Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hej Vargáné

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valakinek a Szovjetunió hiradástechnikai iparáról beszélünk, akkor általában a lejjebb lévő képen látható készülékek jutnak eszébe, vagy maximum a Khastan orsós magnó és az S90-S30 hangfalpár, amit itthon árusítottak a nyolcvanas években, pedig a birodalomban egész más…..
Chez DuBarry Emlékmű 2014.07.23 13:19:52
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 4. Iszonyatosan pofánbaszni a bántalmazót. Ezt egy gyenge gyerek nem meri megtenni, mert fél, hogy visszakapja, pedig sokszor nem. A bántalmazók gyáva férgek, és a gyengéket keresik, a könnyebb ellenállás irányába mennek. Hogy lehet…..
Hej Vargáné 2014.07.24 21:40:01
@DuBarry: Ha az embernek nem lenne folyton folyvást az az érzése, hogy mindenből aktuálpolitikai haszonszerzés lesz a végén. Nem csak Magyarországon.. Elég ha arra gondolok amikor John Kerry előbb kikel a fenti szobor ellen, aztán elmegy Kijevbe és bőszen pózol a neonáci szvobodás pártvezérrel, illetve azóta is ezerrel támogatják őket, pedig attól nácibb szimbolikájú és ideológiájú brancs nincs még egy európában kormányon. (Lásd 14-88-al pózolás a parlamentben, SS-jel és nap szimbólum a nemzeti gárda jelvényein). Kellene egy kis hitelesség is a kritika mögé.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); A mechanizmus sokszínű, de az egyik eleme azon alapszik, hogy az ember próbál magán egyre inkább javítani a béke meg a nárcisztikus partner elismerése kedvéért. Egészen primitíven: ha egy delfinnek jutalomfalatot adnak, felugrik…..
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Azt hittem ő azért jobb formában van. Persze mindenkiről lehet borzalmas képet csinálni. ..
Hej Vargáné 2013.07.29 14:51:24
@Niurka: Ez már a szoc. éra átka is, nem nemzeti sajátosság. Sokan úgy nőttek fel, és erre a rendszerváltás utáni időszak is rátett, hogy okosban lehet boldogulni, munkával szorgalommal meg nem. És ez tényleg így is volt. Magyarországon nincs igazi piacgazdaság, nincs az a kegyetlen "kapitalizmus" ahol a főnök versenyezteti a frencsájz hamburgerresben az eladókat, és ugye ott bármikor ki lehet rakni indoklás nélkül bárkit, elég ha nem mosolyog és nem darálja le az üdvözlő szöveget.
Hej Vargáné 2013.07.29 14:56:47
@brokeness: valahol az ember elvárná a kedvenceitől, hogy nyíltan ne politizáljanak, de ha mégis, akkor legalább ízléssel tegyék. Egy időben néztem a heti hetest, ott Hajós és Kern volt az a vonal, akikről tudni lehetett hova ikszelnek, de mégsem lépték át az ízlésem határait.
Egy lapos kartondobozban, alkatrészekre szedve kínálják majd a holland gyártók legújabb fabiciklijüket, a Sandwichbike-ot. A fából készült vázak elterjesztésével már régen kísérleteznek különféle cégek a világ mind részén. Hozzájuk képest a Sandwichbike koncepciójában…..
Hej Vargáné 2013.04.24 21:20:43
Ma három az egyben napot tartunk, azaz egy történetben tulajdonképpen hármat mond el Roland. Mindháromnak más a végkicsengése, és mindháromnak megvan a maga tanulsága, kezdve attól, hogy mennyire vigyázni kell a szállásközvetítő cégekkel egészen odáig, hogy lehet-e elégedett…..
Hej Vargáné 2013.04.14 17:39:02
Lehet szeretni és lehet nem szeretni (mondjuk az állandó tegeződést), egy tény: a svéd vállalat forradalmasította mindazt, ahogyan a bútorokra, a lakásunkra tekintünk. Hogyan él egy ekkora birodalom ura? Ma 87 éves Ingvar Kamprad, az IKEA alapítója, a világ egyik leggazdagabb…..
Chez DuBarry A hűséges férfiak 2013.03.19 22:56:42
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Azért írom ezt a posztot, mert nem szeretem, hogy hülyének néztek. Nem azt mondtam ugyanis, hogy vannak rendes férfiak, csak azt, hogy vannak hűségesek. A következő típusok: 1. A réti sas. Akinek egész életében egyetlen párja van.…..
Hej Vargáné 2013.03.23 22:44:29
@Mrs.Libusch: egy nő soha nem fogalmazna így.