Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Suttogva olvasó

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nagy öröm és babavárás közben azonban nem tudtunk elmenni amellett a tény mellett, hogy D. László el akarta venni a gyermekünket a hanyag hozzá nem értése által. Tisztelt Praxisblog,   A mi sztorink a következő: Külföldről hazaköltöztünk pár évvel ezelőtt, hogy…..
Te menj a hugyosokhoz, én majd ágyazok a lábasoknak. Mi ketten voltunk a lábasok az öreg harcossal. A prosztatások a hugyosok. Érdekesek a sorsfordító események. A legtöbbször nem is tudjuk, hogy az az esemény ami most éppen megtörténik velünk, az sorsfordító. Megyünk valamerre,…..
Suttogva olvasó 2013.12.29 15:45:49
Suttogva olvasó 2015.02.06 19:33:47
@egy lábas: Tényleg rég olvastam ennyire racionàlksan szemléltető dolgot.Emberi sorsok érnek véget úgy, hogy azt érzem ott vagyok.Még írjon!!!És bàrki bàrmikor ott lehett egy ilyen szituban.
Mindenki meg volt elégedve azzal ahogy bántak velük. Most már anyukám jobban van inzulinon van és én is végre megnyugodtam.  Én mint szülésznő mikor még főiskolára jártam a Budai Szent János kórházba gyakorlatoztam. Végig néztem ahogy dolgoznak ahogy viselkednek. Merem…..
Nem az orvost hibáztatom, hiszen kedves volt, de nem értem, miért kellett mindenkinek tíz órára mennie. Tisztelt Blog!Elég türelmes ember vagyok, tudtam 9 hónapos terhesen három órát várni ultrahangra heti kétszer, de ami ma történt, az túlment minden határon. Ha nem a…..
Suttogva olvasó 2013.05.12 17:46:32
@Dr.laikus PhD: Nehogy már belehaljunk mert van egy öt hónapos csecsemőnk...édes istenem...
Olyan jó, hogy fogalmad sincs van e gyerekem és férfi vagyok vagy nő:-)
Jókat nevetek itt magamban.

De csak Neked elárulom.
Kettőt is szoptattam sokáig, vártam is velük, sokszor elintéztem, hogy mehessünk időpontra.De ha máshogy alakult a dolog, nem írtam posztot arról, hogy nekünk mennyit kellet várni.
Egyébként ha megtanul intézkedni anyuka akkor könnyebb lesz az élete.Csak ajánlani tudom.
Aztán ezek a csak levegőn alvó gyerekeknek a szülei paráznak legjobban bölcsibe, oviba szoktatáskor.Jajj hát mi nem így szoktuk..senkit nem érdekel , hogy szokta otthon.
Helyzet van meg kell oldani.
És sose akartam belehalni mert volt egy 5 hónapos csecsemőm......

Mert nem csak mi létezünk.
Suttogva olvasó 2013.05.12 19:29:48
@Turchi:

Teljesen igazad van.
Praxis Nincs elég véradó 2013.02.22 06:00:00
Persze, a legtöbben azt válaszolják, hogy ha nem adnak érte pénzt, ők akkor is adnak vért. Ezek azok az emberek, akik már most is járnak vért adni. „Alig van vér a kaposvári kórházban, ezért át kell gondolni, hogy kit és mikor műtenek. Azt mondják, fele annyian mennek vért…..