Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tímea Baloghné Szmutkó

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kislányommal minden nap rengeteg időt töltök a szabadban és a játszótereken, ahol folyamatos kísértésnek vagyunk kitéve a különböző rollerek, motorok és biciklik láttán! Tudtam, hogy egyszer elérkezik az ideje, amikor be kell, hogy adjam a derekam egy-egy újabb kiegészítő…..
A színes karkötők a nyár nélkülözhetetlen kiegészítői, melyek minél színesebbek, annál jobban tükrözik a vidám személyiségünket! A Cruciani karkötőit már nem kell bemutatnom, hiszen az idei nyár nagy slágerei, különleges bűverejük egy részét a káprázatos…..
Tímea Baloghné Szmutkó 2013.07.11 18:15:19
Vonz a víz alatti ismeretlen világa? Megismernéd a cápákat és a piranjákat? Felfedeznéd a trópusi erdőt és az aligátorokat? Csodálnál színpompás madarakat, ugráló selyemmajmokat? Meglesnél kaméleonokat, teknősöket, pókokat, skorpiókat? Imádod a kalandokkal teli…..
A könyvben két tavaszi mese szerepel. Az első történet húsvét ünnepéhez kötődik, lesz benne locsolkodás, tojásfestés, végre főszerepet kap Ugri, a szöcskelény és a Barlangi pók. A második történet témája a társasjátékozás, győzelem, vereség, duzzogás,…..
Bemutatok Nektek egy fantasztikus helyet a  MINI CITY-t,  a legkisebbek városát! :) JÁTSSZ ÉS NYERJ! A játék részleteit a bejegyzésem végén találod... Egy olyan interaktív kiállításon vehettek részt, ahol a kicsik egy teljes mértékben az ő méreteiknek megfelelően…..
Tímea Baloghné Szmutkó 2013.03.25 13:18:57