Regisztráció Blogot indítok
Adatok
danibusz

0 bejegyzést írt és 443 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előző cikk folytatásaként ez a kis gyűjtemény a legérdekesebb, legmegdöbbentőbb és legelterjedtebb sztereotípiákat próbálja bemutatni- vagy épp megcáfolni. 1. Az okos nők felfelé házasodnak. A megfigyelések szerint az intelligencia és a párválasztás ezen módja inkább fordítottan…..
danibusz 2013.12.01 17:00:46
@No-Name01:
"Ez mi?
Szerinted erre komolyan válaszolni fog neked, századjára is kifejtve, hogy nem mondott ilyet és bután vagy rosszindulatból, szándékosan te magyarázod bele?
Mi az, hogy "elnézi"? Idézd!"

""A törvényeket a kezdetekkor férfiak találták ki. Minek kellett nekik pl olyan törvény, ami csak férfiakat enged egyetemekre, szavazni, vagy örökölni? A férfiak ezek szerint biztonságra törekvő lények, akiknek NAGY szükségük van a nőkkel szembeni törvényes védelemre. :)"

Teljesen igazad van! "Ember nem bánthat embert." helyett, ami férfitörvény, sokkal jobb a "Férfi a társadalmi láthatatlan előjogai miatt nem bánthat nőt." Ez még azt is kizárja, hogy a nő ne bánthasson, hisz a férfi felsőbbrendű. Izé, semmi modern törvény nem akarja a nőt szabályozni. :("

Nos, ha neked az ember nem bánthat embert törvény helyett még mindig a "nő nem mehet egyetemre" törvény van PTK-ba írva, amit meg kell változtatni, akkor szívesen megkeresem neked a PTK másolatát és megmutatom, hogy én nem látom benne, tehát nem értem, miért megengedett a "férfi nem bánthat nőt" törvény behozása.

Miért kell kavarni a régi, évszázaddal ezelőtti törvényt és a jelenlegit? Hát, hogy lehessen védeni a törvényváltoztatást! >:(
(más magyarázatot nem látok. Vagy a múltban éltek, vagy a jelenben)

""Nyugodtan tegye meg bárki, aki nem velem , vagy ismerősömmel akarja megcsinálni, de persze nem kedvelem ,amit tesz. Világos."

Itt újra olyasmire reagálsz, amit csak TE KÉPZELTÉL. :) Ha jól emlékszem, a saját kapcsolatát hozta példának arra, hogy nem lenne ellene az apasági tesztnek."

Ácsi, tehát Ő engedné a PASIJÁNAK az apasági tesztet, ezért FRANCIAORSZÁGBAN is megengedné az apasági tesztet?
Ezt nevezem én a "mellettem megtehetik, máshol meg nem érdekel, hogy megtehetik-e vagy sem" általános közfelfogás díszes példájának.

ÉN és MÁSHOL teljesen más, legalábbis nem feminista nyelvezetben. :P

"A lányoknál oldalakon át érveltél amellett, hogy gyenge és befolyásolható az a lány, aki nem csak a saját feje után megy, hanem a környezete is hatással van a céljaira, ambícióira, viselkedésére, önmagáról való véleményére. Hogy is van ez?"

Akkor mondom úgy, hogy még nem láttam/hallottam olyan lánytól, akinek EGYÖNTETŰEN adták az "utasítást". Persze 100-an is mondhatják sok lánynak is hogy menjen, ha egy "modern" nő mondja, hogy nem mehet, akkor lehet nem megy.

Ellenben egy olyan férfikép sincs, mely nem szexuális állatnak nevezné a férfit. Itt is éjjel-nappal a "folyton szexet akarnak csak" megy. Erre van esetleg cáfolatod? Még a házimunkát is a szexszel reklámozzátok...

"A férfiak (te vagy rá az élő példa) még akkor sem értik, vagy szándékosan félreértik a dolgokat, ha a szájukba rágják. Ami még rosszabb, mikor még ki is színezik a saját fantáziájuk szerint. :)"

Hát igen, nem tudom megérteni, hogy két különböző helyzetről beszélve miért nem tudom pont a nektek megfelelőt kihozni! Micsoda félkegyelmű lehetek, ha nem értem azt meg, hogy van a TI, és vannak a MÁSOK, és nektek a kettő ugyanaz, kivéve, ha ti úgy akarjátok.

Nem baj, majd belejövök.

Addig is: Ha ti vagytok beleképzelve az egész feminizmusba, akkor az nagy baj! Semmilyen cikk, stb nem igaz, ugyanis azt nem TI írtátok, hanem MÁSOK.

Vagy én értem meg, hogy mi ez a kettősség (mindenki olyan mint én/ amilyennek én gondolom), vagy ti értitek meg, hogy mit írok.

Például a modern PTK átírásakor nem hiszem, hogy a legeslegjobb érv a régesrégi törvények felhozása. Az leginkább egy lelki terror, egy megfutamító lépés.
"Hát nem hiszed el, hogy ük-ük-nagyanyám nem mehetett egyetemre? Inkább olyannal foglalkozol, mint ne egyoldalú, szexista törvény legyen? Menthetetlen és könyörtelen vagy, pont mint a többi hozzád hasonló férfi, akik nőket tesznek tönkre."

Rám sajnos nem hat ilyen támadás. Persze lehet a vége itt túlzás, de sajnos nagyon is igaz az eleje. Miért is lenne egyenlő az ember nem bánthat embert törvény, hisz régen nem mehettek egyetemre nők! Remek érv. :P
danibusz 2013.12.01 17:15:58
@No-Name01: "Ha szerinted csak mások megítélésében van, akkor miért befolyásolja a fiúkat, hogy szexmániásnak gondolják őket? Függetleníthetnék magukat ettől! :)"

Nos, azért zavarja, mert csapból is ez folyik.
És teljesen igazad van, függetleníteniük kéne magukat, de ha már az egyetemeken is tanítják a "minden férfi potenciális megerőszakoló lehet" sémát, és a férfijogi aktivistákat is elhallgattatják, akkor mi segítsen nekik ebben? (az első lépésekben) :(
A cikksorozat befejező részében a gyűjtemény változatlanul a legérdekesebb, legmegdöbbentőbb és legelterjedtebb sztereotípiákat próbálja bemutatni- vagy épp megcáfolni. 1. Kizárólag a nők hormonháztartása változik meg, ha gyermekük születik. Az állítás a legújabb kutatások szerint téves. A…..
Miért jut el odáig egy nő, hogy megcsalja a párját? Azért nem sokan űznek sportot belőle - ha hűtlenek, annak általában oka van. Lássuk, melyek a leggyakoribbak. Először is szögezzük le, hogy nagyon sok nő nem csalja meg a párját. Különösen, ha boldog a párkapcsolatban. Amikor igazán odavan a…..
danibusz 2013.11.22 19:03:41
@__________________: "Ha elfogulatlanul, Tamási Erzsébet szemével akarunk e kérdéshez állni, a mérgezés ilyenkor valójában kölcsönös. :) Egymást mérgezik- a férfi is ezt teszi, csak nem fizikálisan, hanem lelkileg. Azzal a mondatával, hogy sótlan az étel, kihűlt a leves, a gyerekek megint ordítanak, nem hagyják pihenni -> a nő rossz anya, rossz feleség. :( Ahelyett, hogy beállna mellé levest főzni, sózni, gyereket nyugtatni, vádol, kritizál, mérgez!
Van aki tényleg azt gondolja, a nők azért költöznek össze fülig szerelmesen az imádott férfival, hogy másnap ilyesmit tegyenek vele? Ó, nem. Ennek mindig előzménye van. :)"

Teljesen jogos amit írsz. :)

"Hogy a fészkes fenébe lenne már áldozathibáztatás, ha felhívjuk rá a figyelmet, hogy HELYES VISELKEDÉSSEL a baj megelőzhető? :) Hát az áldozatnak talán nem érdeke mindez? "

Hát, sok esetben tényleg elég ennyi. Pont, mint a "vicc". (hím-soviniszta, de illik ide)

A nő kékre-zöldre van verve, úgy megy az orvoshoz. Megkérdezi az orvos, mi a baja.
-Amikor a férjem részegen hazajön, mindig lekever nekem egyet. Mit tudna javasolni?
-Amikor hazajön a férje, vegyen a szájába egy nagy korty vizet, és ne nyelje le, amíg a férje el nem alszik! Fontos, hogy ne nyelje le!
Egy hónap múlva bejön ismét a nő, kivirulva és egészségesen:
-Doktor úr, fantasztikus tanácsot adott! Ha haza jön a férjem, csak bekapom a vizet, és nem nyelem le, amíg el nem alszik! Azóta egyszer sem bántott.
-Ugye milyen jót tesz, ha néha csöndben tud maradni?

Tehát a másik folyamatos szekálása nem ad okot, de lehet indíték a problémákra. :P
danibusz 2013.11.22 19:03:43
@No-Name01: ""Ó, megint ezek a férfiak! De legyen, egészítsük ki a többségre vonatkozóan! Képzelj egy családot, ahol a gyereknek mindent megadnak versengve a szülők és nem kérnek tőle semmit, ne hogy rosszabb szülők legyenek a másiknál!"

Miért képzeljem el? Nem erről volt szó. Azt akarod mondani ezzel, hogy ne kényeztessük a gyereket, elég, ha az anyja "istápolja"? Minek mindkét szülőnek! Az már sok lenne? (Fentebb írtad, hogy miért nem foglalkozik az apa is vele.)"

Te mindig ezzel a "jobb szülő" témával vagy megáldva, szóval rád tényleg igaz a "versengő szülők" téma. Hisz nem babusgatta apuci a kicsi édes gyermekét, ezért ha válnak, láthatni se látja! (túlzással)

"Helyben vagyunk. Megint ez a hülyeség. :) Kérlek hanyagolt, többször is kifejtettük, hogy az anya is az életre készít fel."

Ó, szóval az anya babusgatással az életre készít fel, de az apa, ha esetleg egyre többet kér a gyermektől (pl munkák terén), akkor semmit se tesz, vagy rosszat? Kérlek, magyarázd már el, hogy a gazdag elkényeztetett kölkök kevésbé lesznek huligánok és drogosok, mint akiktől kértek is valamit az életben!
danibusz 2013.11.23 21:34:31
@No-Name01: Semmit nem érnél vele.

Vagy nem veszed észre, hogy a férfias jelző rossz jelentésű lett, míg a nőies lett a hipermegaszuper dolog?

Bár az is lehet, hogy csak én képzelem be az összes ilyen dolgot. Vagy az is lehet, hogy szinte kizárólag rossz jelentésben használják általánosságban a férfias jelzőt (persze nem személyek ellen, hanem általánosságban), és szinte kizárólag jó jelentésben használják a nőies jelzőt. Elég csak 3 percet beszélni egy akárhonnan jött aktív feministával, és már igazat is ad nekem az ember.
Manapság is gyakran hallhatjuk a munka és család összeegyeztetése miatt ideiglenesen problémákkal küzdő, megoldást nem találó nőktől, mennyivel kívánatosabb lenne háztartásbeliként élni. Hisz milyen jó lehetett régebben, amikor a férfi tartotta el a családot (hogyisne, javaslom a történelemkönyvek…..
danibusz 2013.11.02 15:03:45
@Xylan: Most azt nem értem, hogy miért kevered a két dolgot. Az első szex, és az első komolyabb járás nem ugyanaz! :P

Én azt mondtam eddig, hogy ez a híres "csak szex és más semmi" nők egyszer megunják ezt a "szabadságot", és fura mód olyan is kell nekik, aki nem lép le az aktus után. :P

Csak hát itt minden sértő, ami nem bólogat hangosan és nem mondja, hogy "Nektek tökéletesen igazatok van!"
danibusz 2013.11.02 19:14:54
@No-Name01:

""Amíg filozófia, addig nincs gond, de sok gender-könyvben angolt, meg irodalmat tanulók beszélnek az evolúcióról, a matematikáról, a biológiáról, stb., ha érted, mit mondok."

Az a lényeg, igaz-e amit ír, nem az, mit tanult. :)"

Na, ha tudományos ismereteket közlünk, akkor annak bizonyítéka is kell, hogy legyen, és nem olyan, hogy "de hisz te is beláthatnád". Ezért nem bízok ezen könyvekben.

Példa: A petesejt több kromoszómát ad át az embriónak, mint a hímivarsejt, mert a nők szeretnének bankárok lenni.

Igaz is, mert tényleg bankárok akarnak lenni, de egy igaz fél nem egy igaz egész.

A többire majd később válaszolok. Úgy is 3 ellen kell írnom, és látom, hogy mindannyian a gerendával a szemetekben az én szememben levő gerendára mutogattok, ami demokráciában annyi, hogy nektek van igazatok. :P
danibusz 2013.11.23 21:30:28
No, nézelődök a neten, és találok egy jó kis statisztikát. :P

A házimunka megosztása és a szex mennyisége volt a két tényező.

t7.hu/0xov

Lényeg a 15.oldalon. A háztakarítást, mosogatást, stb végző férfiak kevesebb szexben részesültek, minél többet dolgoztak ezen munkákban, de az ezen munkákon kívül dolgozó férfiak pedig egyre több szexben részesültek a nagyobb mennyiségű munkánál.

(tehát: több takarítás, stb->kevesebb szex
több másmilyen munka->több szex)
November 19-e a férfiak napja. A nemzetközi férfinapot 1999., Magyarországon 2009. óta ünnepeljük. A férfinap célja elsősorban a fiúk, férfiak egészségére és a nemek egyenlőségére való figyelemfelhívás, mindezekre azonban nem csak ezen a napon kell odafigyelnünk. Mi,…..
danibusz 2013.11.19 21:26:22
@KevinT: "Hát ez tecc,peid ha úgy veszük nem is vagyok még igazán férfi.
Majd 5; 6 év mulva. "

Izé, 12-13 éves vagy? :P

Csak azért kérdezem, mert 18 év felett nézem én férfinak megnevezés szerint a hímnemű embereket, és nehogy pedofilnak nézzem a férjes nőket, akikkel lefekszel. :P

(És nem ártana tanulni ilyen idős korban még, például helyesírást, vagy visszaolvasni, amit írsz)
danibusz 2013.11.20 13:44:34
t7.hu/0xc3

Erre most mit mondjunk? Véletlenül elfelejtették, hogy a Nemzetközi Férfinap alkalma is ma van. Se egy nappal előtte, se egy nappal később, pont akkor kell a...

És elfeledkeznek az emberek ezen napról még jobban. :(
Ahány ember, annyi látásmód. Ez egy abszolút szubjektív cikk. A valósággal történő bármi egyezés csak a véletlen műve. Azért van köze, de ne vegyük véresen komolyan.Egész jól beoszthatóak csoportba a férfiak a feminizmushoz való hozzáállás terén. Kevés csoport van, de…..
danibusz 2013.11.07 22:36:51
@Dave(dkovari): Csak az általános képekkel van a bajom, velük nem. :P

"De itt nincs értelme védekezni, hisz nincs támadás."

Na, nekem már "biztos olyan feleséged lesz" mondatokat is vágtak, szóval ez nem teljesen igaz. :(

Ássam el a csatabárdot? Jó, legyen.

Van egy ötletem! Ha már emlegetve lett, hogy a férfinép szubjektív, akkor kéne egy kis leírás ebből. Amolyan beszélgetésként. Példákkal:
-A férfi szereti, ha jó színben tüntetik fel, és eltávolodik attól, ami bekategorizálja a férfit a rossz emberek közé.
-A férfi véleményét mindenbe bele szeretné csempészni, ezt úgy lehet a legjobban megoldani, hogy a határait súroljuk annak, amit mond, és egyre jobban elmélyítjük a beszélgetést a saját irányunkba.

Látjátok, még témákat is adok, ha nem tetszenek, vegyétek figyelmen kívül őket. Én ilyenekkel szívesen folytatnám a hozzászólásokat. És még a negatív férfiképet is hajlandó vagyok követni benne, ha arra kerülne a sor. :)
danibusz 2013.11.09 12:05:19
1) Nem értem rá eddig.

2)
@__________________: Na, most úgy kéne válaszoljak, hogy igaz is legyen, meg a levezetésed is jó maradjon. :P

KONKRÉT mögöttes tartalmat nem látok, viszont SEJTEM, hogy mit írtok mögé. Nem látom, mit akartok mondani, de azt igen, hogy úgy írtok, mintha élőben láttatok volna nőt elnyomni. :(

Így érthető?
danibusz 2013.11.09 12:05:20
@Dave(dkovari): "Visszatérhetnénk esetleg olyan témára, hogy a tizennyolcezredik régi férfikép bemutatása miért nem érdekli a most élő férfiak nagy részét, csak ha arról esik szó éjjel és nappal, mást nem igazán hallani.
Vagy ott van még a javuló tendencia ellenére is még ugyanaz a reménytelen hangnem a férfiak viselkedéséről."

Hagyjad már ezen felesleges témákat! Azon férfiak, akik "javulnak", már nem szóra érdemesek, hisz a nem javuló társaik még mindig bajt okoznak a nőknek. És azok, akik normálisan élnek igazán felfoghatnák, hogy soha semmilyen törvény, közfelfogás nem fog rájuk vonatkozni, csak az általuk "megtűrt" férfiakra (addig, amíg hozzájuk nem kopog a rendőrség, persze). Ha majd tesznek az ellen, hogy ilyen férfiak legyenek a beszédtémák, akkor el fog múlni ez a helyzet. Hisz aki cinkosok közt néma, az tettes ugyanúgy, nem? Én is Békés megyéből majd járom az országot, sőt Európát, s a világot a nők elnyomása ellen tenni, nehogy rossz színben tűnjek fel. :(

Nem tudom, ezen mit nem lehet érteni.

De nézzünk csak egy hasonló témát: Kutyanevelés. Ott is van jó és rossz dolog nézése.

Ki látott már olyat, hogy a kutyát megdicsérjük, amikor jót tesz? Inkább akkor kéne csak foglalkozni vele, szidni, bántani, amikor rosszat tesz. Sokkal hamarabb fog javulni, mint amikor a jó cselekedeteit jutalmazzuk. Próbáljátok csak ki nyugodtan!

(Dave, neked elmondom, hogy a pozitív visszacsatolás jobb)
H. Nikolett a japánban tapasztalt népességcsökkenésről és a nemek elidegenedésének okairól írt kommentjét hozzájárulásával tesszük közé. A jelenségről: "Újabb lökést ad a japán népesedési válság mélyülésének, hogy egy friss demográfiai jelentés szerint a helyi fiatalok jelentős részét nem érdekli…..
danibusz 2013.11.05 08:50:12
@Dave(dkovari): Rosszul fogalamzol, ezt viccesnek fogják venni.

Szerintem így nézne ki jól:

Jaj! Szegény japán nők. Biztos patriarchista gondolkodásmóduak ezen énekesek, hisz muzdalataikban is dominanciára utalnak. És persze még ezzel tetszelegnek is a nőknek! Erre tényleg oda kéne figyelnie a nőknek, ha nem akarnak másodlagos, férfihoz mért lények lenni!

Rafinált jószág ez a patrarchizmus. Ráveszi a nőket, hogy a szebb férfiakat kivétel nélkül szeressék, így a patriarchizmus tovább vihető, csak más csomagolás kell rá. HÁT NEM VESZITEK ÉSZRE AZ ELNYOMÁST? Japán köztudottan nőelnyomó, ezt tartsátok észben. Bármi történik, az biztos, hogy nem jó.

A többiben nincs rossz rész.

De miért vagy egyébként ilyen szemét? Hát had higgyék, hogy van változás, hisz koppanni fognak, ha valóságban is találkoznak ezen fiúkkal. Lehet ezért is szeretnek ennyire képzelegni, és a múlton csámcsogni? Hisz a képzelet lehet akármilyen, a múlt pedig már nem lehet mégegszer.

A jelen, és a valóság viszont kegyetlen. Vagy a nő el van nyomva, vagy ami roszabb, nincs elnyomva! Min lehetne a férfiakat megfogni, ha nem volna legalább egy olyan férfi, akivel le lehet minősíteni a férfiakat?

Azért abban reménykedek, hogy nem lesz múzeum élethű babákkal, ahol a nőt éppen szíjjal ütik, üvöltenek rá, és a nőket és férfiakat viszik majd oktatni, hogy "milyen is a laza pórázon tartott férfi". Még a végén azt hinnék a nők és a férfiak, hogy az önálló férfi nem erőszakos és vadállat!
danibusz 2013.11.05 18:01:53
@No-Name01: "Woman studies eddig is volt, csak máshogyan hívták. És általában nőgyűlölő fazonok űzték. :)"

Na valaki le van maradva egy évszázaddal. :P

A womyn (woman-ban benne van a man) studies lényege az elesett nőkre való koncentrálás, és ennek a kivetítése jogra, bölcsészetre, stb. Emiatt az emberek belefásulnak a férfiak megértésébe. Gondold csak el, hogy éveken keresztül azt halod, hogy "a férfi ilyen rossz", "a férfi olyan rossz", "szegény nő csak ezt akarta", "az a nő végre tudta hajtani a cselekedetét azon szörnyű férfivilágban", stb.

Nem csoda, hogy onnan olyanok kerülnek ki, akik az apákat nem hogy feleslegesnek, hanem veszélyforrásnak is nézik!

Ez lenne a nőgyűlölők által űzött dolog?

De ne aggódj, a feminizmus fő központja ilyen helyeken központosul. Én még nem mertem beülni AR óráira, de attól szívesen elkérném a vázlatot onnan. Se képzettsége, se semmi, de attól moshatja az emberek agyát. Vagyis nem mossa, csak lerekeszti pár részüket, hogy ne használják. :(
A magyar nemzet életében az egyik nagy tragédia a mohácsi csatavesztés, melyben rengeteg magyar vitéz lelte a halálát. Megérdemelték volna, hogy megsirassák őket, de sajnos még olyan sem akadt, aki eltemettette volna a halottakat. Senki sem mert a csatatér közelébe menni, csak a…..
danibusz 2013.10.25 17:02:24
@No-Name01: Feltupírozom, az érthetőség miatt:

"Hét jó életszínvonallal rendelkező országban vizsgálódtak a Cambridge-i Egyetem szociológusai arra keresve a választ, vajon mennyiben befolyásolja a férfiak közérzetét a háztartásbeli segítség a szabadidejük pihennéssel való eltöltése helyett. Kiderül, amelyik férj szorgalmasabb otthon, az boldogabban él.

Dániában, Hollandiában, Svédországban, Franciaországban, Norvégiában, Németországban és Nagy- Britanniában készített felmérésekből kiderül, azok a férfiak, akik kiveszik a részüket a házimunkából(berakják a tányérokat a mosogatógépbe és a ruhákat a mosógépbe, stb), sokkal boldogabban élnek, mint a mindent az asszonyra hagyó társaik."

Így már életszagúbb. :P

Nem értem, hogy a Magyarországon három műszakot végző férfiak miért nem segítenek a barátnőiknek? Vagy esetleg afrikában miért nem teszik ezt a férfiak? Örök rejtély...
danibusz 2013.10.25 18:48:14
@No-Name01: Nos, én csak kifejtettem, hogy fura mód a jóléti országokban tudnak felmérést végezni. :(

A három műszakot is azért írtam, hogy érzékelhető legyen, hogy sok helyen aludni is luxus, hogy kenyérre jusson pénz.

Lehet ezen vitatkozni, de attól vannak ilyen helyek. Persze ezeket elkerülik majd a statisztikák még pár évig.
danibusz 2013.10.25 18:48:15
@No-Name01: "De nem tudtam, hogy Magyarországon a férfiak többsége három műszakban robotol, aztán utána természetesen még fát is hasogat és felszánt néhány kertnyi földterületet. Puszta kézzel. :P"

Na, a nagyvárosokban lehet csak söröznek és tévét néznek az elkényelmesült "férfiak", és bárokban tetszelegnek a metroszexek, de vidéken még dolgoznak a férfiak. :P
A női egyenjogúság fogalmát sokan, sokféleképpen próbálták már eláztatni, s látva néhány mai elrugaszkodott feminista akciót, néha magukban a nőkben is felmerül: talán el kellene gondolkozni a feminizmus létjogosultságán. Hiszen gyakran használ olyan eszközöket, melyek ellen eredetileg küzdeni…..
danibusz 2013.10.19 12:17:47
@No-Name01: "Tartsuk meg az egyensúlyt, ne képzeljünk többet a cikkbe. "

Mármint azt ne nézzük a cikkben, hogy:

"A szenátusban egymásnak feszültek a felek, és nagyon úgy festett, hogy ha nem lesz megállapodás az ideiglenes költségvetésről és az adósságplafonról, akkor Amerika csődbe megy. Ehelyett jöttek a nők, és nekiláttak megoldást és konszenzust keresni. Sikerült nekik, megtalálták."

Tehát szenátus(férfiak)=rossz, nők=jók.
Itt nincs semmi rejtett sor, csak maga a mű. Ha ebbe nem láttok olyat, hogy a nők a jók, a férfiak nem, akkor értem, miért nincs számotokra annyi radikális feminista. :(

"Egy bölcs nő, bölcs férfi, egyszóval: egy bölcs vezető azonban ilyenkor nem esik abba a hibába, hogy kérkedni kezd és lenézi a másikat."

És itt jön az a baj, hogy a nők ugyanazt csinálják, mint régen a férfiak, csak fordítva. A női vezető alapból jó, a férfi vezető alapból rossz. :(

Nézzük csak a cikkeket itt. A férfi így roszabb, a férfi úgy roszabb, és még csak a szemetek se rebben ellene, sőt, hangosan bólogattok is rá. De egyszer mondjam ki például a biológia óránál, hogy a nő is öregszik, és mekkora perpatvart csaptok. :P
danibusz 2013.10.20 15:51:16
@Oliva76: Nos, most megleptél. :)

Kicsit sejtem most már, milyen lehetett a többieknek itt. Jót akar az illető, de más stílusa van, ami lassan csiszolódik. :)

Így, hogy már érződik, hogy magad mögött hagytad a múltat, csak nem szeretnéd még egyszer, már példa is lehetnél az "aktív" feministáknak. (megjegyzés: A radikálissá vált nőszervezeteknek) :P
danibusz 2013.10.20 15:59:52
@Oliva76: "De akkor meg kell barátkozniuk vele a férfiaknak, hogy soha többé nem hagyjuk magunkat eltéríteni az utunktól. Nem engedjük, hogy a behízelgő szövegek, szólamok, a zsarolás, a manipuláció elhitesse velünk, mi gyengébbek vagyunk és a feladatunk kimerül a háziasszonyi feladatok elvégzésében."

Hát, nem a férfiak manipulálnak az élet sok területén. A "vásárló" az ember sok cég életében. Bocs, mind szemében. :(

" Lehet, hogy akkor fognak igazán megijedni a férfiak, amikor már nem küzdünk tovább a sztereotípiáik ellen és nem lesz hatása az önbizalmunkra annak, amit mondanak. "

Sok férfi még mindig attól ilyed meg, hogy sok nőnek még mindig baja van a "nagy nőelnyomással". A minden sarkon erőszakolnak, percenként ölnek nőket, stb szövegtől minden nő berezel. Hát még a "minden nőt megütöttek egyszer életében" (sőt, lehet el is esett egyszer már! Vagy tüsszögött, mekkora lelki sérülést okoznak ezek!) (csak az egyszeri dolgok felnagyítása a céljuk)

Tehát már a szellőtől is "muszáj" maradandó sérülést szerezniük, nem gyógyulhatnak ki, mert akkor hogy lenne életrevaló a sok nővédő szervezet.

"Figyelembe vesszük majd a férfi igényeit, de nem fogunk helyette is mosogatni, se vállalni a buta kis házitündér szerepét. Annyira vesszük figyelembe, amennyire még nem sérti a saját céljainkat. "

Én már várnám ezt a korszakot. Ahol hiába mondod egy nőnek, hogy nem mehet egyetemre, menne! :)

Viszont remélem visszafele nem kell majd hunyászkodni, mert a nő a központ, azt tehet, amit akar, stb...
Tim Jacob professzor szerint nem csak látásunk, hanem szaglásunk is óriási szerepet játszik abban, milyen párt választunk magunknak. Illetve a férfiak "illata" az, ami a külsővel összhangban szintén döntő momentumnak mutatkozik. A professzor mellett sokan mások is igazolták ezt a…..
danibusz 2013.10.15 12:28:30
@notC: Hagyjad, az ő környezetében mindent, és mindenkit dugó metroszexuálisok vannak, így ezen fiúcskák nem veszik észre a különbségeket. :P

Számomra fontos a nő megjelenése és illata, de úgy, hogy egy visszafogottabb, kócsos hajú melegítős nő vonzóbb egy vakolatnyi festékkel rendelkező kétlábon járó parfümös doboznál, amit egyedül a cipője takar... :P
danibusz 2013.10.15 23:19:52
@__________________: Milyen olvasókat? Akik folyton a "metroszex vagy, mikor dugunk?" vagy a "régi férfiakkal fúj, belegondolni is rossz, de egy metroszexxel bármikor" témákat olvassák a blogon?

Ugyan ezt fel sem veszik. :P
A hozzászólást bejegyentzés formájában tesszük közé, annak terjedelme miatt. A témák kifejtésére egy nálunk kommelő, saját bevallása szerint a nemek kérdésében elméletileg kissé tájékozatlan, bár gyakorlatilag nagyon is jól boldoguló fiatalember kérdéseire válaszul került sor. A levezetés több…..
danibusz 2013.10.14 09:18:19
@No-Name01: "Dani! Neked válogatás nélkül bárki jó, hisz mindenkiben van hiba, így mindegy, egyik jobb-e a másikhoz képest? :D"

Akkor félreértettel. Az a baj veletek, hogy valahonnan biztos, hogy nem válogattok, nem az, hogy válogattok. Ezt lassan meg kéne értenetek, amikor velem is vitáztok. Diszkrimináció ismerős szó?

"Hogy hogy miért nem élnek párkapcsolatban a modern nők? :) Itt tudomásom szerint mindenki abban él! Hogy nem tennénk bárkivel? Ez igaz, de akkor sem úgy, ahogy írod. :)"

Igazad van. Emiatt képtelenek együtt élni másokkal a "modern" nők. Így jobb? :P

"Ki említett minden férfit? :D"
Alacsonyabb státusz, magasabb státusz, ugyanolyan státusz. Maradt ki egyáltalán férfi? A zéró státusz is alacsonyabb, Isten is magasabb státuszú. Nem hagytak ők ki senkit. :P
danibusz 2013.10.14 09:18:21
@No-Name01: "Én is INTP vagyok. :D"
És a százalékok? Hmmmmm? :D
danibusz 2013.10.14 20:11:51
Az alma nem esik mesze a fájától; Nézd meg az anyját, vedd el a lányát. Az ismert közmondások azt a tapasztalatot fogalmazzák meg, hogy a szülők átörökítik tulajdonságaikat utódaikra. Az öröklődés törvényszerűségeit először Gregor Johann Mendel ismerte fel és tette…..
danibusz 2013.10.10 10:23:22
@__________________: "Kitérő volt, nem feltétlenül Daninak. Vissza is térhetünk a FF-hoz. :)"

Final Fantasy rajongó vagy? Az bizony baj. Miért is? Mert a nőket másodlagos, főszereplő-támogató szerepre redukálják egészen a FFX-2/FFXIII-ig. Ott van egyedül Yuna/Lightning, egyébként csupa férfi. :P
danibusz 2013.10.10 18:17:42
@__________________: A feminim harcot akkor nem akarom látni a nőktől :P

Feldarabolás, zúzás, törés, pusztítás...

Sephiroth nem nőiesen harcol, hanem fölényeskedően! Az teljesen más, íme a példa. :P

t7.hu/0td8 (annyira tetszik)

De tegyük fel, hogy nőiesen harcol. Nézzük csak a stílusát. Átszúr, félemlít, megalomániás, lenéző és legfőképp aljas. :(
Ifjú barátunk, kommentelő társunk rövid novellája következik- az Ördögűzés mintájára a patriarchizmus szertartásos kiűzéséről, feminista nővérek segítségével. A novella hatékony írói eszközökkel az érzelmeinkre ható dráma, és csöppnyi iróniát felvillantó paródia…..
danibusz 2013.10.09 18:08:22
@Dave(dkovari): "De az "Így készült"-ben talán majd egyszer megcsinálhatja. Vagy a "Kezdetek"-ben. :P"

Hmmmm, hmmmmm, talán jó téma lenne. P
danibusz 2013.10.09 18:08:30
@No-Name01: "Attól még magától mondta a történetben. :)

Regénynek egyelőre rövidke. :P Folytassátok!
Mi meg valahogy mindig férfiaktól származó információkból, írásokból, forrásokból szedjük össze, amiről itt szó esik. :P"

Nos, reprezentatív a forrás? :)

Először a reakciókat vártam a műre, aztán írok novellát, s könyvet! :P

(Autogrammért egy év házasság, csak hogy legyen valami amit magamtól mondok :P )
danibusz 2013.10.09 18:08:32
@No-Name01: " Valójában arra gondoltam, hogy szegény, lecsúszott, erkölcsileg elzüllött escortfiúkból is kiűzi a démonokat, csak őket másképp locsolja le. :)"

Hát igen, fura lenne leírni egy ilyen escortfiú megtisztítását a megszálló démonától, ki rákényszeríti arra, hogy alárendelje magát a nőnek az utópikus egyenlőségben! :P
Rá kellett keresnem a nevére. Annyi derengett, hogy valahol láttam, hallottam már róla. És így utólag kötni tudom egy néha látott kliphez és egy origos hírhez, melynek valami olyasmi volt a címe, hogy ByeAlex vonaglott a színpadon. Belekattintottam, aztán vissza, mert nem ehhez a fajta vonagláshoz…..
danibusz 2013.10.08 23:26:49
@__________________: Kompabilitási hiba lenne. Csak lefele van kompatibilitás. :P
danibusz 2013.10.08 23:26:51
@__________________: " Bár akkor már egy bajjal lecserélem a patriarch 1.0-t is a radic.feminist 2.1-re!"

Ismét lebuktál! minek tartanál otthon radic.feminist... ja, így radic!
Na, minek ilyen program otthonra? Ha csak nem a fiúcskáknak, akik szolgamódon végeznek majd mindent, és még örülnek is neki!

Így már minden világos. Te feminist 1.0-t használsz, de a fiúcskáknak redic.feminist 2.1-t adsz! :P
Válassz sikeres férfit! – záporozik ránk szinte mindenhonnan a jótanácsok tömege. Ő az igazi férfi! Minden nő a lábai előtt hever, nagykanállal falja őket. Megvan mindene: lakás, autó, egzisztencia. S ami a legelengedhetetlenebb: társadalmi státusz! Önbizalma teljében, férfiasságának teljes…..
danibusz 2013.10.04 10:43:01
@__________________: " Ha a férfi átlagosan alfább lesz, azonnal elragadja a nőtől a választás lehetőségét, a feltételek szabásáról nem is beszélve, sőt, könnyen előfordulhat, hogyha a férfiak versengése a nők kizárásával szabályozza a faj utódlását, a nők szaporodási rátája átlagosan erősen leromlik, leszámítva éppen azokat, akik rátermettségben túltesznek a férfiakon."

1) Akkor köszönd meg szépen a patriarcháknak, hogy nem csak alfák vannak, akik elnyomják a nők alfaságát. :P

2)"leszámítva éppen azokat, akik rátermettségben túltesznek a férfiakon."
Hmmmm, milyen rátermettségben? Mert nem értem ezt a részt. :(

"szexet, szerelmet, kapcsolatot, családot, utódokat. "
Inkább szexet, szexuális vonzalmat, szabadságot, közös gyermekeket akarnak manapság. :(

Vagy nem így vetted észre? Mindig kell szex, de "vészkijáratok" nélkül egy szobában sincsenek mással. A "modernek" viselkedését én így látom.
Ti ezt úgy írtátok, hogy közös mosogatás de jó lenne, meg legyen szabadsága mindenkinek (nőnek).

Én meg mindig azt látom, hogy "amíg nekem dolgozik, maradhat, de azután két lábbal rugdosom ki, ha kell". És sokaknak ez lenne másikkal kapcsolat? :(

Nem a modern kapcsolatokkal van a bajom, csak azzal, hogy rosszul vannak kommunikálva. Legtöbb helyen úgy adják elő, mintha csettintésre kéne mindent csinálni, és persze ennek örülni kellene, mert hát férfi vagy, és ez minden vágyad. Jó, lehet sok helyen így is van, de azért nem jó így terjeszteni ezen életmódot. :(
danibusz 2013.10.05 13:00:19
@bALFAszHÍM: "Hogy jön ez a potenciához, sikerhez???"

Egyszerűen! Azon férfiak, akik még nem modern, önző gondolkodásúk, tudod, a nem "nekem jó legyen, a többiek meg le vannak sz*rva" férfiak folyton ilyen "férfi által végzett tudomány rossz, hát nem látod? Hát még a férfi vezetők!" szöveget hallva se sikeresek nem akarnak lenni egy idő után, mert a férfiak milyen rosszak, és még a nőktől is el megy a kedvük. Hát minek egy olyan lény mellett élni, aki rád esetleg mosolyog, de minden más férfira vicsorog? :(

Szerintem így. Persze ráfognak olyat, hogy több mindenről beszélnek, meg ez fontos téma az év 360 napján (a többin a blog szünetel), de attól, hogy a férfiakat szidják, még nem lesz jobb senkinek. De mint tudod, a múlton már mindenki okos, mindenki tudja a hibákat, viszont a jövőt csak az értelmesebbek kritizálják. Az még változtatható, és nem "jó lesz, mert magukat feministának mondók hoznak törvényeket". :P
danibusz 2013.10.08 01:15:39
@Nico3: " Ahol dolgozni kell, ott még a tudományban is nők vannak. :) "

Na remek! Dolgoznak, kedvesek, szépek, meg minden, de önmaguktól nem mernek menni semmilyen szakterületre! Bocs, elnyomja őket a mumus az ágy alatt!

Komolyan mondom, ha az ilyen "férfinél mindig jobb nők" TÉNYLEG JELENTKEZNÉNEK, akkor fel is vennék őket. De mint tudjuk, a rendszer, meg a férfiak mondják meg nekik, mit szabad és mit nem. Igazán független és erős a női nem. :P
A kor előrehaladtával a petesejt elöregszik, a nő nehezebben tudja kihordani, megszülni a magzatot- a férfi hímivarsejtjei viszont napi szinten termelődnek és ha idősödik a szervezet, egyre több a "töredékes" közöttük...  Régi szokás volt a lányokat már 18, nem…..
danibusz 2013.10.01 19:50:38
@No-Name01: "Ha már az egész szervezete tönkrement, akkor azzal együtt a termelődés sem a régi. A meglévő petesejtek meg nem romlanak olyan könnyen. Nőknél is inkább terhesség előtt, alatt veszélyes az alkohol. :)"

Hál istennek, én már azt hittem, hogy a petesejtek nincsenek elzárva "hermetikusan". De ez megnyugtatott. :P
danibusz 2013.10.01 19:50:39
@Dave(dkovari): A lényeg, amit kivettem a többiek szavából:

A nő csak a terhesség alatt károsíthatja a leendő gyermeket. Azelőtt nem, így neked marad a felelősség, hogy szentéleted legyen, mert a termelő sejtjeid taccsra mennek, és emiatt fogyatékossággal, vagy rendellenességgel szület majd gyermeked. A nőt csak a terhesség alatt kell megkérni, hogy ne folytasson önrombolást (és ezzel gyerekrombolást). :P
Házimunka megosztás- állandóan visszatérő téma manapság, hogy a férfiak és nők szerepvállalása alapjaiban módosult. A nemek hagyományos szerepeinek megélése lassan kevés kivételtől eltekintve szinte kivitelezhetetlen, azzal együtt, hogy rengeteg tévhit övezi őket. Például az, hogy régen minden…..
danibusz 2013.10.01 11:18:40
Például itt a két cikk:
t7.hu/0sh8
" 74 százalékban nem értettek egyet a kijelentéssel."
t7.hu/0sh9
"23 ország felnőtt lakosságának háromnegyede (74%) nem ért egyet azzal az állítással, hogy „a nők helye otthon van”"

Ilyen esetekkor guvad ki a szemem. 74 % nem olyan, de attól éveket kell szapulni a kisebb részt. Mert attól jobb lesz, és az egyébként is normálisok normálisak lesznek! :(

Ahogy én mondom, negatív visszacsatolás van. Mocskos szemét állat vagy, mert férfi vagy, mondja mindenki.

Ez nem is lenne baj,(dehogynem) de úgy járnak a férfiak, mint a németek.
Ha ketten összeülnek, már baj van. Német zászlót sem lehet lengetni, mert már nézik otthon a gázkamrát nálad. (gondolatban)
A férfinál pedig a láthatatlan rendszer a probléma. Senki, és semmi nem hibás (a férfin kívül persze), mert a rendszer a problémák okozója!
Úgyhogy sírj csak magadon, jajgass, mert esetleg olyat tettél, melyet még az arabok se tettek volna meg, nehogy bajuk essen. És persze higgye mindenki el, hogy ezen "áldozatok" ugyanannyi bajt szenvedtek, mint az önhibájukon kívüli áldozatok. Mert ez olyan jól mutat, meg mindenki boldog lesz, mert a rendszer lecsapott, nem ő a hibás. :(

Ezen persze senki sem gondolkodik, hisz a statisztika, meg a nők igazolják a feltételezéseket. A részeg, magatehetetlen nőket megerőszakolják, tehát a férfi egy mocskos állat, mert kihasználja a helyzetet. És itt eljutunk a legidegesítőbb dologra:
A férfinek tenni kell a rendszer ellen, a nőnek nem. A nő beleugorhat egy sorozatgyilkos karjaiba is, mert szerelem, meg vonzalom, persze később kimossák, hogy kényszerítette "státusszal", meg hasonlók, és emellett rosszul is bánt vele a férfi.

Férfinél ez úgy működik, hogy marha, ha rosszul választ, marha, ha rosszat tesz, marha, ha elbánnak vele. És ez a férfiistenítő rendszer, mely a férfinak kedvez? Ennél jobb viccet keresve se találhatnék! :)

Példázom az utolsó részt:
Ha pénzzel fog nőt, ő baja. Ha a nő csak a testével fogna pasit, akkor a státuszával/pénzével fogta meg a pasi.

nő:férfi=1:0

A férfi egy erősebb szóval, egy rossz nézéssel maradandó lelki sérülést okoz a nőnek. A férfi a késsel/pisztollyal támadó nőt sem bánthatja, csak háríthatja, mert még a végén megsérti a gyengébb nőt.

nő:férfi=2:0

A férfi lenyúzható bármikor, mert soha, semmit nem tett a kapcsolatba, mert ő a valaki a rendszer szerint, és emiatt biztos, hogy egy szalmaszálat sem tesz keresztbe. Ó igen, a rendszer ilyenné teszi a férfit, *fél óra sírás*, emiatt semmit sem érdemelne ,de hát a gonosz rendszer mindent neki adna,*még fél óra sírás*, inkább támogatná a nőt. A bírónők (70% bíró talán? a nőnek kedvez "néha") ( nőt lásd lejjebb)
A nő éjjel nappal otthon van, napfényt is a ház ura engedélyével lát, ő a szeretet, a béke, a harmónia földi megtestesítője. Ezen megterhelések miatt megkaphat mindent.

nő:férfi=3:0

Persze tudom, hogy a való világ (még) nem ilyen, de kérem, a jogok, a média, a tanítás (társadalmi minták) mind ezt sugallják. Tehát ez lesz, mert akik nem ezt gondolják, azok piknikeznek, a kik meg így, azok meg törvénykeznek, lobbiznak, tehát ők a feminizmus "fejei".

A "modern" férfi pedig lehajtott fejjel, hogy semmit se lásson mosolyog, hogy ő nem ilyen, neki ugyan semmi köze ehhez. És mégis a törvények, a mozgalmak mind a férfiak ellen vannak. Csak nem "minden férfi" ellen, hanem "férfi" ellen.
Nekem ez idegesítő, emiatt vagyok mérges és unott minden nőkkel foglalkozó oldalon. >:(
danibusz 2013.10.01 13:02:16
@__________________: "Nőknél talán nem így működik?"

Persze hogy így! A fél világ minden nőt szid! És a nők ügyet sem vetnek a nők alázására. Semmi szervezet, semmi tüntetés, semmi Isztambuli egyezmény, semmi VAWA. Csak férfi szervezettekkel teli az utca minden második hónapban!
Státusz-séta minden évben, fehérben a férfiakért (FAF) van. Még véletlenül sem ribi-séta, meg pirosban a nőkért (PAN)! :(

Teljesen kiegyensúlyozott a rendszer. Már csak a 2000 évet kell "ledolgoznia" a férfinek, amit ősei csináltak.
A férfi- manapság változó, kinek mit jelent. Főleg külső terén. A férfi-külső ugyanis csak nemrég került a tekintetek kereszttüzébe, jó ideig annyi számított talán, hogy "emberes" legyen. Vagy még ennyi sem. Változott persze az általános férfidivat, de nem véletlenül keletkezett azon mondásunk, mely…..
danibusz 2013.09.04 18:35:38
@Xylan: "sikeres, modern fiúkat..."

"metroszexuálisok (divatbuzik, tehát a divatért bármit, hisz a nők kedvelik a divatot)."

hu.wikipedia.org/wiki/Metroszexualit%C3%A1s
"A metroszexualitás nagyvárosban élő többnyire egyedülálló férfiak jellemzője, akik sokat költenek kozmetikumokra, fodrászra, divatra és sokat törődnek a külsejükkel."

A DIVATbuzi lényege az, hogy DIVAT-szerelmesek. És mivel a férfidivatot szeretik, meg a homofóbia (régen), ezért ez volt rájuk mondva.

De a kedvedért: divatotnagyobbraértékelőminttermészetesértékekethangúlyozó férfi. Tehát a legújabb divat számára fontosabb, mint magát adni, hisz ő maga a divat. :)
danibusz 2013.09.04 18:35:41
@Xylan: "modern fiúkat"

Bocs, ezt kihagytam.

nokesferfiak001.blog.hu/2013/08/09/juliustol_nem_feltetlenul_buncselekmeny_a_14_ev_alattiak_megrontasa
Gondolom ezt is állva tapsoltad, amikor elolvastad. Jó neked!

Számomra az agyonszolizott, zselés modern fiúk (tudjátok, a jobboldali fiú azon az összehasonlításon) nem mindig példaképek. Sőt! Bár úgy látom, hogy nektek édesmindegy, mi folyik a nagyvilágban, vagy mi fog a nagyvilágban folyni. (radikális feminizmus van szinte minden feminista szervezetben) Csak ne a régi rendszer jöjjön vissza! CSAK AZT NE!!!!!!

Pffff, szép kis hozzáállás. Pont ez segít a radikálisoknak, és pont emiatt vannak a jobboldali "modern fiúk". Mert ők legalább nem régiek, így átmennek az egyetlen szűrőtökön. Legalábbis amíg a szomszédotokba be nem költöznek vagy a radikálisok, vagy "ezek".
danibusz 2013.09.06 12:31:23
@No-Name01: "A nőknek miért lenne érdekük nevetségessé vagy ellenségessé tenni a feminista eszméket? Ebben még üzleti érdeket sem látok."

A nagy baj ott van, hogy ahol az ész megáll, ott a fanatikusság segít.

Hisz ti is hallottátok talán már "nőjogi" aktivistáktól magyar oldalakon, hogy "te nem érted ezt", "te nem is akarod valójában a nők egyenlőségét".

Ők azok (fanatikusok), akik minél jobban el vannak nyomva, lehetetlenítve, annál jobban küzdenek. Hisz jó az amit tesznek, mert a "régiek" egyre jobban küzdenek ellenük.

(patriarchistáknál az "újak" küzdenek ellenük)

Nos, ez már hit. Meg pénz, üzlet, stb. Hisz a nagy ellenség ellen sok pénz kell, nagy hírnév, anélkül összeesne a kacsalábon forgó világuk.

És itt jön képbe a magyarországi nőjogi szervezetek "adjá pénzt!" része. Európai parlament, meg a magyar parlament is támogatja őket, de az adataik titkosak, semmi közük másoknak hozzá. Elégedjenek meg a számokkal, hogy "95! igen, 95%!".
Régóta tudjuk, hogy a szülői minta és a szülő elvárásai mennyire meghatározóak a gyermekek fejlődésében. Mindez akár még a korai fiatalkorban is igaz lehet, annak minden lázadásával együtt. Egy viszonylag friss kutatás eredményei érdekes megállapításokra jutottak annak tekintetében, miben…..
danibusz 2013.08.23 12:52:31
@__________________:

Lassan áll csak össze a kép, ezért írtam most. Eddig nem tudtam felfogni, hogy lehet az, hogy akarsz valamit, de csak a felét.

"Senkin nem akarok uralkodni, sőt, meglehetősen taszító számomra a gondolata is, hogy kényszerrel, erőszakkal, mások szenvedésével érjek el dolgokat. Amennyire imponáló, ha követnek, annyira lehangoló lenne, ha erőnek erejével vennék rá valakit."

De azért rájöttem.

A radikális feministák kenegetik a hátadat, és ez jól esik neked. Elvégre ők betanítják/benevelik/betörik (ahogy érthető neked, hogy erőszakkal) a férfiakat, hogy "Légy aki akarsz, de ha egy nő csettint, akkor vágd vigyázzba magad, és engedelmeskedj!". Te pedig megengeded, hogy először lerakja, ami a kezében van. Neked ez a típusú férfi imponál, és ezért nézel csúnyán arra, aki folytatja, amit csinál. Hisz nem követ, nem teljesíti ezen "alapvető dolgot", ezért biztos ostorral veri a nőt, hogy dolgozzon, miközben ő sörözik.

Ugyanis a radikálisok gondolkoznak ilyen végletekben. És rendesen alá is támasztják képzeleteiket. Te folyton arab világgal, és régi dolgokkal dobálózol. Mintha terelnéd a figyelmet arról, hogy "fura mód megnőtt az engedelmes férfiak száma". Hát nem a kövek alól ugrottak ki. A radikális feminizmus az, aki megnézi, hogy ezt akarod, és megteszi! Neked nem mocskolódik be a kezed, mégis lesz sok ilyen számodra "előnyös" férfi, nekük meg lesz céljuk, hisz te neked kell az olyan férfi. Sőt, a szavaid tisztára mossák lelkiismeretüket, hisz segítenek neked, nem férfiakat bántanak.

"Senkin nem akarok uralkodni, sőt, meglehetősen taszító számomra a gondolata is, hogy kényszerrel, erőszakkal, mások szenvedésével érjek el dolgokat. Amennyire imponáló, ha követnek, annyira lehangoló lenne, ha erőnek erejével vennék rá valakit."

Ó, csak megjegyzésként: Amiért mindig ti vagytok, meg a nem feministák, ja meg az összes (biztos patriarchista) férfi, ezért titeket foglak szidni, mint feminizmus. Ha már engem is úgy szidtok, mintha a patriarchizmus és nőelnyomás nagykövete lennék. Ha "tudat alatt" nőelnyomó vagyok, és erre rávilágíttok, akkor én se fogom magam vissza mostantól, és bemutatom a látens radikalizmust a gondolataitokban.

Vagy vegyük a feminista "csodákat". Hogy van az, hogy ötévente/tízévente hihetetlen dolog történik a feminizmus által?
Úgy, hogy 4,999999999 évig szörnyűség, és semmi haladás nincs, küzdeni kell, hogy vissza ne jöjjön a régi rendszer, aztán meg jön egy "csoda", majd ismét a 4,999999999 évig szörnyűség, és semmi haladás nincs, küzdeni kell, hogy vissza ne jöjjön a régi rendszer, aztán meg jön egy "csoda", majd ismét a 4,999999999 évig....

És mindenki beveszi. Hogy nem veszik észre az emberek a 71 másképp gondolkodó férfit? Minden negyedik fontos csak? Jól van, majd írok cikket, mert az ezelőttit inkább leírtam itt röviden, a pszichológiáról. Komolyan nem veszitek észre, hogy mekkora manipuláció van itt? Hogy nem parancsolnak, csak érzelmileg "terelnak"?

Példával élve: Nem azt mondják, hogy egy útkereszteződésnél balra fordulj, hanem ilyen érzlemeket társítanak a választásokhoz:
-ha előre mész, akkor nem érzed át a nők fájdalmát
-ha jobbra fordulsz, akkor lehet, hogy jót akarsz, de nem vagy igazi nő, és el fogod rontani. Hisz ha egyet hibázol, akkor biztos többet is...
-ha visszafordulsz, akkor meg minek jöttél el idáig, ha menekülsz vissza a régibe.

Tehát a feminizmus nem parancsol, hanem manipulál. Megadja a szabad választást, de a szabad döntést nem.

Még ti is így vagytok. Nem az a jó, amit ti mondtok, hisz mindenki csessze el úgy a... akarom mondani élje úgy az életét, ahogy akarja, de mi ezt szeretnénk, hogy legyen. Ja, semmi okom arra, hogy mérges legyek, hisz, ha nem dobok el mindent és vágom vigyázzba magam, ha egy nő fütyül, akkor már készítem is az ostort. Na, ez a radikális gondolkodás, nem az, hogy én IS döntök. Tudjátok, nem úgy van, hogy "önként követ", hanem az van, hogy követ. Akkor vezetsz, még ha te oly kegyes is vagy. De vezetsz. Nincs ellenállás, nincs vétójog, hisz követ. Nem áll a két lábán, hisz követ. Nem értem miért kell kimagyarázni, "önkéntezni", ha ez van.

Az öngyilkos tán nem hal meg, mert önként teszi? A mazochista nem sérül meg, mert önként teszi?

Persze ebből megint az lesz, hogy a "szerepek", meg ez nem is vezetés, meg egyebek...

Tényleg, mik a "szerepek". Persze nem két mondatban, nem nem a "nem ez" válasszal, hanem kifejtve. Mert azt már tudom, mi nem. De mi akkor? És mit tesznek azok a nők és férfiak, akik a "szerepeket" magukra veszik? Na, jó, akkor mondom inkább úgy, hogy példákkal, és 2-3000 karakterrel legalább, nem a "nő jobb, mert szül" rövidséggel.
danibusz 2013.08.23 20:11:06
@__________________:
Lám, lám, csak igazam volt abban, hogy én már nem létezek, csak a férfi.

"Ó, csak megjegyzésként: Amiért mindig ti vagytok, meg a nem feministák, ja meg az összes (biztos patriarchista) férfi, ezért titeket foglak szidni, mint feminizmus. Ha már engem is úgy szidtok, mintha a patriarchizmus és nőelnyomás nagykövete lennék. Ha "tudat alatt" nőelnyomó vagyok, és erre rávilágíttok, akkor én se fogom magam vissza mostantól, és bemutatom a látens radikalizmust a gondolataitokban."

"Dönts nyugodtan. De próbáld mindezt megfordítani, ugyanis nem én veszekedtem fél napot régebben, a közös döntés miatt, hanem te jelölted ki fő döntéshozónak a férfit."

Szóval, amikor azt írtam, hogy nálam ez lenne, akkor nem úgy értetted, hogy mindenkinél ezt akarom, hanem úgy, hogy mindenkinél ezt akarom. Szép, majdnem tökéletes.

Saját magad válaszoltál igennel arra a kérdésre, hogy nem hiszed, hogy a magam nevében beszélek, és emiatt nem is veszed figyelembe amit mondok, mert hát a férfira gondolok, amikor azt írom, hogy én... Logikából egyes!

Még csak személynek se néztél, hiszen összemostál a nagy többséggel. Bezzeg nekem ki kéne emelnem téged, mint egyént? Na persze, jó vicc. Ahhoz úgy kéne cselekedned.

Tudod, a tiszteletet kivívni szokás, nem jár alanyi jogon, mert nő vagy, vagy mert feminista. És amikor valakit semmibe veszel, akkor ne várd, hogy "kövessen", mert nem fog. És a követést itt a régi vagy új dolgok megvitatásában értem. Te követed azon embereket, akik semmibe vesznek?

És emiatt utálom a feminizmust. Az intelligens, erős nőkkel nincs bajom. Viszont a "majd én tudom", meg a "hát biztos úgy van" embereket ki nem állhatom.

Hisz minek írjak első szám első személyben (én), ha te csak annyit olvasol, hogy férfi? Biztos nehezedre esik elkülöníteni a fogalmakat, ha én írom.

Nem tudom, mivel lehetne ezen segíteni. talán nyelvtanár, meditáció, nagy feminista bölcsességek átrágása, vagy valami biztos segít az értelmező olvasásban. Addig is jó ideológiai olvasást továbbra is! :P
danibusz 2013.08.23 20:18:46
@__________________:
"Viccet félretéve: én nem dobálódzok a múlttal, egyszerűen beszélek róla. Egyébként is, minderre felelhetem azt, hogy a férfiak meg néha mintha paranoiásan rettegnének tőle, hiszen ha tényszerűen mutatjuk be, képtelenség lehazudni, hogy bizony kevesebbe nézték a nőt, mint a férfit. Nem lehet tovább egyenlőségnek álcázni, amivel sokan próbálkoznak. "

Urunk, Jézus Krisztus 2013. évében nem azon történések valák, mint régen.
Szóval jó a múltra mutogatni, de nem az az egyetlen kapaszkodó. Kicsit olyan ez, mint úgy rá venni a férfit a feminizmusra, hogy "De hisz a nőnek jobb lett!". A férfinak meg annyit mondanak, hogy BIZTOSAN jobb lesz.

Ja, csak a legrosszabb, legalávalóbb nővel is jobban bánnak a feministák, mint a közepes férfival. Mivel számukra vagy majdnem tökéletes vagy, vagy gonosz aljadék.

Csak egy példa. Te folyton mondod, hogy nem baj, ha férfi követ. De azt is mondod, hogy a férfi elnyomja a nőt.

Tehát a térden levő férfit te természetesnek veszed, de a térdén levő nőt biztos bántják, hisz a szerepek azt tartják, hogy a férfi kövesse a nőt.

Számodra nincs más elképzelhető. Nincs olyan nő, ki nem vezet, és nincs olyan férfi, aki vezet. Hisz mi másért lenne folyton bajod az elnyomott nőkkel? Miért ugrana be egyből ez, ha arról van szó, hogy nem mindig a nő szava az utolsó?

Te arról írtál, hogy a férfi teszi, amit a nő mond. Viszont én arról, hogy megbeszéljük, majd megteszem a magam módján. Az enyémben volt kommunikáció, a tiédben nem. A tiédben akarta a férfi, hogy te dönts, és nem is akart hozzátenni semmit se, de nálam a nő igen. És még te mondod rám, hogy elnyomó lennék? Ne nevettess.
Legalábbis speciális esetekben. Megdöbbenve olvastam a hírt, mely a júliustól életbe lépő, új büntetőtörvénykönyv erre vonatkozó, megváltozott szabályozását taglalja. Bevallom, egész más után kutattam, most mégis inkább írok erről, ugyanis meglehetősen nagy súlyú, gyermekeinket, leendő…..
danibusz 2013.08.11 12:32:23
@No-Name01:

Had viccelődjek:

Úgy látszik, valaki nem sokat jár sexso...
akarom mondani, átugró oldalon. Egy előző oldal funkció csodákra képes. Vagy nyisd meg ismét. :)
Volt már szó a külsőről és a nemek ezzel kapcsolatos szerepvállalásáról, többek között Itt... Itt... és Itt... Arról is, hogy régen a nők voltak, akik színes, feltűnő külsejükkel megpróbálták rávenni a leggazdagabb férfiakat az elköteleződésre. A kevésbé vonzó, feltűnő lánynak maradt a…..
danibusz 2013.08.11 12:32:19
Hmmmmm...

Miért van egy olyan érzésem, hogy "ha metroszexuális, lehet iráni savazó is" téma van ebben a cikkben?

Hisz a metroszex jó, kedves, ügyes, és még mennyi minden, míg mindenki más ezek ellentéte, és pénz nélkül semmit érő.
(A külső megfog, és meg is tart, csak legyen olyan jelleme, amit még ki lehet bírni...)

Amúgy még mindig nem értem, nektek hol a határ a magára valamit adó, és a reggel két órát a fürdőszobában töltő, haját vasaló fiúcska között. :P

Ami pedig zavar a cikkben:
Két kép elemzése. Az első a vadászó életmódos kép. Nektek biztos az a legjobb, ha kanapéból rendelitek meg a dolgaitokat, de én (ha lehetne) szívesen megdolgoznék a dolgokért. Ezt ábrázolja. Ez a dolgozz pénzért, hogy pénzből vehess elég érdekes létet biztosít. Nincs az az érzet, hogy valami az enyém. Na jó, talán a pénzért dolgoztam, na de azt kell odaadnom, és venni rajta egy semmilyen dolgot, ami csak úgy van. Ezt jelzi a kép.

A másik a régi és a mai nők kép elemzése.

"Azok, akiknek már eszük ágában sincs derékszorítót hordani, sőt, egészségtelen cipőket sem? A nők, akik komoly sportteljesítményeket értek el, vagy felfedeztek valamit? Akik immár szerelemből házasodnak, nem anyagi érdekből?"
Derékszorító helyett van sok más kényelmetlenség a nőknek. Kemikáliák, stb? Persze nem azonnali hatásúak, de nem is kevésbé "hasznosak".
Ami a cipőket illeti:
3.bp.blogspot.com/-bxqpPvQbRds/UY65CtyzoRI/AAAAAAAAEOc/TSsYo6vsr1s/s320/High+Heels+Health+Risk+%232.gif

Ha ez nektek egészségesebb, mint a régi cipő, akkor nincs több kérdésem. :P
Avagy "Érdekes következtetések egy kutatási eredmény kapcsán". „A kutatásban konkrétan azt feltételezték, hogy a magasabb intelligenciájú nők (1) hajlamosabbak rövid távú szexuális kapcsolatot létesíteni, (2) kevésbé fogékonyak a számukra fontos, érdekes partner…..
danibusz 2013.08.01 15:10:25
@Xylan: Elég érdekes ezt a cikket még egyszer elolvasni a férfi sikeres cikk után.
nokesferfiak001.blog.hu/2013/07/22/a_siker_es_a_potencia-_forditottan_aranyos#c20322392
Érdekes nézni, hogy a hasonló eszmét valló kutatások milyen érdekességet adnak, ha egyszerre értelmezzük őket.

Nők nem lehetnek otthon, hisz az rossz nekik. Férfiak nem lehetnek vezetőségben, mert az rossz nekik. Akkor az otthonról kitessékelt nők dolgozzanak, és nők legyenek a vezetőségben? Ebben az irányban halad a mai gondolkodás. A másik meg az, hogy nincs végtelen munkahely, így, ha a nőket nyomják a vezetésbe, akkor
1) nem lesz annyi férfi vezető, ez okés még.
2)nem lesz annyi női alkalmazott. Az alkalmazottak többsége férfi lesz.

Vezetőből soha nincs annyi, mint alkalmazottból. Kiütni a vezetőket, és "jobb" vezetőket benyomni nem biztos, hogy jó ötlet. A vezetőket jobb helyeken kiválasztják, nem benyomják.

Nekem tűnik ez furának? Tudom, ha a férfi vezet szinte csak, az (nő)elnyomás. Fordítva még senki sem sikítozott. :(

Azért írom ezt ilyen merszen ezen blogra, mert nem vettétek észre, milyen szépen kijön ez a "jaj, de rossz neked az egzisztencia, stresszes és lebetegít, add csak ide nekem", ami azért fura, mert ki vállal olyat, amitől tönkremegy, mert rossz?
Ahol nem söpört végig a feminizmus romboló ereje… Szeretet, Őszinteség, Béke, Kölcsönös megbecsülés és megbecsültség? Szemben az elszabadult, vad liberalizmussal, a lezülléssel, prostitúcióval? Sok fiú (sőt, néha sok lány?) irigykedve vágyódik el olyan országokba, melyekben még "nő a nő és férfi a…..
danibusz 2013.07.20 16:09:33
@__________________:

"De e ruhaköltemény kapcsán inkább abban mehet a harc, legalábbis számomra annyira nevetséges, hogy ki NE hordja. :) El tudom képzelni, hogy a nők rá akarják nyomni a férfiakra az ehhez hasonló rémségeket, csak azért, hogy ők megszabaduljanak tőlük. :)) "

Ha csak ennyi lenne! Íme a mai ultramodern, szabad világ! Ahol a régi rendszer hülyeségeit még fel is turbózzák az új eszmék! Talán ezért is éreztek kettősséget, rejtett irányítást ezen mozgalmakban.

Pedig pont nincs irányítás. Tényleg ezek a gondolataik a modern embereknek. Nem az, hogy megszabadulnak ezen ezen ruháktól, még rá is nyomják mindenkire! Ezért mondom jóléti hülyeségnek a mai jogi mozgalmakat. És ezért nem nevezem magam semminek. Mi elélnénk egymás szomszédságában is, max furán néznénk a másikra, de a nagy eszméket közösen elvetnénk. Viszont a jövő az övék, ezen eszméké.

Egy kis gondolatmenet. Először egy ember csinálja. Lenézik, mert nem olyan mint a többi. Később ketten, hárman, stb. Itt már elfogadják. Majdnem egy százalék csinálja (csak egy számként), akkor már szurkolnak neki az emberek, hogy "vállald fel magad!". Az ellentábort, akik szerint népbetegség lesz, ha nem nézünk rá néha meg elcsöndesítik.
Itt járunk most.

A jövőben egyre többen fognak rájönne, mennyire jó ez az új dolog! Sőt, be is vezetik iskolákba, és ellenőrzik, hogy a gyermek így nevelődik-e. Végül annyian csinálják ezt fura módon, hogy ez lesz az elfogadott, de most már hivatalosan. Eddig is az volt, csak nem hivatalosan. Majd, miután annyian vannak, hogy a változás negatív következményekkel jár, szidni kezdik a maradék régimódit. Végül összeomlik a rendszer, és visszaáll minden egy rosszabb, régi rendszerbe.

Ez a mai világ. Nyugaton már "az az egy" ott van az óvodákban, iskolákban, itt még csak az egyetemeken van jelen. A férfi jelentéktelen, a nő pedig a sztár. Nem vicc, amikor egy anya félti a fiait, de a lányát nem, az már mond valamit.

www.ferfihang.hu/2012/10/19/girl-writes-what-valasza-egy-fiatal-mra-nak/

"Három gyerek anyja vagyok, kettő közülük fiú, az idősebb 17, és aggódom miatta és az öccse miatt, hogy ilyen világban kell felnőniük. A lányomról tudom, hogy kevesebb gondja lesz… azt hiszem ezt sok mindent elmond."
danibusz 2013.07.20 16:10:27
@__________________:

"A modern, erős nőkről már kifejtettem, kiket értek a fogalom alatt. Szerintem te nem az erős nőktől félsz, tőlük nem kell tartanod. Hanem a gyengéktől. Az imént írtam egyik típusukról, fél lábbal még a múltban él. :)"

Igaz is, meg nem is. Most a nők jobbak mint a férfiak a közfelfogás szerint, amiatt van ez a herce-hurca. Most a lelketlen ember elméletek a menők. Tudod, az állandó gén, cserélhető gén téma, amiről ti is beszéltetek. Valakiknek az a szentírás mostanság. Megspékelik egy kis "férfi erősebb fizikumú" témával, és el is adható a női kiteljesedés azon módja, hogy tedd a férfivel amit akarsz, majd megüt, ha nem tetszik neki. (aztán CSBE áldozat leszel)

És nyeli a nép, mint kacsa a nokedlit.

Ezen erős nőktől félek. Hisz mi az erős manapság? Főleg ki az erős nő? Szerintem, legalábbis amit eddig hallottam elég sok helyről, az az volt, hogy a férfi felett álló, akit nem nyomhat el bármely pillanatban a férfi. Hisz, ha rálép a férfira, akkor biztos nem nyomhatja el.

Erről szólt a cikk is, amit likeltem. Az okos nő attól okos, hogy képes kritizálni a férfit. Csak ő "túl okos", és ettől a férfiak mindig megrettennek. De egy igazi férfi tisztelné, hogy ő kritizáló. (khm, okosabb)

Én inkább más kifejezést használnék az "erős, de attól még nő" nőkre. Nem a gyengeség/erősség miatt, hanem azért, mert ez az "erős" manapság már az erősebb/hatalommal rendelkező fogalom lett. Mint ahogy az erős férfi szóhasználatomra is valami más ugrott be neked, mint a "van valamennyi nem-gyengesége".

Kazinczy hol van ilyenkor? Valami olyan kifejezések kellenének, amik jelzik, hogy XX vagy XY kromoszóma, és azt is, hogy erős jellemű, vagy nem.

Addig viszont csínján bánok a fogalmakkal. :(
danibusz 2013.07.20 19:32:17
@__________________:
"Mi persze vegyük viccnek, ha kioktatnak, ha a fejünkhöz vágják, hogy biztosan kényelmes irodákban ülünk, gyengék leszünk következetesen gyereket nevelni és úgy általában, milyenek is a nők."

Ez van. Mindkét oldal húzza a másik haját, ez ellen nem tudok mit tenni. De legalább nem unalmas és egyoldalú az élet. :)

"Cris ezek szerint egy gyenge férfi? Vagy csak praktikusabbnak látta, ha nem bonyolódik kapcsolatba egy ilyen emberrel? Mert ehhez a nőnek is joga van. "

Nos, Cris gyenge férfi. Nem hogy visszakritizált volna! Én azt tettem volna. Két féle emberi kapcsolat működik hosszabb távon. Egymást ajnározzák és egymást szívatják(csipkelődés, stb). A vegyest még nem láttam fennmaradni.
Nos, ha valahol írtam, hogy a nőnek neve Kuss! és hogy soha ne tegyen semmi ellen, akkor bocsánatot kérek. De nem emlékszem ilyenre. :(

"egy nyugisabb fiút folyamatosan dicsérhetek, sokkal kisebb dolgokért, mint egy jó állás, egy penge agy, egy szuper kocsi, vagy egy erős test. Mennyivel kellemesebb. "

Valaki kiváló emberekkel veszi körbe magát, valaki átlagosakkal. Én azok mellett fejlődök, akik jobbak valamiben nálam. Irigység, vagy csak tenni akarás? Nem tudom. De számomra legjobbnak lenni valahol csak azt jelenti, hogy romolhatok. Persze barátoknál, kapcsolatban nem a fejlődés a lényeg.

Mit jelent amúgy a nyugis? Nem beszél, nem tesz annyit, mint egy átlagember? csak azért, mert az ész, a kocsi, és hasonlók nem a nyugis kategóriába tartoznak. Ha abba tartoznának, már kiállításom is lett volna évekig autókból. :)
Az meg, hogy a neten keresztül ilyen vagyok, az már más tészta. :)

De visszatérve a következőhöz:
"Mi persze vegyük viccnek, ha kioktatnak, ha a fejünkhöz vágják, hogy biztosan kényelmes irodákban ülünk, gyengék leszünk következetesen gyereket nevelni és úgy általában, milyenek is a nők. A férfi először komolyan gondolja a kritikák áradatát, később hozzáteszi, csak poén volt az egész. "

A közvetlen és közvetett kioktatás más téma, de mindkettő sértő valamennyire. A cikkben a személyt sértették, a te példádban a csoportodat, amibe tartozol.

Amúgy érdekes a "gyengék leszünk következetesen gyermeket nevelni" rész. Ez mire utal? Hogy elkényezteti a nő a gyermekét? Nos, ettől nem kell most már félni. Abban az egy-két órában, amiben maximum találkoznak majd a szülők a gyerekkel, nem lesz sok változás a gyermek fejében. Az államnéni/állambácsi majd szépen neveli a gyermeket.
Norvégiában a nőknek is kötelező lesz a sorkatonaság- olvasom. Ezzel Európában az első és egyetlen olyan ország lesz, amely ezt a kötelezettséget az eddig gyengébbnek gondolt (még ha nem is mindenben, sőt, néhol egyenesen erősebbnek hitt) nemre is kiterjeszti. Más országokban lassan már a férfiak is…..
danibusz 2013.06.22 12:48:19
@__________________: "Ezek olyan dolgok, amik csúsztatásokra adhatnak okot. De ez nem modern, feminista húzás. Esetleg az a része, hogy a nők most már kaphatnak bizonyos törvényes védelmet az erőszak ellen. "

Kezdesz megtörni, muháháháháháháháhá!!!!!

"Mindkét oldalnak vannak érvei, amiket megmozgathat. A férfiak a felvázoltak ellenére kapaszkodhatnak abba, hogy a törvények mekkora nőtörvények, holott sokszor maga a férfimentalitás nem kíván élni velük. Az, hogy nem alkalmazunk erőszakot, főleg nem munkavégzés közben, mint törvény: emberre vonatkozik, ember ellen."

Nos, itt egyetértek veled. Nem új törvény az, ami kell, hanem olyan szervezetek (nem civilek, azok működését nem lehet vizsgálni), amik lokálisan kezelik a problémát, helyileg és csoportonként is (nő, férfi). Vagy egy szervezet több alosztállyal/csoporttal.
Sok a közúti pofozás? Akkor arra egy szervezet, vagy egy csoport egy szervezeten belül. Egy másik szerv./csop. pl a fehér megyei, vagy más gócpontú (hasra-ütésszerű volt) nők elleni pénzügyi és egyéb zsarolást nézné.

Azért kell szervezet, mert statisztika, és törvény általános. Ha fehér megyében 1 nőből 2 zsarolva van, de a Nyírségben szinte egy se, akkor minek mindkét helyre kommandós elitosztag? Mindenhol kell tenni a rossz ellen, de nem mindenhol ugyanolyan erősen. Magyar drogdílerek ellen nem kell akkora szervezet, mint Brazíliában. Ezért NEM CSAK törvény és általános statisztika kell, hanem lokalizáció, és semlegesítése a legrosszabb helyeknek.

Mint Pécs. Csak oda kellene erősebb rendőrség, polgárőrség,(Bárdi Kata, és új molesztáló, stb. esetek, (lásd ingyen éjszakai jegy) se hozzám, se hozzátok. Ha csak nem pécsi valaki közületek.

Ezért érdekes számomra a "statisztika, és törvény megoldja" elmélet. Civil szervezetek látják el a feladat "egy részét", de tőlük nem tudunk meg semmit.
danibusz 2013.06.22 16:38:04
@No-Name01: "Dani veled mi történt? Ezeket a mondatokat élvezet volt olvasni. :D"

Ha visszaolvasnál a blogon levő legeslegelső hozzászólásaim valamelyikébe, már ott kifejtettem talán ezt. Most jött ki újból egy hasonló téma. :)
danibusz 2013.06.22 16:38:06
@__________________: Annyiban is még igazad van, hogy feltételes módban írtad már az elején a "pofon, mint általános eset" gondolatát.

"Egyébként nem akartok egy könyvet írni az esetből? Csak kérdezem, mert nem tudom, hány századik oldalnál tartana.
"

Adj egy kis időt, nem vagyok egy nagy novellaíró. Hol szerepeljen a neved? :)
Az utóbbi években számos tanulmány jelent meg, amely a férfi és női párválasztási stratégiák közötti különbségeket taglalja, míg a kettő közötti egybeesésről viszonylag kevéset lehet tudni. Két amerikai kutatónő, Christine E. Stanik (Penn State University) és Phoebe C. Ellsworth (The University of…..
danibusz 2013.05.14 19:51:29
@No-Name01: Ő az "ügyeletes", hát vele beszélgetek, nem?
danibusz 2013.05.16 13:40:19
Hú, most inkább kimondom, mit gondolok:

Sajnállak titeket, hogy olyan környéken élte(te)k, ahol a férfiak megverik és bántják a partnereiket, este és minden más időpillanatban iszogatnak, miközben a nők ájulásig dolgoznak. Ezen kívül még öklüket rázzák a férfiak, és máglyán égetik el a tanuló nőt, vagy megerőszakolják, és megtartatják a gyermeket, mint terhet. Esetleg el is veszi valaki, nehogy má' embernek nézzék a nőt!

Mondjátok meg, hol van ez a hely, és páran leöljük az ilyen disznókat. De ha nincs ilyen hely, akkor szakadjatok le erről a témáról, jó? Mintha minden férfi ilyen lenne.

De van tovább is! A helyzet egy kis földeteken megváltozott, amikor a NŐK (Nők Ősi Köteléke; tanult, erős, és liberális nők szövetsége) megjelent, és beidomították a megvadult állatokat, akikből rendes férfiak lettek, és ha addig házasságban éltek, akkor elváltak, nehogy elnyomhassák a nőt. Így a nők irányították a Kánaánba az embereket, egy olyan fantasztikus jövőt teremtve, melyet a világ azért nem ért meg, mert a háziállatok (férfi) uraknak hiszik magukat.

Vagy megy más is a blogon? Vagy nyalják a talpatokat, vagy elnyomnak/vernek? Ugyanis számomra nincs olyan, hogy nő vezető születési jogától fogva (Supreme), a férfi meg nő-pótléknak jön létre. Ha ez a témátok, akkor csináljatok egy ilyen cikket. Akkor viszont jobb, ha szeretettel várjátok a nokert, SCUM, FEMEN meghívásokat, ugyanis ők is pont ugyanezt mondják.

Nem rosszul értelmezem amit írtok, csak összefoglalom. Hisz másról, vagy másképpen beszéltek? Nem. Ezért itt az eddigi összes hozzászólásaitok összefoglalása. Gondolkozzatok már el azon, hogy milyen szélsőségesek vagytok!

Számotokra:
-Nincs alternatíva, csak a ti világotok, a ti gondolataitokkal ,a többi humbug, hülyeség.
-Eleve el vannak osztva a szerepek az életben. (persze ez ellen küzdötök, ha megfordítják a szerepeket)
-Számotokra a férfi akarja, hogy másodrendű legyen. "A férfi elnyomva jó", igaz?
-Bárki, aki mást mond, mint ti, az nem érti a dolgok működését. OK, akkor miért nem tudtok változtatni a dolgokon? Ne legyetek már önzők, hogy mindent tudtok, de senkinek sem áruljátok el a világ működését! Így minden marad a régiben!
-Ha ti hisztiztek, az természetes, hisz ha sokan gúnyolnak valakit, akkor az a hülye, akit gúnyolnak. Ó, a föld kerek, de attól kigúnyolták régen rengetegen azt a személyt, aki azt mondta.
-Ha más hisztizik, akkor győzelmet arattatok egy idióta felett...
-És a legfontosabb! A világ jól jellemezhető veletek. A környéketek pont megfelel a világ kicsinyített másának. Nem is értitek, miért hiszik mások, hogy másképp is mennek a dolgok, amikor a Maris és a Pista...

A nokert és egyéb feminista szervezetek is így működnek. Vagy az ő igazuk a jó, vagy mindenki más hülye. Ez az oldal is erre tart?