Regisztráció Blogot indítok
Adatok
msh (törölt)

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves olvasók, barátaim! Hosszú mérlegelés után úgy döntöttem, hogy a mai napon bezárom a BuheraBlog kapuit. Nem áprilisi tréfa. Ezen a lépésen már hónapok óta rágódom, a hazai szakma utóbbi időben tapasztalt mélyrepülése nem okozója, legfeljebb katalizátora lehetett a…..
msh (törölt) 2014.05.06 09:53:13
Katonaságnál a kiképző tisztesünk úgy gondolta, hogy annál szebben fogjuk a díszlépést kiverni, ha minél hangosabban üvölti, hogy lépjünk egyszerre, ráadásul a tempót diktáló "egy-kettő! egy-kettő!" számolásban egy kis szünetet tartott, majd a folytatáskor ellenkező…..
A normális emberek számára teljesen érthetetlen kvantumfizikában most már szinte minden év hoz valamilyen áttörésjellegű felfedezést; a hazai tudományrovatok pedig most már menetrendszerűen lemaradnak róluk. Így jártunk például a 2010-11-ben berobbanó kvantumbiológiával -…..
Pár hete, az Index-sorozat egyik utolsó részében óvatosan beszóltam egy furcsa hazai szubkultúrának, a kapitalizmus újságíró rajongóinak, akikkel egyébként többnyire semmi baj, azon túl, hogy maga a szabadversenyes, organikus kapitalizmus eleve kizárja azt a világjobbító,…..
Vasárnap sokkolta a hír a világot, hogy 71 évesen korában elhunyt Lou Reed, a Velvet Underground frontembere és a punk keresztapja. Egyelőre nem tudni a halál okáról, de több helyen megemlítik, hogy májusban májátültetésen esett át. Brian Eno egyik híres aranyköpése jellemzi…..
Avagy SUBi-DUBi yeah! A Filmünnep alatt a számos program közül én ezt a beszélgetést választottam, amit a Vox Mozimagazin főszerkesztő-helyettese, Tóth Csaba moderált. Három hazai forgalmazó képviselői, a "Vissza a feliratos filmeket a mozikba" petíció elindítója, Erdélyi…..
Subba Ikertornyok: Putyinkutyi 2013.09.20 10:59:00
A kutya nem kamu, Kievben kapták lencsevégre. Tisztára Face off O.o ..
msh (törölt) 2013.09.23 12:30:10
@pavor nocturnus: mert a kék szem recesszív, a barna meg domináns gén, tehát a szerencsétlen szuka, amelyiket sikerült elkapnia Kijevben és jól megbaszta, barna szemű volt.
Zhao Sheng, a xianningi sulis kolléga jelezte, a hivatal végre mindent rendben talált, így egészen időben meg is vagyunk a papírmunkával. Még egy pár napba beletelik, mire ideér a munkavállalási engedélyem és a meghívólevelem, s azokkal még el is kell szambázzak a kínai…..
Bármennyire erőltetik az EU-nál a dilettánsok a fogyasztáscsökkentést, nem érnek el vele semmit. Csak megszívatnak jó pár embert. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
msh (törölt) 2013.07.03 13:08:16
@Rocko-: te, én ezt a büdös életben nem fogom megérteni, ha ezer évig élek, akkor sem. Nekem ez elsősorban egy lehetőség, legalábbis nehezen látok meg benne bármi mást ár ezután. A lábszáramat levizelném örömömben, ha a munkaadóm felkínálná, gyakorlatilag napi két órai ingázástól szabadulnék meg, pedig csak itt lakom Szentendrén. erre hogy még plusz pénzt adjanak, mert otthon dolgozol, meg a cég fizessen bele a villanyszámlába, hiszen egy laptop 100 wattot is eszik, amikor tölt! tényleg? nem is röhej, ez nekem már az agyfasz kategória, kezd is elgurulni a gyógyszerem. otthonról dolgozhatnál ugyanannyi zséért és a markod tartod? baszd meg! (mármint nem te, ez általános alany akart lenni.)

@GÉPHÁZ: MIÉRT KAPOK VÁLASZÉRTESÍTŐT, ha egyszer kikapcsoltam a radart?
msh (törölt) 2013.07.03 13:31:57
@Rocko-: Én ezt a részét tökéletesen értem, de hidd el, az a tökéletesen feleslegesen elpocsékolt napi két óra sokkal, de sokkal többet ér. Ha csak az órára lebontott munkabérrel számolok, akkor is. De ha arra gondolok, hogy az az életemből megy el, akkor a hajamat tépni lenne kedvem.
Ma kintről hoztam az egyik utcai étteremből táplálékot. Csirke, tojás, rizs. Tetszik? Közben a napokban elkezdte elönteni Fengjiet a licsi. Ez a nagyszerű gyümölcs otthon is elég sűrűn beszerezhető (kicsit drágábban), nagyobb hiperekben vettem már többször. Mennyei. ..
Kockalány konyhája Házi pizza 2013.06.08 15:25:35
Szeretjük a pizzát, főleg, ha házi. Mostanában nem is rendeltünk, mert benne van a pakliban, hogy késnek, megégetik, vagy épp nem sütik meg eléggé, olcsó feltétet tesznek rá, vagy lesajnálják a lényeget. Ezzel szemben ha én készítem, tudom, hogy mennyi idő, mire elkészül,…..
Vajon mi látható az alábbi képeken? A: Wuhani kisállatkereskedés B: A wuhani állatkert terráriuma C: Egy wuhani szupermarket húsáru részlege..
msh (törölt) 2013.06.10 07:40:01
Pedig már azt hittem, megjött az esze a Debilnek. De szép is volt az elmúlt hónap: eltelt a május a nélkül, hogy elnök úr valami kapitális faszsággal állt volna elő. Az ugyan látszott, hogy fingja nincs a jegybanki növekedésösztönző programról, de legalább olyan emberekkel…..
msh (törölt) 2013.06.07 10:30:15
@nemsirunk: dehogy kell! azzal csak azt éred el, hogy a pénzügyi folyamatok a rendszerbe kódolt merevség miatt eltávolodnak a reálgazdasági folyamatoktól. Egyenes út a balesetekhez.

Nincs abban semmi ördögi, hogy ingadoznak az árfolyamok, mondjuk világossá válik, hogy a magyar gazdaság teljesítőképessége gyenge, így a forint leértékelődik a svájci frankkal szemben.

Éppen hogy a szabad pénzrendszerrel lehetne megőrizni az EU országainak a rugalmasságát és versenyképességét, ez lenne az egyik kulcs.
msh (törölt) 2013.06.07 11:04:56
@high up!: belenéztem a kommentjeidbe az adatlapodon és lehetetlen volt nem észrevenni, hogy mindenki, akivel szóba állsz, idióta, tudatlan barom. Ne fáradj, én is az vagyok nyilván. De remélem, nem zavar, ha emiatt nem igazán szeretnék beszélgetésbe elegyedni veled, arra irányítanám rá csak a figyelmedet, hogy egyetlen szóval sem említettem a kormány teljesítményét vagy módszereit, sem ilyen, sem amolyan vonatkozásban, nem mondtam azt sem, hogy a leértékelés, akár adminisztrítv módon, akár ügyesen pozícionált nyilatkozatokkal, helyes módszer lenne.

Két dolgot mondtam csupán: (1) az euró túlhaladott, értelmetlen ábránd, semmi szükség rá SEHOL, Magyarországtól vagy aktuálisan pusztító kormánytól függetlenül (2) a reálgazdasági folyamatoknak és a pénzügyi folyamatoknak szabadon, együtt kell mozogniuk - ez pedig axióma, nemigen szokás vitatni.

És akkor most kikapcsolom a követést a radaron, a fenének sem hiányzik a trollsereg.
Tizennyolc év autózás után bringára ült. Milyen a másik oldal? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Liebe Attila.Annyi nevet kell megtanulni, közöttük annyit fölöslegesen, hogy a Liebe Attilák örömmel dörzsölhetik a markukat: elfelejtették őket!Az ifjabb generációk meg nem emlékeznek rájuk, mert nem is éltek akkor, amikor országos botrány lett Liebe Attila saját színpadi…..
Subba Veszélyes az út hazafelé 2013.05.30 09:42:00
Elbaszott egy állat ez a medve ..
msh (törölt) 2013.05.30 17:48:33
Subba Subba sport: Ló fitnesz 2013.05.30 15:23:27
Joanna Rohrback felszabadította énje legbenső lovát, és azóta más ember. Boldogabb, szabadabb, lovabb. Erről könyvet és edzéstervet ír. Hát ennyi. ..
Most hoztak meg a kórházból, ahol összevarrták a fejem. Semmi vészes. Most pihenek, majd ha már teljesen magamnál leszek, írok...
Subba SuperVáclav, a város hőse 2013.05.13 12:33:30
Václav, a szuperhős, ebben a videóban a kutyaszart otthagyó gazdikra éleződik ki. Egyébként a város tisztaságáért harcol, baszogatja a nyilvánosan pisálókat és a taggelőket is. Eléggé vicces. ..
msh (törölt) 2013.05.13 13:11:12
Subba MéM riadó: Köszi, Viktor! 2013.05.09 15:10:17
Erről a gőzhengerről nem szívesen maradnánk le mi sem. Szép dolog a hála, lássa hát minél több ember!  és ha megjött a kedved Neked is, hajrá! ..
msh (törölt) 2013.05.09 18:24:46
Fotó: Kós Károly Egyesület Vajon mit szólna a sajtó és a nép, ha bejelentenék, hogy paprikafüzérrel díszített, szájában bűvös kockát tartó óriáspuli helyett egy gyakorlatilag ablaktalan zárt héj képviselné Magyarországot a világkiállításon, aminek központi…..
Subba LIVE from Tenke 2013.04.23 09:27:34
..
msh (törölt) 2013.04.23 10:49:51