Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sentinel216

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Természetesen, ahogy az illik, komoly vizsgálat indult, hogy kiderítsék, vajon ki hekkelte meg a Fejér megyei Hírlapban megjelent Orbán-interjút...
Mint egy falat kenyér, úgy kell Orbánéknak minden külföldi terrormerénylet. Ilyenkor lehet fontoskodni, eljátszani a nemzet megmentőjét. Aprópénzre váltani ártatlan emberek halálát a politikai tőzsdén.  Minden nap főnyeremény nekik, amikor nem Matocsy, Tiborcz, vagy a félanalfabéta Mészáros Lőrinc…..
Don Sziszifuszban buzog az útépítési láz már egy ideje. 2014 egyik kampányfogása volt, hogy az aktuális pártembernél elintézhette a kedveslakosság, hogy zsigamarcellezzék le a kívánt útszakaszt. Viktor nem állt meg itt, ebben a ciklusban gyorsutakat ígért mindenfelé. A sajtó…..
Elég erősen indul a hét: a Cink megtudta, hogy Magyar Krónika néven kormányújság indul, amibe maga Orbán Viktor is fog publikálni. Kerényi Imre miniszterelnöki megbízott és Bencsik Gábor főszerkesztő írt felkérő levelet legalább 100 kormányhű szerzőnek (NÉVSOR ITT). Az…..
Hunvald György nem elég, hogy ellopott egy fél kerületet, még kártérítést is kap az államtól a túl hosszú fogva tartásért. Köszönőleveleinket a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bíróságának címezhetjük. A bíróság keddi ítéletében megállapította: a volt…..
A Mandinernek interjút adó Schiffer András szerint az LMP sem a múltat, sem a jelent nem hagyja a szőnyeg alá söpörni. Nem kötnek a választás után koalíciót, de ha önállóan kormányra kerülnének, akkor egy korrupcióellenes program lesz az első számú prioritás. Az LMP…..