Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maclovia

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha igazából érdekli a kormányt és személyesen Orbán Viktort, mi is foglalkoztatja a mai fiatalokat, nem kell kimenniük közéjük - elég csak a Facebookra vagy a youtube-ra kattintani. Oké, a feltöltött videók többsége valószínűleg nem a spéci romkocsmába hívott, garantáltan…..
maclovia 2013.03.22 12:28:33
@I_Isti: nem kell narancsosnak lenni h munkát találj!

Az ismeretségi körömben konkrétan nincs olyan akinek ne lenne állása. Ráadásul közel sem fidesz szavazók...

Az Alapítvány egy nagyon jó kezdeményezést indított el, ez úton is sok sikert kívánok nekik, és mivel élnek külföldön rokonaim, tudom hogy hozzájuk irányíthatom őket. Mert nem mindenki kap milliós fizetéseket írországban, angliában vagy németországban sem. Ráadásul te mindig csak egy leszel a sok külföldi közül.

SZánom azokat az embereket, akik azt a látszatot keltik hogy itthon nem lehet megélni, és küldjük csak el a fiatalokat, nehogy itthon kamatoztassák a tudásukat, és az országunkat előrébb vigyék. Mert ez nem 1-2 év leforgása alatt történik meg..

A mostani kormány olyan alapvető szerkezetátalakításokat hajt végre az országban amelyeket eddig egyetlen kormány sem. Nem tagadható, a sok munka hibákkal is járhat, de azokat utólag már csak javítgatni kell.
maclovia 2013.03.23 07:58:42
@Alaister Grand:

Kedves Alaister!

Köszönöm a "bókot" hogy férfinak nézel...

"A te ididóta" jellegű gondolataid felettébb magasröptűek.