Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kinga Kállai

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ötkarikás játékok világszintű partnere, a Procter&Gamble tavaly októberben ismét útjára indította 175 éves fennállásának legnagyobb kampányát, a „Köszi Anyu!” programot, mellyel köszönetet szeretne mondani az édesanyáknak kitartó támogatásukért,…..
Kinga Kállai 2014.02.12 10:34:16
Ha szereted a különleges és hasznos kiegészítőket, akkor szeretném Neked bemutatni, az Anna és István által, kézzel készített Postbook-okat! A naplód, nemcsak a személyi menedzsered lesz, hanem egy szuper kreatív társad is, melyben minden napra jut néhány befejezetlen mondat,…..
Kinga Kállai 2013.09.20 13:12:27
Végre megérkezett a jó idő és eljött a vízi mókák ideje, ha még nem szerezted be a megfelelő kellékeket, akkor most mutatok Nektek egy-két bomba játékot a Játéknet.hu oldaláról, amivel biztosan nem fogtok unatkozni! Ha beleszerettél valamelyik játékba, akkor kattints a képre…..
Ezt az őrjítő hőséget csak egy vízpart mellett lehet elviselni! Remélem, hogy Ti ott vagytok és már csak ez a vízi játék hiányzik a partról...A gyerekek és a felnőttek is szeretnek pancsolni, ezért egy hatalmas hűsítő csobbanás után, jöhet a szórakozás! A Splash Blastres…..
Kinga Kállai 2013.06.18 20:08:15
A gyerekek imádják a Húsvétot! Egy vidám ünnep, amikor a tojásfestés és a locsolkodás mellett szuper programok várják őket, szerencsére ilyenkor már az idő is napsütéses. Ha mégsem lenne elég a program vagy inkább a kreatívabb foglalkozást szeretné a gyermeked, akkor…..
Kinga Kállai 2013.03.25 10:45:02
Bemutatok Nektek egy fantasztikus helyet a  MINI CITY-t,  a legkisebbek városát! :) JÁTSSZ ÉS NYERJ! A játék részleteit a bejegyzésem végén találod... Egy olyan interaktív kiállításon vehettek részt, ahol a kicsik egy teljes mértékben az ő méreteiknek megfelelően…..