Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Miklóska

30 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
keresi a címben szereplő kérdésre adandó választ egy békés megyényi politológus.a Jogar Szexi Akció Nyomozócsoport Irodája (Joghar - Szanyi) felfedi a titkot:"Majdnem beledöglöttem, hogy másfél évig úgy kellett tenni, mintha kormányoztunk volna, ehelyett hazudtunk…..
és Ön?Ön rábízná országát egy ilyen használatautókereskedő-színű nyakkendőt hordó közgazdászra?prekádárizmus in da house 2009 presents:..
Egy kemény hét kemény nyitánya S. Templar balkanológiai elemzése, ami már-már orvosi eset.hogy mondják, mikor egy rossz májfunckiókkal bíró, üldögélő rácot úgy akarsz meggyógyítani, hogy átteszed egy másik székre?szerbátültetés.mi van a country pub étlapjára…..
Miklóska 2009.03.17 00:57:53
@The Joker: uhhh... ezen szakadok. well done.
(steak készítése szokásokról jut eszembe:
pincér: mit óhajt?
vendég: egy szelet bélszínt. de ne véreset!
pincér: denevéreset?)
Amikor először megláttam a kiírást, nem akartam hinni a szememnek. A BKV gondolt egy nagyot, és nem egy kommunikációs stratégia, de még csak nem is egy reklámkampány elkészítésére írt ki pályázatot, hanem egy új szlogen megalkotására. Hogy mi volt a baj a régivel? Miért nem a…..
a magyar nemzet határokon átívelő sprirituális újraegyesítésének eszköze: a Barátok közt.az RTL KLub XXI. század c. riportműsora (vagy nemtommilye) a Horthy-korabeli és a mai irredanta/revizionista kultuszról számolt be a minap. felületesen és a "két világháború között…..
A JogAr blog a nap aulikus idézete 2009.03.13 09:42:39
nem állítom, hogy nem okoz egy ókonzervatív lélekben komoly érzelmi disszonanciát az, hogy eldöntse: most akkor legitimista, szabad királyválasztó, esetleg a "király nélküli királyság" híve.én nem tudom eldönteni, és nem is akarok beállni a Habsburgokat retardáltozók…..
a magyar Nemzetgyűlés 89 éve ezen a napon, 1920. március 1-jén választotta az ország kormányzójává Horthy Miklóst. azóta sokan sok mindent mondtak az akkori államfőre.(1945 után általában sok rosszat.)de ha már az ország lakosainak uszkve fele nyíltan ki meri mondani, hogy…..
már régóta foglalkoztat egy nyomasztó gondolat: hogyan is működik A Magyar Média hírszerkesztési mechanizmusa? vajon hogyan dől el, miből lesz hír és miből nem? és amiből hír lesz, abból mikor? és ki ellenőrzi azt, vajon valós-e? ki vagy mi kontrollálja, szavahihető…..
A JogAr blog vastaghon benne volt 2009.02.11 20:30:00
"Vastagh Pál, Vastagh Pál..." - dünnyögte magában az őszes halántékú klozetkommunista. "jaaaa" - kiáltott fel hirtelen, s közben szájából egy kevés kifröccsent a finom Globus szárazbabkonzerv tartalmából. egyenesen rá a Hős Anya érdemrendre. letörölte, s…..
A JogAr blog egy őszinte hazugság 2009.01.30 09:36:00
a héten rendezték a várva-várt budapesti Nabucco-csúcsot. szép, szép. szép a téma, szép a Parlament épülete, ahol a találkozó nyilvános része zajlott, sütött a Nap, minden klappolt. fogadást sajnos nem tartottak a hétköznapi halandók számára, de nem baj. azért elmentem.…..
tisztában vagyok vele, hogy nem szabad mások kárán örvendeni.ez ilyen polgári erkölcs, vagy mifene.de... de egész egyszerűen... annyira jó az ilyet olvasni. főleg egy Népszabadságban."Terézváros: gyanúsított a teljes MSZP- és SZDSZ-frakció"és persze rá off-line…..
egy nem reprezentatív, elfogult felmérés szerint a hollywoodi filmekben leggyakrabban elhangzó mondat a "valaki csináljon már valamit!" (a felmérésben szerepelt még, hogy Amerikában a takarógyárak vélhetően a filmipari lobbinak köszönhetően speciális L-alakú plédeket…..
elegem van, hogy fél Európa akkor borul bűzbe, amikor a Kremlben Putyinnak/Medvegyevnek épp fingani van kedve.elegem van, hogy a hazai jobboldali sajtó egyes, külpolitikailag félimbecil tagjai (értsd: Magyar Nemzet) valami megmagyarázhatatlan oknál fogva a harcos belföldi antikommunizmus…..
"...remélhetően egyszer majd eljön az az idő, amikor, ahogy Marx megírta, hogy az majd be fog következni..." - evangelizálja burzsoá prémkucsmájában a hardkommunista elvtárs bá'. ott csüng a szája szélén, épp csak ki nem mondja, hogy igen, eljön még, ó, a…..
dobják el Morvait. itt az új listavezető. még több szilikont a Jobbikba! fehér hatalom! Keleti Györgyi. "Én nem vagyok rasszista, nem vagyok tele előítéletekkel, de azt gondolom, hogy Amerikának nem egy színes bőrűt kellett volna választania." (2008. november…..
tudom, sok jobboldali szavazónak a nap üde fénypontját jelenti az, amikor áhítattal hallgathatja Erdős Miklós igehirdetésnek is beillő szózatait a HírTV valamelyik lowbudget beszélgetős műsorában (hangsúlyoznám, ugye, hogy a beszélgetéshez általában kettő vagy annál több…..
Utazom minap a 6-os villamoson, minden budapestiek Combinoján (ejtsd: kombinóján), kezemben a Népszabadság. Kellemes emlékek idéződnek fel bennem, hisz hasonló körülmények között tudhattam meg még k.e. (koalícióbomlás előtt), hogy a magyar orvos- és betegtársadalom nagy…..
A JogAr blog Munkásökör 2008.05.18 15:20:09
Felcsuti Péter 58 éves, közgazdász végzettségű, jelenleg a Raiffeisen Bank vezérigazgatója.Felcsuti Péter első diplomáját 1973-ban szerezte a moszkvai Nemzetközi Kapcsolatok Intézetében.Felcsuti Péter tagja volt az MSZMP-nek (ezzel sokmillióan voltak így).Felcsuti Péter tagja…..
A JogAr blog Maszkulin Lamperth 2008.04.28 22:50:07
"...végrehajtási értelemben Föld és Ég ura lesz a szocialista pártban" - nem hisszük el kit illetett ilyen lélekizzító jelzőkkel a miniszterprez (yeah!). Gyurcsány Ferenc épp az imént ecsetelte Az Estében, hogy Puch László és Baja Ferenc fontos pártpozíciókból…..
   Nyúlfarknyi hír a mai sajtóban, hogy a Fővárosi Közgyűlés - egyedülálló módon egyhangúan - arról határozott: a Katynban történt szovjet mészárlás emlékére egy óbudai közteret nevezzenek át Katyni Mártírok parkjává, s álljon ott egy, a lengyel katonák…..
Képzeljük el, ahogy 50 év múlva ifj. Sebestyén Balázs a Legyen Ön is trilliomos! c. vetélkedőműsorban azt a kérdést teszi majd fel a t. versenyzőnek, hogy "Melyik neves államférfink volt 1952 és 1954 között a Belkereskedelmi Minisztérium Zöldség-Gyümölcs Főosztályának…..
És még mondják, hogy a KDNP antiszemita párt.A Népszabadság minapi beszámolója szerint a KDNP Barankovics Alapítványa izraelita műhely megalakítását tervezi.Médiahekknek jó, kíváncsian várjuk, lesz-e belőle valami...
"Saját médiára van szüksége a szlovák kormánynak és a parlamentnek, hogy ellensúlyozza a jelenlegi sajtó kormányellenes magatartását, amely ellen Robert Fico miniszterelnök már régóta eredménytelenül hadakozik - mondta Ivan Gasparovic. A szlovák a közszolgálati rádiónak…..
 Mivel egész szép, pezsgő vita alakult ki az oldalon alább a fővárosi csövesüggyel kapcsolatban, gondoltam nem árt még párat rúgni az Isztriai Gondolkodóba.A Budapest Analysis egy nemrégiben publikált elemzése szerint ugyanis székesfővárosunk közgyűlése 300 millió (azaz…..