: Hát..., VV Évát láttad már bármilyen műsorban? :D
tengertigrise 2015.01.26 14:03:56
@bigbaby: Egyszer nézz meg az illetővel egy műsort,meg fogod érteni,hogy miről beszéltem :)
Egyébként az agresszió tök más téma és pontosan ketté lehet választani,hogy ki az aki az elcsattant pofon ellenére sem egy agresszív pasi.
Azt mondom,hogy ha egy rossz kapcsolatban, az ezredik sértés, bántás után a vita hevében elcsattan egy pofon, az borzasztó dolog,de az a pasi ettől még nem egy őrült barom.
Viszont,aki minden héten végigveri az asszonyt a lakáson, az természetesen egy elmebeteg.
tengertigrise 2015.01.26 14:26:48
@zéesté: MIndkettő régen rossz,de ez elég messzire vezet...
Alibanya jegyzetel Portfólió 2015.01.17 07:42:29
Megérkeztem a mai adag futásból, nagyon jól érzem magam, egyre inkább belejövök, egyre hosszabb távokat tudok végig ügetni. A testem egyre feszesebb és ruganyosabb, maga a csoda. Egy kis problémát érzékelek a dologban: futás közben kénytelen vagyok az életemen gondolkodni, ami már annyira unalmas,…..
tengertigrise 2015.01.18 12:05:28
@Gour: Nem is gondoltam volna,hogy ez ilyen általános...
tengertigrise 2015.01.18 23:16:00
@Pixynor: Kapaszkodsz a csillárba, párod nekifut, dobbantó és hopp... :D

@Alibanya A lavór félék ebben élik ki magukat. Így valaki figyel rájuk.
tengertigrise 2015.01.19 13:43:51
@Fodor Balázs: Iszonyú unalmasak a hozzászólásaid.
Alibanya jegyzetel Insomnia 2015.01.16 07:27:23
Az éjjel má megint nem aludtam. Felébredtem, és körülnéztem, mindenütt sötét volt, azért titkon reménykedtem, hogy bizonyára reggel van, csak valami ufó érkezett a ház fölé, mint abban a fasza filmben, a függetlenség napjában és ezért van sötét. Egy darabig tehát, így feküdtem reménykedve, hogy…..
tengertigrise 2015.01.17 00:04:19
@Alibanya1: De nem tudtad előre mit tervez?
Miért most lett eleged?
tengertigrise 2015.01.17 10:04:35
@Alibanya1: nem mondta mit tervez a randin?
Engem nem tudnának ilyen helyzetekbe belerangatni.
Amihez nincs kedvem, azt nem csinálom.
az írás oka: http://www.femina.hu/kapcsolat/jobb_szex1?img=4&code=0000138709un8e#kepgaleria Én már annyi mindent tanultam az életben, jártam sok iskolába, nézem a NatGeo-t, figyelem a reklámokat, sokszor ülök olyan mellett a buszon, aki olvassa a Blikket, és mindezek ellenére döbbenetes…..
tengertigrise 2015.01.10 14:29:01
@Alibanya1: Isten ment, sosem volt türelmem ilyenekhez.
Párszor pedig próbálkoztam vele, mindnek az lett a vége,hogy feladtam és a falhoz bsztam őket! :D
A már említett mottóm jegyében, mely szerint "nem bánkódom, megoldom", valami émelyítő kísértést éreztem, hogy összehozzak magamnak egy randit az ünnepek alatt, között, mellett, mitudom én. Vágytam egy hollywoodi filmes fordulatra, hogy velem is történik valami mézes madzagos,…..
tengertigrise 2015.01.08 16:18:16
@Alibanya1: Bigbráner után is ezt mondtad... :D
Most őszintén,hogy jut eszedbe egy tök idegennel -10ben túrázni indulni? :D
Maradj szépen a kávézásnál és Ő fizet!!! :)
Álmatlanul szédelegtem kis otthonomban, az élet néha olyan szép, hogy egyszerűen nem tudom elpazarolni alvással. Élvezni akarom minden percét és ki nem hagynám a hajnali órákat sem. Kinéztem az ablakon, alant egy park van, körben, meg további ízléses panelházak sorakoznak, szóval…..
tengertigrise 2014.11.25 23:14:17
@32FNewYork: Épp ma léptem be egy régi fiókomba:
"Kedves Felhasználónk!
Üdvözlünk visszatérésed alkalmából ismét a [freemail] rendszerében!

Egyben tájékoztatunk, hogy szabályaink értelmében az utolsó bejelentkezést követő 90 nap után leveleid automatikusan és visszavonhatatlanul törlődtek. Azt követően mostanáig, ha valaki írt Neked, automatikus visszajelzést kapott a levélküldés sikertelenségéről."
Alibanya jegyzetel Kettős mérce 2014.11.10 17:41:11
Ez most arról szól, hogy hogyan méricskéljünk egy nőt és hogyan egy férfit? Semmiképpen ugyan úgy, mert hát mégiscsak a nő az nő, a férfi meg férfi, és nem lehet az ugyanaz, illetve lehet, de csak bizonyos dolgokban, bizonyosokban meg nem. Ez azt hiszem nagyon érthető. Mert a…..
tengertigrise 2014.11.11 12:58:05
@Alibanya1: Akkor szerintem ne MILFVADÁSSZAL találkozz :D
tengertigrise 2014.11.11 14:34:40
@Alibanya1: Jójó,csak szeretlek ezzel idegelni :D
tengertigrise 2014.11.11 16:26:01
@Deepblue Noir: Mára vége a sulinak? :)
Bágyadt novemberi idő van. Az ablakon kinézve, mintha vattacukorba lennék csomagolva, de ez persze nem igaz, nem a paradicsomban lakom, és ez nem a mennyország, ez egy panelház tizedik emelete, a ködben. Ilyen remek időben mivel melegíthetné fel az ember a lelkét, minthogy elmélázik…..
tengertigrise 2014.11.08 09:40:21
@Alibanya1: Én sokszor ledöbbenek mikre képesek a nők.
A szexbarátságokban semmi kivetnivalót nem találok,ha épp arra van ingerenciája az embernek,de MILFVADÁSZ, ő erre a legalkalmasabb?? :D
Szép emlékű TV2 chaten is volt egy srác,csak és kizárólag annyit írt,hogy dugni szeretne, igazi tajparaszt stílusban. Erre ahogy találkozgattam onnan csajokkal,kiderült,hogy a felüket megdugta :D
Eléggé elszomorított, persze akkor még fiatal voltam :)
Enyhe ősz lengedezett az ablak alatt, zizegtek a levelek, a hangyák az utolsó morzsákat cipelték hazafelé szorgosan, én lakásokat keresgéltem a neten meg Airbourne zenét hallgattam. A háttérben valamerre ment a társkereső is, valamiért. Nem számítottam arra, hogy ezen a napon…..
tengertigrise 2014.10.31 14:28:23
@régebb óta vagyok Subban mint te:
Ha meg akarod érteni amiről beszélünk,akkor picit képzeld magad a nő helyébe.
Mit vársz el egy férfitól (mert minden normális embernek vannak elvárásai, naná!)
Legyen kedves, udvarias, humoros, udvaroljon hódítson meg, érezd,hogy te vagyok neki a nagy ő!
Hogy nem csak dugni akar,hanem valóban kíváncsi rád!
Erre odajön túrázó Laci és azt mondja: figyelj, kurvára komoly kapcsolatot akarok veled, de se 400 forintom nincs kávéra, se időm pepecselni, gyere szopj le a parkolóban,aztán mehetsz is.
És szerinted ilyenkor a nőnek mosolyogva rá kéne buknia a Suzuki hátsó ülésén a brére, megköszönni,hogy a férfi volt oly kegyes, hogy elbenzinezett 300 forintot a pólusig és várni a következő megtisztelő alkalmat.

A férfinak igenis áldozatot kell hoznia, udvarolnia kell, ebbe pedig beletartozik a kulturált hely és a meghívás. Pont azért,mert nem a középkorban vagyunk.
Ha te nem áldozol,akkor ne várd,hogy a nőnek ez tetszeni fog.
Igen, a nő is áldozott!
Átlagban százszor annyit foglalkozik (és költ) a kinézetével, mint egy férfi,mert ez a társadalmi elvárás.
A pasi csak picit legyen szebb az ördögnél,de ha egy nőnek csak picit is csapzottabb a frizurája,az már slampos krva, ha lapos a feneke,ha kicsi a melle, ha nem illik a cipője a táskához stb.stb. ezekért mind megszólják. (a jólneveltek jó hangosan)
Egyébként a nők nagy része már a pláza kávézókra is azt mondja,hogy tényleg ennyire nem érdekel a dolog,hogy egy normális helyet nem vagy hajlandó keresni? Igenis találj ki valami érdekesebbet, foglalkozz a randival!
Nem is a pénz miatt,hanem ,hogy érezze a másik,hogy fontos ez a randi és nem te vagy a tizedik a héten,aki ide hoz, mert ez útba esik hazafelé.
Kapise?
tengertigrise 2014.10.31 16:29:54
@Ronnie_27:
"Azt olvastam, hogy egy igazi nő számára lehangoló tud lenni, ha észreveszi, hogy a férfi a pénzével szeretne a bugyijába férkőzni."

Szerintem ne olvass több Nők Lapját :)
tengertigrise 2014.10.31 16:47:01
@régebb óta vagyok Subban mint te:
Jaértem,szóval te nem szeretnél áldozatot hozni,viszont elvárod,hogy baromi vonzónak találjanak a nők.
Elvégre te egy főnyeremény vagy!
300 forintot sajnálsz kávéra, a pólus center számodra már túl jó hely, viszont találjanak már annyira vonzónak,hogy rögtön le is feküdjenek vele.
Komolyan mondom nem is értem azokat a nőket,akik nem kapnak ezen a döbbenetes lehetőségen, apukám, te vagy a lotto ötös! :)