Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mivé lettünk?

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A székely agyafúrtság mellett a NOL szerint Szolnokon felvillant a speciálisan cigány lelemény is. Három cigány legények, nem kevesebbet vettek a fejükbe, minthogy portaszolgálatra szegődnek a helyi menő bárba. Annak rendje s módja szerint jelentkeztek a főnöknél, mondván, hogy…..
Balról Negyedszázadnyi Fidesz 2013.03.29 16:09:57
Ha Orbán Viktornak 25 évvel ezelőtt azt mondják, hogy a Fidesz kétharmados kormánypártként lényegében titokban fogja ünnepelni negyedszázados születésnapját, valószínűleg kinevette volna a jóslat szerzőjét. A Fidesz 25 éve elsősorban nem azt mutatja meg, milyen magasra…..
A II. Világháború utáni amerikai bosszúból szétbombázott és szovjet revansizmusból feldúlt Európa civilizációs történetének egyik legnagyobb kihívása előtt állt. A keleti tömbbe „integrált” bábállamok semmi jóval sem kecsegtethették lakosaikat. A nyugati rész…..
2000-ben egy Ciarán Tobin nevű ír cégvezető halálra gázolt két kisgyereket Leányfalun a járdán. A magyar bíróság két év múlva távollétében három év fogházra ítélte. Azért a távollétében, mert Tobin az eljárás alatt legálisan hazatávozott, és aztán cseszett…..
Mivé lettünk? 2013.03.24 11:46:22
@Leonard Zelig: Én nem minősítelek.
Mivé lettünk? 2013.03.24 11:14:45
@jotunder: Huhogjál nyugodtan. Közben olvasgasd a történelmet, ki, mit használt fel ellenünk, az elmúlt néhány tíz-húsz évben, magyarok ellen.
Még egyszer megkérdem, mi lett volna ha az áldozatok hollandok, németek stb.?
...Hogy a narancsics ezt mire használja fel? Arra amint minden más agyonimádott demokráciát harsogó politikus felhasználná...
Mivé lettünk? 2013.03.24 11:42:22
@anonymand: Sajnos ilyenek a politikusok manapság és voltak régebben. (Mint a Navracsics.)
Mert mindegyik valamilyen érdek mentén tevékenykedik. ÉS mindegyik ezt teszi legyen az bármely nemzetiségű, bármely pártbeli.
Vagy éppen elvakult? VAGY tudatlan és tapasztalatlan?
A Navracsics legalább felszólalt ez ügyben, ami független kell legyen bármely más "magyar ügytől". (Egyáltalán, hogy mert ez felszólalni?)
A Szerbiában történt folyamatos atrocitásokkal kapcsolatos ki szólal fel?
Nagyívben leszarja ezt az unióóóó!