Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kara kán

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem gondoltuk volna, hogy épp a legprogresszívebb progresszívek mennek neki a progresszívek reménységének, Barack Obamának, de az amerikai elnök így járt az elmúlt napokban. Obama ugyanis bocsánatot kényszerült kérni azért, mert szépnek nevezett egy amerikai főügyésznőt, Kamala…..
Az ellenzéki politikusok egy része nincs is annyira elvágva a közpénzektől, mint gondolnánk. Mostanában több hír is felröppent a sajtóban, ami arra enged következtetni, hogy a DK-s Ficsor Ádám családi biznisze és Bajnai cége is jól fekszik a Fidesznél. Míg a Bajnai-féle…..
kara kán 2013.04.09 17:08:46
@Fejesrob: neked meg orbán szarja.ízlik?@kentersturz: kisnaiv,azt hiszed a jobbik kimarad?
Ilyen egyszerű az egész történet: az a fasza csávó, aki ad, nem aki elvesz. Aki pedig történetesen most ad, az a Fidesz. Nem tudjuk, hogy mennyit és nem is érdekel. Mi hiszünk a tündérmesékben. Mi nem tartozunk azok közé, akik utánajárnak. Megelégszünk azzal, hogy elhisszük. A…..
kara kán 2013.03.24 11:46:59
@veracity: most kiderült a fidesz szavazói analfabéta birkák.ha legalább 3 osztályt jártak volna,most ők s tudnának hozzá szólni
kara kán 2013.03.24 12:40:54
@veracity: miért 3-év után világosodott meg a felcsuti cigány?megsúgjam?egy pár agyhalott nyugdíjas szavazó miatt.de majd rájönnek,mekkora átbaszás.olyan mint a vattacukor
Van egy ország, ahol haccázezerér’ marhabőrbe kötnek egy alkotmányt is, ha kell. Ha nem, akkor is. Van egy ország, ahol a fáraó megbízásából dolgozó emberek, akik a demokrácia fátyoltáncát járják, küldetésüket úgy kezelik, mint amikor egy játszótéri homokozóban kell…..
kara kán 2013.03.24 11:24:54
@1055: ezek szerint viktorod is egy hazug foscsomó.ha ó szórja a pénzt az nem baj?akkor mindjárt visszafelé mutogattok?azért lett az a köcsög megválasztva,hogy jobban csinálja.hát jobban csinálja,3-év alatt többet rontott mint a szocik 8-év alatt
Üzenj te is! Üzenj te is! 2013.03.21 23:43:06
uzenjteis@gmail.com Oldalunk egy maximálisan civil kezdeményezés, semmilyen párttal vagy politikai szervezettel sem vagyunk kapcsolatban. Azért hoztuk létre az oldalt, mert az elmúlt napok, hetek, hónapok eseményei megmutatták, hogy a kormány önkénye elleni fellépés egyetlen…..
kara kán 2013.03.22 14:11:08
@­regress: anyád kapja be,köcsög