Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kováts Mónika

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy dolgozó Anyukának igen nehéz helytállni a konyhában hiszen a gyereknevelés, a munka mellett nem sok idő marad az önfeledt sütögetésre…egészen MOSTANÁIG! Mikor megláttam a MAGGI újdonságát, akkor már tudtam, hogy sok háziasszony repdesni fog az örömtől, hiszen egy olyan…..
Kováts Mónika 2013.07.31 10:08:11
Szerintem már minden szülő hallott a Crayola termékeiről, melyek már 128 éve vannak a világpiacon és 17 éve Magyarországon. A gyermekek kreativitását nem lehet elég korán elkezdeni fejleszteni és ez bizony a szülők feladata! A Crayola termékek nagysága az egyszerűségében…..
Kukucskálj, kalandozz, fedezd fel a világot! :) Megjelentek a leginkább ismeretterjesztő könyveiről ismert kiadó különleges kiadványai, kalandos mesekönyvei. A kukucskáló könyvek és a három jó barát történeteit feldolgozó mesekönyvek már könnyen a kicsik kedvencei lehetnek. A…..
Számtalan olyan helyzet van az életben - utazás, bevásárlás, játszótér, állatkert - amikor a gyermekünk elsodródhat mellőlünk...Ilyenkor nem kell pánikba esnünk, ha van a kicsin infószalag, mely a gyerek nevét, a szülők telefonszámát vagy bármilyen egyéb infót is…..
Kováts Mónika 2013.03.23 21:39:34