Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ostorka Béla

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljesen le vagyunk nyűgözve az egymást érő, Bissau-Guineától Panamán és a Közép-afrikai Köztársaságon át Uruguayig gyűrűző számla- és útlevélbotrányoktól.  Micsoda fifikás kozmopolitizmus húzódik meg a jól ismert, háztáji szoci arcok mögött! Politikai krimit,…..
Ukrajnában az egész egy EU melletti tüntetéssel kezdődött, de végül forradalom és szabadságharc lett belőle. Na nem olyan "fülkeforradalom" és nem olyan "szabadságharc", mint Magyarországon, hanem olyan igazi fajta, amikor az emberek tényleg megharcoltak azzal a rendszerrel, mely…..
hacsaknem A nemzet választ? 2014.02.08 16:27:48
Úgy fest a dolog, hogy a Fidesz közvélemény kutatási adatokból kirajzolódó, fölényes, magabiztos előnye ellenére is nyugtalan Nemzeti Választási Iroda magától értetődően nemzeti küldetése és felelőssége teljes tudatában úgy döntött: semmit nem bíz a véletlenre.…..
Ostorka Béla 2014.02.09 11:01:44
@félázsiai 2llkedő:

Ezt írta a fickó:

"Csak egyet mondj , kulhoni kretén... "

Nos, ha csak az érveimmel lettek volna gondjai, lekreténez. De miután folyamatosan allcaps-el ír, egyenesen kiemeli, hogy nem akármilyen kretén vagyok, hanem külhoni.

Ez barátom gyűlölködés. Ezért nincs miért vele pazaroljam időmet.

Amúgy meg nem vagyok külhoni.
Ostorka Béla 2014.02.09 11:17:20
@Könnyen elkaptuk, uram!:

Bazki, de ott van ez poén, pfűűű.

Minek cáfoljam, ha az a fickó annak tart. Vagy most kezdjen el érdekelni, hogy random anonim internetezőnek mi a véleménye.
Az ünnepek alatt szép csendben nem csak az összefogás érlelődött meg, hanem titokban történt egy ha nem is történelmi esemény, de presztízs szempontjából mindenképpen figyelemre méltó: az Együtt 2014 facebook oldalának támogatottsága a Magyarországon élők körében…..
Románul beszélt, megverték: Gheorge Predut az új Malina Hedvig. Hiába no, kezd beérni a Fidesz-Jobbik tandem nemzetpolitikája, a sok székely zászlón kívül, végre vannak felmutatható eredmények is, lassan, de biztosan megtaláljuk a helyünk a kelet-európai nacionalisták…..
A Fidesz kormánnyal szembeni feltétel nélküli, kifinomult lojalitás jegyében ajánlja az mno.hu a nagyérdemű figyelmébe azt a Fidelitas által elindított honlapot, amely Bajnai Gordon "libás" ex-miniszterelnök állítólag összes üzleti és politikai lépését kronológiai sorrendbe…..
Ostorka Béla 2013.10.21 15:11:40
@komplikato: Nézd, én nem tudom, hogy miért Bajnait választották és nem mondjuk Mesterházyt vagy Gyurcsányt. Lehet erről elméleteket gyártani.

De mondom újból: itt az az érdekes, ahogy a baller blogok összefossák magukat azért, hogy ki tudja jobban elítélni a honlapot, míg mikor Bajnai szobrot döntött azzal a majommal, akkor azzal nem volt semmi gond.
- Minden férfinek joga van gyerekeket szülni, ha akar!- De te nem szülhetsz gyereket! - Ne nyomj el engem! - Nem nyomlak el Stan, de neked nincs méhed! Hogy fogod kihordani amagzatot? Belerakod egy szatyorba? - Nekem van egy ötletem. Gondolom, abban egyetértünk, hogytényleg…..
Ostorka Béla 2013.04.18 12:57:31
@fepe:

Alapvetően nem értitek ti egy pár dolgot logikailag, megpróbálom a te szinteden elmagyarázni:

Csak azért, mert házasság szegés létezik, az nem jelenti azt, hogy ez a modell nem jobb, mint az élettársi modell (ahol még több félrelépés történik - erről szól maga a dolog).

A kommentekben még egy érvvel nem találkoztam. Egyel sem. És ti hiszitek magatokról, hogy felvilágosult értelmiségiek vagytok...
Ostorka Béla 2013.04.18 13:23:14
@fepe:
Gyermek szempontjából vannak jobb és rosszabb modellek, ezeket mérni lehet, és a cikk tartalmaz is egy csomó ilyen adatot.

Ne gyere itt nekem konyhafilozófiával. Attól, hogy minden ember egyenlő (ami amúgy nem igaz, de most nem lényeges), attól még gyerek szempontjából vannak működő és kevésbé működő, sőt kimondottan káros konstrukciók.

Mindig a jogok oldaláról közelítitek a dolgokat, de önző gondolkodásmódotoknak köszönhetően abba sosem gondoltok bele, hogy mások jogait hogyan tiporják a kísérletezgetéseitek.
Marci, 22 éves, egyetemi hallgató, közgazdaságtant tanul. Arra kéri Orbán Viktort, hogy hallgason korábbi önmagára, és tegye helyre a jogállamot. A fiatal Orbán Viktorra egy egész ország lehetetett büszke. A Nagy Imre újratemetésén elmondott beszéde, amelyben egy egész…..
Üzenj te is! Üzenj te is! 2013.03.21 23:43:06
uzenjteis@gmail.com Oldalunk egy maximálisan civil kezdeményezés, semmilyen párttal vagy politikai szervezettel sem vagyunk kapcsolatban. Azért hoztuk létre az oldalt, mert az elmúlt napok, hetek, hónapok eseményei megmutatták, hogy a kormány önkénye elleni fellépés egyetlen…..
„Szeretem Magyarországot, hiányzik Budapest, de inkább legyen külföldön honvágyam, mint otthon. "Gáspár Nóri, 22 éves villamosmérnök üzenete a kormányhoz és Orbán Viktor miniszterelnökhöz olyan problémákról szól, amelyeket minden nap, minden magyar ember tapasztal. „Elegem…..
Papp Réka Kinga videója, amely az egyik első Orbán Viktornak küldött üzenetként látott napvilágot az Üzenj te is! kezdeményezés Facebook oldalán nagyon gyorsan bejárta az internetet. Néhány nap alatt 30 ezren látták, és felkerült a hvg.hu-ra is. A videó talán legfontosabb…..
Üzenj te is! Kik vagyunk? 2013.03.31 04:13:02
uzenjteis@gmail.com Oldalunk egy maximálisan civil kezdeményezés, semmilyen párttal vagy politikai szervezettel sem vagyunk kapcsolatban. Azért hoztuk létre az oldalt, mert az elmúlt napok, hetek, hónapok eseményei megmutatták, hogy a kormány önkénye elleni fellépés egyetlen…..