Regisztráció Blogot indítok
Adatok
td_titusz

54 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nos, úgy néz ki, hogy hosszú évek küzdelmei után valami megváltozik New Yorkban. Korábban többször próbálkoztak már azzal, hogy hivatalosan is profi MMA gálát lehessen rendezni New Yorkban. 2009-ben az egyik ilyen bukott kísérlet kapcsán egyértelműen egyetlen egy embert…..
Nem mindenki olyan optimista, mint a rajongók. Nemrég beszámoltunk róla, hogy a korábbi UFC váltósúlyú fenomén – aki két éve nagy meglepetésre lemondott címéről – egy hat hetes mini edzőtáborban vesz részt, hogy eldöntse, van-e magában annyi motiváció, hogy még…..
  Úgy néz ki, hogy az UFC brazíliai gálája annyira jó hangulatban telt, hogy a korábbi fenomén, Anderson Silva azt szeretné, hogy eltiltását követően szülőhazájában térhessen vissza. Giovani Decker, az UFC Brazil Irodájának vezetője a következőket mondta: Semmi…..
Kovács "Supras" Attiláról, és csapatáról, a Totalfight Team-ről (TFT) már többször olvashattatok oldalunk hasábjain, és a budapesti csapat ismét hallatott magáról. A helyszín Érsekújvár, a gála az RSC 4, az időpont pedig 2015. október 31-e. A csapatból ezúttal 4 fő mérette…..
Bizonyára senkinek nem kell bemutatnom a hazai MMA (és remélhetőleg nemsokára a nemzetközi MMA), ifjú tehetségét, Molnár Benjámint. Akinek esetleg mégis egy kis segítségre lenne szüksége: Benji…..
Néhány hónappal ezelőtt az UFC félnehézsúlyú trónja kapcsán egyetlen kép lebegett a szemünk előtt: a bajnok Jon Jonesnak élete legkomolyabb ellenfele ellen kell ismét kiállnia, aki nem más, mint a svéd fenomén, Alexander Gustafsson. Aztán mindenfajta sérüléshullám miatt…..
A legendás Fedor Emelianenko, sok magyar harcos kedvence és példaképe az m-1global.tv-nek mesélt gyerekkoráról, első edzőjéről, családi problémáiról, melyek vereségeinek hátterében állnak, és arról, hogy sok orosz MMA harcos nem kér a segítségéből. // //   A…..
Három korábban csak emlegetett mérkőzést vált hivatalossá az UFC 186 elnevezésű gálájára, melyet április 25-én tartanak Kanada, Montrealban. Elég állat párosítások jönnek! Az est főmérkőzése a sokak által várt T.J. Dillashaw és Renan Barao párharca lesz, ahol reméljük…..
Bendo úgy érzi, még mindig a könnyűsúly az ő igazi otthona. Őszinte leszek, amikor "Bendo" elnyerte az UFC könnyűsúlyú bajnoki övét, komolyan elhittem neki, hogy képes lesz Anderson Silva szintjén megvédeni azt, és amikor kitakarította a súlycsoportot, akkor felmegy váltóba.…..
Jó érzést ezt leírni, hogy 2014 bővelkedett a hazai MMA harcosok sikereibel. Ha mindez nem lenne elég, elmondhatjuk, hogy tették mindezt nemcsak hazánkban, hanem széles világon is, öregbítve ezzel Magyarország hírnevét a küzdősportok történetében.   // //   2015 több…..
Az Magyar Prémium MMA Liga nagy fába vágta a fejszéjét idén év elején, amikor is a hazánkban sajnálatos módon kissé lapos (értem itt a komolyabb, nem sportágspecifikus gálák hiányát) hazai küzdősport életbe egy új lehetőséget szerettek volna megvalósítani. Egy egész gála…..
Dana White rendszeres vendége a The Download nevű UFC-s műsornak, melyben a legaktuálisabb történéseket vesézi ki a szervezet elnöke. Lássuk, milyen témákat érintettek. Cain Velasquez, és a nehézsúlyú ideiglenes-bajnoki öv Egyik ilyen - bulváros frázissal élve - forró téma…..
Az idei év még véget sem ért, máris elmondhatjuk, hogy a legnagyobb MMA szervezet az UFC jó pár komoly összecsapással örvendeztetett meg minket, és úgy néz ki, hogy jövőre sem lesz ez másként. A mai nap vált hivatalossá két összecsapás, melyet 2015. január 24-én,…..
Az orosz üzletember nevét régebben sűrűn olvashattátok az mma-val foglalkozó nemzetközi oldalakon, hiszen mindenki őt - mint Fedor menedzserét - okolta azért, hogy az Utolsó Császár sosem lépett az UFC oktagon padlójára, és nem mérte össze erejét az ottani "nehézfiúkkal". Most…..
Guram Gugenishvil, az M-1 Global harcosa 28 évesen autóbalesetben életét vesztette.A hírt Fedor Emelianenko jelentette be facebook oldalán: Az M-1 Global Challange első nehézsúlyú bajnoka 2009-ben kezdte karrierjét, és az elkövetkezendő két évben 11 győzelmet aratott, és…..
Tyron Woodley sok rajongónak okozott csalódást, amikor lemondta az ajánlatot, hogy megküzdjön Hector Lombarddal. Egyszerű indoka volt a dolognak: "Nem akar olyan emberrel küzdeni, akivel egy csapatban, az American Top Teamban edzenek." Az igazsághoz azonban hozzátartozik, hogy Lombard…..
Szívem szerint azzal kezdeném a cikket, hogy Silva egy brutálisan átheroinozott éjszaka után egy jegesmedvével az oldalán mondta mindezt, de sajnos nem így van. Az Ultimate Fighting Championship egy sajtótájékoztatót tartott kedd délután Brazíliában. (Aki jó angolból, az itt…..
  Ki a tököm ez a csaj? - tettük fel sokan a prózai kérdést a The Expendables - Feláldozhatók 3. nézése közben. Stallone öregfiúk-válogatottja jó pár fiatal szereplővel lett megtámogatva a legújabb etapban, ami sok nézőnél igencsak kicsapta a biztosítékot, mert ugye ők nem…..
Benson Hendersont – aki korábban a WEC és az UFC könnyűsúlyú bajnoka volt – legutoljára Raphael dos Anjos ellen láthattuk küzdeni, amikor is kiütéses vereséget szenvedett. Ezzel legutóbbi négy meccséből a második olyan vereséget könyvelhette el, ami idő előtt ért véget. A…..
Úgy tűnik, hogy az UFC megtalálta a Diaz testvérek szívéhez vezető utat. Mint olvashattatok róla, Nick Diaz nemrég bejelentette, hogy visszatér pihenőjéről, hogy megküzdjön a korábbi P4P listavezetővel, a horror sérüléséből felépülő Anderson Silvával. De mi van a…..
Az UFC.com-on heti rendszerességgel megjelenik egy interjú Dana White-tal, melyben az MMA világának aktualitásait feszegetik. A műsor címe, „The Download”. Sok mindenről szó eset Eddie Alvereztől Jon Jonesig, és mint a címben olvashattátok, GSP is kapott pár sort. Bár a korábbi…..
Úgy néz ki, hogy lassan tisztán láthatunk az UFC középsúlyú mezőnyében. Michael Bisping visszatért győzelmi szériájához, amikor is egy komoly teljesítményt mutatva kiütötte a macaui gálán Cung Le-t, a negyedik menetben. Bisping nem volt rest, azonnal kihívta az ötödik…..
50 Cent nekitámadt Floy Mayweathernek. No nem kell véres párbajra gondolni, csupán arra hívta ki Instagramján keresztül, hogy olvasson fel egy oldalt a Harry Potterből, az ASL Ice Bucket Challange helyett. Bizonyára sokan tudjátok, hogy a két fél üzleti partnerként élték…..
Na, ezt magyarázza meg nekem valaki. A Jackson MMA háza tájáról jöttek a hírek, hogy Overeem tönkrevágta Jon Jonest, aki ezzel bukta a szeptemberi címvédését Daniel Cormier ellen, sőt, egész a 2014-es év maradék részét is ki kell hagynia. Aztán, hogy ne legyen idilli a kép,…..
MMA harcosként dolgozni, mint hivatás sok előnnyel jár, azonban, ha az ember kispadra kerül, néha szükség van egy kis mellékesre, valami kis helyi gálán. Így tett múlt héten a profi harcos, Paul Daley is, aki beugrott egy K-1 szabályrendszerű kickbox mérkőzésre, Anglia déli…..