Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A sportág nagy és színes egyénisége

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyszer eltolták az új rendszer indulását, de jövő hétfőn életbe lép: lényegében arról van szó, hogy aki fel akarja tenni a csomagját a csomagtartóba, annak fizetnie kell érte. Ingyen csak azt a csomagot lehet felvinni a gépre, ami befér az ülés alá. Átnevezték az elsőbbségi beszállást "elsőbbségi…..
A sportág nagy és színes egyénisége 2018.01.12 13:17:27
Az új Google Pixelbook az egyik legszebb laptop a piacon. A teljesítménye is teljesen rendben van. Nagy kár, hogy ennyi pénzért nem sok értelme van...
  "Ismered te ezt a Hadházy-t? Mondd meg neki, hogy ha engem belekever valami korrupciós ügybe, azonnal feljelentem!"– ezt üzente Hadházy Ákosnak, az LMP-s politikus elmondása szerint Tarlós István, egy nappal Hadházy szokásos, korrupciós ügyeket bemutató sajtótájékoztatójának múlt heti rendezvénye…..
Érik egy ideje egy füstölgés az almás márka ökörségeiről. Korábban sokáig nem értettem, hogy  mire fel az a nagy hype egy drága és felvágós kütyü miatt, amit más bevált gyártóktól nagyobb szabadsággal és sokkal olcsóbban is megvehetek. Éppen ezért sok-sok éve, amikor megvettem első…..
A sportág nagy és színes egyénisége 2016.09.10 19:51:52
@dunántúli gyerek: vagom. En magam sem adnek erte egy petakot sem, peldaul a repulos hasznalat miatt sem, de ettol fuggetlenul kozel sem csak ennyi penzert van bt fules, leirhatom meg egyszer, en is vettem ilyet nyolcezerert, mindenkinek adott a lehetoseg. Hogy a masik vegerol kezdjem, egyaltalan nem az apple kezdte a hiperdraga bt fulesek arulasat, ott van peldaul a beats, de a nagy gyartok is verlazitoan draga wireless darabokat dobnak piacra, peldaul a bose. Akkor most miert pont az apple a fekete seggu?
A sportág nagy és színes egyénisége 2016.09.10 20:05:01
@dunántúli gyerek: upsz, jogos. Bar azelott is undoritoan tularazott volt, hogy megvettek volna :)
A sportág nagy és színes egyénisége 2016.09.10 20:44:23
@dunántúli gyerek: meg ugy kb az osszes sportolo meg ki tudja, meg ki ezt hasznalja. De nekem mindegy, en 90 ropit semmilyen fejhallgatoert nem adok, aki viszont igen, az hasznalja egeszseggel, oszinten.
Szekszárdon lenni jó! Legutóbb a Pósta Borháznál tett látogatás volt igazán élmény dús. A pincét tulajdonló, vezető testvérek, Péter és Gergely bele született a borok világába, de nem egyenes út vezetett számukra a borászkodásig. Jelenleg sem ez az ágazat jelenti a családi kassza fő bevételi…..
Olvasónk és több Totalcar-cikkhez is autókat adó barátunk (Matra M530 LX, Opel Olympia Rekord, NSU Ro 80, Talbot-Matra Rancho), Kemény Attila most nem restaurátorként, hanem egy eldugott, ám annál érdekesebb francia autómúzeumhoz vezető túra főszereplőjeként jelentkezett.…..
Ez aztán az évkezdet! A Saygus által tavaly még csak bejelentett Androidos Szuper Álom Telefon működőképes példánya tűnt fel Las Vegasban az idei CES rendezvényen.  Novemberben még többen közületek szkeptikusan álltak a témához, elég csak a hozzászólásokban…..
A sportág nagy és színes egyénisége 2015.01.09 19:17:03
@ergerberger: igen, az az ujjlenyomat-olvaso akkora ongol. S5-ot ket nap utan sikitva dobtam el.
Aki unja, attól elnézést - pedig nekem is rengeteg kutyás barátom van, meg hát nem is a kutyákat utálom, hanem a felelőtlen kutyatartókat; igenis hasznos állatkák tudnak lenni pl. házőrzéskor, vadászatkor - sőt: szórakoztatóak is pl. agárfuttatásokon, EU-szabvány, állatbarát…..
A sportág nagy és színes egyénisége 2015.01.08 22:01:37
@Cave Nick: azt értem, de mindennek van határa. nem izgat fel, ha jönnek a körlevelek a mentésre váró állatokról, satöbbi, de basszus ezt hogy egy ilyen egy autópályát lezáratnak és a bazmeg a rendőrök bazmeg asszisztálnak ehhez, na ez ha nem kamu, akkor viccnek durva :)

@Ernoke: nyilván, ez alap.
Az internet csodálatos: ahogy egy élenjáró magyar gondolkodó megfogalmazta: mindenkinek megadja a beleszólás illúzióját. Ennek nyomán kialakul minden közéleti személyiségről, hírességről, celebritásról egyfajta elfogadott, általános vélemény, amit megkérdőjelezni nem…..
Szabad az út az ittas kerékpárosok előtt. A rendőr nem büntethet, de döntöd el, alkalmas vagy-e. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
A sportág nagy és színes egyénisége 2014.07.23 15:58:51
@Rocko-: mindent lehet pozitívan és negatívan is megítélni. én azt gondolom, hogy a szabály lényegének örülök, a tálalás módjának és a betartathatóságának-ellenőrizhetőségének nem. de ami pozitívum van benne, azt értékelem, és nem tartom szerencsésnek, hogy az általam eddig is megvetett "urbánus, fix hajtányú hipszterkerékpárral életvitelszerűen vagánykodó fiatalok"(copyright Anarki/444) és futárok miatt, akik eddig is mindent leszartak és eddig is bucira kellett volna büntetni őket az legyen a lényeg, hogy az összes köcsög biciklis most majd hullarészegen fog biciklizni és szegény rendes autósokat fogja öngyilkosságával stresszelni. nemár.
A sportág nagy és színes egyénisége 2014.07.24 10:31:01
@Ciri: ha ittál, NE MENJ az utcára, mert alámész az autónak meg a busznak és akkor kikerül az autó és nekimegy a iskolás gyerekeket szállítő másik autónak és mindenki meghal egy részeg gyalogos miatt?
na? tiltsuk be a részeg gyaloglást?
A sportág nagy és színes egyénisége 2014.07.24 12:15:30
@Ciri: miért is?
Sokat fejlődött az autódizájn az utóbbi húsz évben, hiszen egyre nehezebb kifejezetten ronda típusokba botlani. De azért vannak még, itt járnak közöttünk. Szubjektív! Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
A sportág nagy és színes egyénisége 2014.07.10 06:56:11
@rahsol: Jogos. Viszont én nem erre gondolok, egyrészt ne a szélsőség legyen a követendő példa, másrészt egy sportkocsinál a praktikum nem azt jelenti, hogy sok teszkósszatyrot lehessen beletenni, hanem azt, hogy gyorsan lehessen vele menni. Ami ellen én ágálok, az a cél és értelem nélküli design, egy sportkocsi (elvileg) nem ilyen, az azért olyan alacsony, áramvonalas, stb, mert ilyennek kell lennie, hogy a célját elérje.
Egy "kategóriateremtő", vagyis kitalált baromság autónak nincs értelme, ilyen például a cikkben is szereplő Murano CC, az általam ekézett X6. Azon kívül, hogy valami kokainista rajzművész erre gondolt mámorában, nincs indok a létezésére.
A sportág nagy és színes egyénisége 2014.07.10 06:57:30
@Rocko-: Együnk szart, tízmilliárd légy nem tévedhet :) Félreértés ne essék, nem akarok szélmalomharcot kezdeni.
A sportág nagy és színes egyénisége 2014.07.10 07:13:40
@Shadowbull: Nyilván. Értem. Köszönöm. Attól még céltalan és értelmetlen lehet (szerintem)? Mégis, mire jó egy olyan autó, ami SUV-nak néz ki, ami terepjárónak néz ki, de nem az, kupénak néz ki, de nem az, azon kívül, hogy lehet benne mutogatni magunkat? Hülyeség? (szerintem) Az.

Ettől még nem vitatom, hogy ömlik a pénz. De a nem létező piaci szegmensek kitalálása... Hagyjuk már. Az Apple-t szokták azzal fikázni, hogy kitalál valamit, amire onnantól kezdve sokaknak szüksége lesz, és úgy érzik, nem tudják, hogy tudtak eddig anélkül élni. Ilyen alapon ki kéne találni a bosozokut a nagyközönségnek.
Emlékszünk még a néhány évvel ezelőtti fővárosi közmondásra, miszerint mi zavarja leginkább a BKV-t abban, hogy jó szolgáltatást nyújtson? Az utasok. Úgy tűnik a BKK-t is zavarják azok, akikért vannak, ugyanis a legaljasabb utasellenes intézkedésre készülnek alakulásuk…..
A sportág nagy és színes egyénisége 2014.06.13 11:34:18
@mail@mail.de: barátom, te aztán egy igazi tahó vagy. és igenis nem érdekel, melyik cégről van szó, nekem, mint végfelhasználónak mindegy, a szolgáltatás, amit kapok, szar. engem csak az érdekel, hogy jó legyen, nem nekem kell megoldanom, sem tudnom, kit, hogy hívnak. az se érdekel, melyik cég fővárosi, melyik állami, nem az én dolgom.
A sportág nagy és színes egyénisége 2014.06.13 11:34:59
@mail@mail.de: te ugye vagy BKV-s, vagy BKK-s vagy? esetleg valami fővárosi mutyiholdingos?
Emelje fel a kezét, aki tudott róla, hogy Hulk Hogannek vannak magyar követői, akik a HCW (Hungarian Championship Wrestling) nevű dologban játsszák el a nagyhalált hétről hétre, és ha van isten, olyan nevekkel, hogy Sírásó, vagy Vadember. A Viasat6 meg ezt a pompás szórakozást a…..
A sportág nagy és színes egyénisége 2014.04.25 23:01:36
A vagyonnyilatkozat egy vicc, egy gumicsont, egy parasztvakítás, a következmények nélküli ország manifesztálódása, de 100 képviselőből 99 képes arra értelmileg, hogy úgy töltse ki, hogy ne vegyék elő, ne bukjon le, ne legyen benne hiba.  A halmaz másik részében az olyan…..
Saját Facebook-oldalán jelentette be egy budai downhill-biciklis, hogy megtámadott egy nőt a Fogaskerekűn, mert nem tudta kezelni indulatait a kialakult vitában. S. Dániel a Kerékagynak is elküldte a levelét, amelyben azt is bevallja, hogy egyszer tettleg is bántalmazta G. Évát. Az…..
Belsőség Elhúzzuk a nótáinkat! 2014.03.24 10:27:45
Az Index Sales House-tól kaptunk a napokban egy felkérést, melynek valószínűleg beláthatatlan következményei lesznek olvasóink szellemi fejlődésének szempontjából. Természetesen igent mondtunk az ötletre, hogy a Telenor Deezer online zenei adatbázisból mazsolázzunk össze egy…..
A sportág nagy és színes egyénisége 2014.03.24 10:50:28
58         1988. március 22. kedd Ez elmúlt hetekben egészen tavaszias napok is voltak, így Guttyán már egy ideje nagy lendülettel kezdett a tavaly kialakított kiskertje rendbetételéhez. Hogy honnan szerzett virágot nem tudni, de múlt héten elkérte az egyik IFA-t, kimentek a…..
A sportág nagy és színes egyénisége 2014.03.22 10:46:23
Naiv ügyfél megtalálta tökéletes fekete lyukat a Kékgolyó utcában. Nem elég, hogy a kábelnetet nem húzzák ki, de még a mobilnet ellen is le vannak árnyékolva: Akkor, mikor Finnországban alkotmányos alapjog az internet (min. 1 mega: erről a 29-es körzet is csak álmodhat)…..
A sportág nagy és színes egyénisége 2013.09.03 14:05:29
A Nagykörút az egyik legkevésbé biciklisbarát útvonal a fővárosban, de a közbringa-rendszer jövő tavasszal esedékes bevezetése új helyzetet teremthet. A Bubi működési területének „kerékpározhatósága” a projekt EU-támogatásának is feltétele. Átalakításokra…..
277         Augusztus 16 Vasárnap Délután kutyával a F2-n. Pofást vittem magammal, kedvelem, látszik, hogy fiatal, hogy nemrég még kölyök volt. De meleg van nagyon, kifeküdtünk a beton mögé, én aludni próbáltam. Késett este a váltás. Ezt az ember nagyon…..
Aki olvassa a Lángoló Gitárokat vagy az Indexet, nézi a Facebookunkat, plusz még a Tankcsapda oldalaival is tisztában van, annak nyilvánvaló, hogy nem felhőtlen a blog és a debreceni zenekar viszonya. Az utóbbi időben a helyzet már odáig fajult, hogy jobbnak láttuk, ha leülünk velük beszélgetni a…..
A sportág nagy és színes egyénisége 2013.07.19 17:31:09
@ivanolsen: jo, azert x ezer emberbol eleg nehez megallapitani, hogy mindenki tizeneves kiskocsog.
nezd, en kulonosebben nem szeretem a Tankcsapdat, nem is az a lenyeg, hogy oket bancsak vagy nem bancsak, nekem legalabbis, hanem hogy ki, mit, hogyan kritizal. alapvetoen butasag lenne azon fennakadni, hogy egy piacbol elo zenekar "eladja" magat, akarmilyen kozonsegnek. ha 2013-ban mar nem a piramisszegecses mubordzsekis faipari szakmunkastanulok, hanem a tizeneves kiskocsogok tartjak el a zenekart, akkor vagy ehenhalnak, vagy elmennek eladonak vagy mittomen, vagy valtoztatnak a strategian? baj ez? es ha igen, kell ez a beszolos megmondos duma?
A Zöld Pardon 15 éves fennállása óta először fogad olyan fellépőt, aki egy hatalmas kamionnal szállítja a turnéfelszerelését. Nem meglepő, hogy a Chuck Billy (ének), Eric Peterson és Alex Skolnick (gitárok), Greg Christian (bőgő) és Gene Hoglan (dob) felállású Testament a…..
A sportág nagy és színes egyénisége 2013.06.25 09:45:31
A szabályos elrendezés pedig ismeretlen fogalom. Gergő, köszönöm! ..
A sportág nagy és színes egyénisége 2013.06.10 15:45:19