Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bankárdémon

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Minden ember akkora, amekkora dolgok feldühítik” (Sir Winston Churchill) Van egy emberfajta, aki többet akar látni a láthatónál, aki nem hisz abban a paradigmatikus gondolatban, mely szerint ha egy dolog magyarázatául elégséges a hülyeség, akkor kár összeesküvést sejteni. Egy…..
- Pszt! Te, figyejjé má! Hajolj má' közelebb ne legyen muszáj kiabálni. Na, figyu, de télleg figyu mert nem mondom kéccer, szóval figyelsz? Jóvan, no akkor: Az energiaszolgáltató cégek a privatizációjuk óta több, mint ezermilliárd forint profitra tettek szert Magyarországon! Pszt!…..
Bankárdémon 2013.03.24 19:09:26
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Hááát elnézve az értelmi színvonalát, szerintem úgy közlekedik a bringával, mint Szalacsi bácsi. Két árok között néha eltalálja az utat is, ha liter házipálinkánál kevesebb van benne:-))
Bankárdémon 2013.03.24 18:55:35
@Kara kán:

Hogy te milyen hülye vagy, nem vagy te Fideszes?

Na most képzeld itt is tőrbe csaltak, meg az általad linkelt mno oldalán is!

De mondok jobbat, akárhova kattintasz a neten, mindenhol tőrbe vagy csalva!

Baszod, jobb ha kihúzod a géped a hálózatból, de még jobb, ha be se kapcsolod!

Istenem, mekkora barmok vannak ezen a Földön!
Moszkvában kikosarazták őket, a saját terveiket pedig visszadobták Brüsszelből, ahonnan már nem 5.8, hanem 6.7 milliárdos önrészt követelnek. A ciprusi kormánynak nem sok opciója maradt. Jöhet a betétszámlák kifosztása. A mókának ezzel azonban még nincs vége. A bankok elvileg…..
Bankárdémon 2013.03.24 18:22:06
"Német pénzügyminiszter: fizetésképtelen a két legnagyobb ciprusi bank
2013. március 24., 15:24

Ciprus csak akkor kaphat segítséget az euróövezettől, ha a támogatás révén megszünteti a bankválság okait - mondta a német pénzügyminiszter egy vasárnapi lapinterjúban.

Wolfgang Schäuble a Welt am Sonntag című lapnak elmondta: a ciprusi vezetés eredetileg azt akarta elérni, hogy a nemzetközi hitelezői trojka finanszírozza a fenntarthatatlanul működő bankrendszert, és hallani sem akart arról, hogy a két legnagyobb ciprusi bank befektetői viseljék a válság terhét, kivéve a 100 ezer euró alatti összegű betétek tulajdonosait, akiknek a pénze az uniós jog alapján betétbiztosítási védelem alatt áll.

A nemzetközi hitelprogramnak azonban csak akkor van értelme, ha "a gyökerénél ragadja meg a problémákat" - mondta a német pénzügyminiszter. Hangsúlyozta: az euróövezeti tagországok meg akarják akadályozni, hogy Ciprus fizetésképtelenné váljon, ez azonban nem változtat a nemzetközi hitelprogram feltételein.

Ciprus "így is meg úgy is nehéz út elején áll", a problémákért pedig csak saját magát okolhatja, hiszen a válság nem a segítség feltételeihez ragaszkodó uniós partnerek makacssága miatt alakult ki, hanem a helyi bankszektor "működésképtelen üzleti modellje" miatt - mondta Wolfgang Schäuble. Hozzátette: a két legnagyobb ciprusi bank lényegében fizetésképtelen, az ország pedig a bankszektor válsága miatt már 2011 ősze óta nem jut forráshoz a pénzügyi piacokon."

privatbankar.hu/penzugyek/nemet-penzugyminiszter-fizeteskeptelen-a-ket-legnagyobb-ciprusi-bank-256268