Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ludmillla

10 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Ismét eltelt egy esztendő, és az óra boltokban továbbra is szebbnél szebb kreációkkal találkozhatunk. Örömmel tapasztalom, hogy a tervezőknek évről évre mindig sikerül becsempészni valami izgalmas, új vonalat az időmérők külső megjelenésébe. Ettől függetlenül viszont…..
Bizonyára már mindenki azon töri a fejét, hogy idén mi kerül a karácsonyfa alá. Ha ékszert vagy órát tervezünk venni ajándékba, annál jobb döntést csak azzal hozhatunk, ha mindezt szettben vásároljuk. Így egy darabbal biztosan passzolni fog az általunk vásárolt ékszer vagy…..
OMEGA Seamaster Planet Ocean 600M GMT GoodPlanet Egy óra, amelynek küldetése van. Az OMEGA 2011. óta a GoodPlanet Alapítvánnyal karöltve igyekszik felhívni az emberek figyelmét óceánjaink környezetére és víz alatti élővilágára. A tervezőcsapat az OMEGA Seamaster Planet Ocean…..
  Ahogy az előző bejegyzésemben említettem - http://ora-karora.blog.hu/2014/09/03/uj_karora_trend_2014_szin_kavalkad_a_szamlapokon - most egy kicsit bővebben szólok a Marc by Marc Jacobs márkáról, amelyet idén mutattak be hazánkban. Kicsoda Marc Jacobs (kép forrása:…..
Új karóra trend (2014) – Szín kavalkád a számlapokon  A szíjak és tokok anyagának tekintetében már megismerhettük, hogy nincsenek határok, hiszen a bőr mellett szövet, acél, kerámia, üveg, kaucsuk valamint PVD anyagokból – valamint ezek kombinációiból- is készülnek az…..
Repül az idő. Ki gondolná, hogy a világhírű tervező Donna Karan által megálmodott brand – a DONNA KARAN NEW YORK (rövid nevén: DKNY) ma ünnepli 25. születésnapját! A tervezőnő kreációiban remek érzékkel keveri a sportosat az elegánssal. A divatipar szinte minden…..
A világmárka ismét új technológiai megoldássokkal rukkolt elő a közelmúltban. A két innovációt az OMEGA Seamester Planet Ocean keresztül mutatja be a közönségnek. A luxus kivitelezésű modellekből mindössze 8-8 darab készült. Az óra szíve mindkét karóra esetén 8615-ös…..
Idén is sok alkalommal megdobban majd a szíve azoknak, akik szeretik a karórákat, mert a jelzések szerint még több és még színesebb választék tárul elénk, mint 2013-ban. Az idei (2014.) karóra trendet több bejegyzésben ismertetem, hiszen annyiféle márka, stílus, forma, szín és…..
A Donna Karan új elegáns stílusú őszi/ téli kollekcióját az ősz színei, New York lüktető szellemisége ihlette.  A klasszikus stílus egy fémmel bevont, egzotikus mintákkal borított egyedi státuszban debütál. A magas fényű krómozott forma adja meg a kollekció alap…..
Kedves Olvasók! Az Óra-Karóra blogot azzal a céllal hoztam létre, hogy végre legyen egy hely, ahol mindent megtaláltok amit a karórákról tudni érdemes. Bejegyzésekben a svájci órák mellet a legtöbb divatmárkát is lencse alá veszem, valamint mindig olvashattok a legújabb…..
Médiaviagra The Terminator (1984) 2013.03.22 06:20:00
Valahol ott kezdődött minden, amikor naiv gyerekfejjel ráeszméltem, hogy Arnie gonosz. Lehettem vagy tíz és akkoriban ki tudta mi az a franchise, vagy hogy melyik az első rész. Néztük, amit a fater elénk tolt, vagy amit a videotékában dolgozó keresztanyámtól kedvezményes áron…..