Regisztráció Blogot indítok
Adatok
antiprogpaganda

8 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Antipropaganda Mutyi-Matyi 2013.07.09 11:36:22
Nem tudok béketűrésre jutni ezzel a dohány üggyel kapcsolatban, de egy valamit be kell lássak a hetek elmúltával, mégis csak lehet, hogy jól csinálták: Mióta megjöttek az eredmények akárhány "Itt hamarosan trafik nyílik" feliratot látok, köpök és káromkodok egyet, irigy…..
Antipropaganda Bocs, de ezt muszáj 2013.06.05 14:03:06
Jót nevettem, hát kiteszem. ..
Na most aztán már tényleg. Alapvető szükségleteket képtelenek ellátni itthon kedves politikusaink... Szemétszállítás: (ezt is) rosszul csinálod. Bevonták az összes eddigi nagyjából félreérthetetlen jelzéseket és bedobó nyílást tartalmazó jól bevált szemétgyűjtő…..
Indulásától fogva, hónapok óta kíváncsian, és érdeklődéssel figyelem a dohány átrendeződéssel kapcsolatos ügyeket az országban, és azt kell mondjam, életem egyik legnagyobb csalódása volt a tegnap hajnalban kapott végeredmény. Mosolyogtam, mikor láttam, az emberek megint…..
Újabb botrányos cselekedetet hajtott végre a kormány. Legfrissebb ember és országellenes merényletük, hogy megpróbáltak szembe menni az energiaszolgáltatókkal, és (magyarul mondva) megpróbálták lealkudni az árakat. Mennyire gáz. Rogán óráján és táskáján csámcsognak olyan…..
Most őszintén, kezdjük az egészet azzal, és aztán akkor be is fejezhetjük, nem fog fájni, de csukd be a szemed, lazulj el, és idézd fel az első pillanatot amikor Magyarország alkotmánya, mint gondolat felsejlett fejlett emberi agyadban. Várj, kitalálom, a módosítás előtt azt sem…..
Antipropaganda Gerendás emigráns 2013.04.03 17:29:55
A mai nap szenzációja: Gerendás Péter elhagyja Magyarországot. Úgy posztolgatják a facebookon, mint ha az első híres zeneszerző hagyná el csepp hazánkat, miközben a korabeli nagy zenészek legalább fele már 20 éve emigrált, nem másodvonalbeli szerzők, hanem frontemberek, arcok,…..
antiprogpaganda 2013.04.06 17:54:24
@nu pagagyí: Ebben nincs igazad. A névtelenségem nem véletlen. Hasonló helyzetben vagyok, nagyobb zenészek mögött dolgozom évek óta, az már más dolog, hogy én ezt értékelem és élvezem. Az érdekes ebben az ügyben, hogy látom nem jött át sok embernek, de én sajnálom az előállt helyzetet, és meg is értem, tényleg nem könnyű, viszont ebből politikai témát kreálni nagyon csúnya dolog (pont egy zenésznek), és hogy ezt felfújta a ballib oldal, már nem tudtam szó nélkül hagyni.
Antipropaganda Sirályos 2013.03.24 16:26:59
Kezdeném azzal, hogy nem egyszer voltam hasonló helyzetben. Jön a levél, költözni kell. Általában nem akkor kap ilyet kézhez az ember, amikor rosszul érzi magát a helyén, de ha már így alakult, emelt fővel illik távozni, én úgy gondolom.A Sirálynak sajnos ez úgy tűnik egyre…..