Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szanyi Jusztina VHF levelező I.évf.

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hetedik világ A tudásvagyon nő 2012.09.25 20:53:41
A tudásvagyon növekszik, ha megosztjuk Anyagiak, tudás, s az együttétlés rendje – ez az élet három alapvető feltétele. Ha az anyagi javaidat megosztod valakivel, kettőtök összvagyona nem változik, ám neked kevesebb marad. Ha a tudásodat megosztod, a végösszeg növekszik,…..
Mikor van szükség alkotó csoportmunkára? Nincs mindig szükségünk a csoportmunkára, s nem kell minden problémához, alkotó módon nyúlnunk. Az alábbi feltételek megléte esetén érdemes alkotó jellegű csoportmunkát szervezni: Sikerlélektani megfigyelés, hogy a sikeres emberek, szervezetek olyan…..
"Iskola a határon Iskola a határon de nem Ottlik klasszikus regényéből, hanem az összeépült, szinte egybeforrt Velence és Kápolnásnyék mezsgyéjén. Mely körül magasra csaptak az indulat hullámai. Valaha, a nem is oly távoli múltban, Velence és Kápolnásnyék közös…..
„A termelési vezetőket gyakran kiemelik termelésből, a kollégáik közül, s jellemző, hogy nincs vezetői tudásuk. Nem tanultak meg sem technikai, sem emberi rendszereket vezetni, nincs vezetői kommunikatív felkészültségük. Nehezen megy nekik a meeting galaxisban való lét, ahhoz…..
Szanyi Jusztina VHF levelező I.évf. 2013.03.27 11:30:41
@Törökné Inhof Ágota VHF: nem értek 100%-ig egyet. Sajnos az a veszélye a dolognak, hogy nem biztos, hogy lesz tekintélye a csapatból kiemelt vezetőnek. Ha előtte közös igát húztak, ez akár vitaforrás is lehet, mert egy dolgozó kiemelése mindig kérdéseket vet fel. Szerintem jobb a külső vezető. Igaz, hogy nem ismeri az emberek munkamorálját, de talán hatékonyabban kér, utasít, szelektál, új határokat szab, és eleve vezetőként lesz elfogadva, nem kell féltenie a munkakapcsolatait, stb. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a diktatórikus vezetés a leghatékonyabb, de szerintem mindenképp hatékonyabb a külső vezető... Kevesebb a konfliktus is...
Kinek kellenek e fejlesztések? Céltudatos, elfoglalt, magasan képzett, csapatban dolgozó vezetők, szakemberek, tudásmunkások csoportjainak. A programok további részleteiről érdeklődjön e mailban. E-mail: aquariakontakt@gmail.com Akik nehezen tudják menedzselni a szerteágazó…..
 Én  is te is nyerő A szolgáltatások egyik fontos minőségi jellemzője, hogy milyen viszonyt alakítanak ki partnereikkel.  A kapcsolatban szerzett élmények sokszor évekre meghatározzák a partnerek szervezetről kialakított képét és szervezethez való viszonyát. A…..
Szanyi Jusztina VHF levelező I.évf. 2013.03.24 13:38:22
@Domschitz Mátyás: Valószínű ugyan, hogy van náluk ilyen képzés, csak vannak az ügyfélszolgálatosok között, akik ezt kihagyják, vagy épp telefonnal játszanak a tréning alatt, esetleg nem fogják fel, hogy miről is van szó. Sokszor szembesülni azzal, hogy a pult mögött ülő ügyintéző nem igazán van a helyzet magaslatán emberileg. Arrogancia, felsőbbrendűség sugárzik róla, és mindeközben az ügyfél problémáját megoldani nem tudja. Nem is akarja. Igaz, ez nem minden esetben igaz, de egyre inkább az a tapasztalat, hogy direkt alkalmaznak ilyen típusu ügyintézőket, mert hatékonyabb pl.: behajtási területen, mint a kedvs, figyelmes, segítőkész, problémamegoldó. Sajnos ezen még van mit javítani. A multik kommunikációs tréningjei a haszonról szólnak, nem az ügyfélről...