Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vasvári Sándor

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Demokratikus Koalíció mai bejelentése kifejezetten okos megoldás. Az ellenzék számos problémáját feloldja, egyúttal szűkíti az eldöntendő kérdések körét. Tényleg Gyurcsánynak van itt a a legtöbb esze. A DK ma bejelentette, hogy továbbra is nyitottak arra, hogy az ellenzék egyezzen meg a 106…..
Vasvári Sándor 2017.11.18 13:14:16
@babbaba:
Te igen szerény képességű!
A képlet az,hogy inkább veled nem állna össze senki.Ha ilyen 'szerény képességed"@Kicsilulu: 'van sehol nem kellesz igazán!
Életveszélyes játékba kezdett az MSZP, vagyis inkább Botka László. Az önjelölt miniszterelnöki aspiráns szétverte az ellenzéki együttműködést, sikerült elérnie, hogy már senki nem áll vele szóba, ráadásul most már nyíltan lopja a DK programját, mondatait. Amióta Botka László bejelentkezett, azóta…..
Vasvári Sándor 2017.03.14 21:44:33
@Scagnetti:
Nem az együtt működést,hanem az ígéretesen alakuló tárgyalást amit Karácsony előtt azzal hagytak abba,hogy januárban folytatják. És ekkor jött az elefánt a porcelánboltba.Azaz Botka az erőszakos önjelölt szétzilálta a tárgyalásokat.Azóta sem történt semmi! És ez Botkának köszönhető! Valószínű Orbán beígérte Botkának ,hogy Szeged újabb öt évre az övé! Mert Botka jól tudja egyedül semmiképen nem győzheti le Orbánt. És Botka meg az MSZP nagyon egyedül maradt!