Regisztráció Blogot indítok
Adatok
G.Lorant

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Beköszöntött az új év. Sokan vannak, akik tiszta lappal szeretnék indítani a 2019-es esztendőt, és  ennek érdekében fogadalmakat tesznek. Önmagunknak tett ígéreteink az egész éves túlhajszoltság és a nagy ünnepi vacsorák időszaka után gyakran vonatkoznak az egészséges táplálkozásra, a stresszkezelés…..
  A napokban jelent meg egy impozáns kötet a Helikon kiadó gondozásában, Az Aranycsapat története címmel. A Magyarországon élő David Bailey írta, a hátoldalon található ajánlóban pedig azt olvashatjuk, hogy a kötet „a legjobb angol történetírói hagyományok szellemében egyszerre precíz és…..
Van amiben egyetértenek a szurkolók. Kérem szépen, én már a múltkor is megmondtam, hogy sem a fodballhoz, sem a nagypolitikához nem értek. Csak annyit tudok, hogy az Albert Flóriék óta már nem érdemes meccsre járni, a fejesek dolgába pedig egy magamfajta kisember amúgy sem…..
G.Lorant 2013.08.27 13:52:48
Sziasztok! A nagy segg a dundi csajok fenomenálisan izgató testrésze. Nélkülözhetetlen örömforrás egy férfi számára. Egy husi nő jó segg nélkül nem lehet elég kívánatos és szexi. Képzeljetek el egy testes lányt hatalmas mellekkel és nagy hassal. Olyan,mintha előre akarna…..