Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Birkó Zoltán

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasom, hogy a Fidesz, a Jobbik, és az LMP szerint nincs rendben a Kúria devizahitelesekre vonatkozó döntése, amely szerint nem ütköznek törvénybe a devizahiteles szerződések, azokért alapvetően a hitelfelvevő viseli a kockázatot. Ahelyett, hogy egyik ámulatból a másikba esnék a…..
Birkó Zoltán 2013.12.18 06:29:41
@MarbleC: Én speciel egyetlen fillér hitelt sem vettem fel, de az nagyon zavar, hogy a "főbírák" semmibe vették a Polgári Törvénykönyvet, mely az egyoldalú szerződésmódosításokat kizárja, és a Kúria emellett legalizálta a csalást is. Mi lenne, ha minden hamisítványt büntetlenül el lehetne passzolni ezentúl? A devizahitel mitől devizahitel, amikor nem devizában adták és az ország egyetlen peták sváci frankot sem látott belőle? Ha valóban svájci frankbAn adták volna, ma senkit sem fenyegetne az utcára kerülés veszélye.
De az, hogy hamis kártyával játszottak a bankok, ráadásul minden nyereségüket a az igazinak hazudott áron hajtják be az adósokon (alkalmazottak fizetését és egyéb költségeiket devizában számolták el) nyilvánvaló csalás. Idióta, balfácán nyuggerek védik csak ezt a Kúriát, akik azt sem tudják mi az, hogy vállalkozás és mi fog következni egy ilyen "főbírói" döntésből. Majd rájönnek, amikor minden törvényes védelmük megszűnik, amikor erre hivatkozva szabadon szegik meg a velük kötött szerződéseket, amikor büntetlenül verhetik majd át a szélhámosok úton-útfélen őket. Mert ezt legalizálja a pénzvilág eme korrupt seggnyalóinak a döntése.
A tankönyvszakmának már beküldte a Fidesz a meglepit a fa alá, és most a mérnököket is erős fejcsóváló hadműveletre kényszerítette az állam. A tervek szerint ezentúl állami projektekhez állami mérnökök dukálnak. Ezentúl csak állami tervezőirodák tervezhetnének…..
... de hagyományos értelemben nem is mellettünk. Hétköznapi szempontból nézve a döntést jogosan feltételezik sokan, hogy a Kúria a bankok mellett foglalt állást. Ha madártávlatból nézzük, akkor viszont hamar be kell látni, hogy a Kúria elsősorban a magyar jog alapján döntött,…..
Birkó Zoltán 2013.12.16 20:18:43
@dr kíváncsivagyok: Hol volt deviza, te nagyokos? Volt valaha is annyi svájci frank Magyarországon, amellyről a "devizahitel" szerződések szóltak? Akkor mi volt ez, ha nem csalás? Amelyik szerződés nem deviza ALAPÚ hitelről szólt, vagy akárcsak egyetlen egyszer tartalmazott olyan kitételt, hogy "DEVITZAHITEL", már is hamis, színlelt szerződésnek minősül. nem is szólva arról, hogy a bankok a magyar forintben fizetett alkalmazottaik bérét is belekalkulálták, svájci frank alapon a kamköltségekbe. Könyörgöm, akasszuk fel az uzsorásokat és a velük összejátszó "jogtudósokat", hogy rohadnának meg AIDS-ben hetedíziglen.