Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Figyelő Dzsihád

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az atv.hu tudta meg, hogy Budapesten, a Gutenberg téren nagyméretű muszlim kulturális központ épül. A létesítményről a helyiek és az építkezésen dolgozók úgy tudják, hogy mecsetszerű imahely lesz. A tervezett központ az Országos Zsidó Egyetemtől néhány méterre készül, és a tulajdonosa egy olyan…..
Figyelő Dzsihád 2016.08.29 22:29:35
Ezt a tiltakozó levelet lehet használni és elküldeni politikusoknak, önkormányzati képviselőknek:

„Tisztelt Hölgyem, Uram!

Ezt a levelet azért írom Önnek, hogy nyomatékosan ellenezzem a Gutenberg-térre tervezett iszlám kulturális központ létesítését, a következő okok miatt:

1. A kulturális központot létrehozó szervezet (Jótékonysági Béke Alapítvány) nem utasítja el aktívan és nyilvánosan a Korán és Mohamed gyűlöletbeszédét, amelyek a homoszexuálisok, a nők és a nem muszlimok ellen uszítanak. Továbbá nem utasítja el aktívan és nyilvánosan a Korán és Mohamed bűncselekményekre való felbujtását, melyek arra ösztönzik a muszlimokat, hogy bántalmazzák vagy öljék meg a nem muszlimokat, a hitüket elhagyókat, a homoszexuálisokat és a képmutatókat (olyan muszlimok, akik nem vetik alá magukat teljes mértékben az iszlám törvénynek, a saríának), és hogy nyomják el, verjék meg és erőszakolják meg a saját muszlim asszonyaikat. A következő link alatt olyan idézeteket talál, melyek bizonyítják az iszlámban tapasztalható gyűlöletbeszédet, bűncselekményre és bántalmazásra való felbujtást.
Bill Warner: Saría törvény nem muzulmánoknak című könyv (http://www.dzsihadfigyelo.com/…/Sharia-t%C3%B6rv%C3%A9ny-ne…)

2. Azáltal, hogy engedélyezi a központ létrehozását, támogatja az iszlám vallás és kultúra terjedését a városunkban. Mint sok más lakos, úgy gondolom, hogy elég iszlám van már most is jelen. Azt gondolom továbbá, hogy túl sok teret adtunk idáig is az iszlám és a muszlimok azon elvárásának, hogy különleges bánásmódban részesüljenek, és ez minden esetben a saját kultúránk kárára történt. Nem gondolom, hogy az lenne az adófizetők és a politikusok dolga, hogy az iszlám vallást és kultúrát népszerűsítsék a mi szekuláris, keresztény társadalmunkban – és éppen ezt fogja tenni, ha engedélyezi a mecsetet. Nem kapott arra felhatalmazást, hogy erősítse az iszlámot a városunkban. Ezt nem teheti meg a választók és adófizetők nevében sem. Nem erről szól a mandátuma.

3.A mecset természetes módon más muszlimokat is ide fog vonzani, hogy ezen a területen éljenek. Ez a városunkban jelenlévő kulturális szegregációt csak tovább fogja erősíteni. Ez nem egészséges a társadalmunkra nézve, és - a nyugati példákat figyelembe véve - iszlám monokultúrális területek létrejöttéhez fog vezetni gyönyörű városunkban. Ezek a területek már bizonyítottan a bűnözés, az erőszakos vallási szélsőségesség melegágyává váltak Európa városaiban. Ezt a tendenciát visszafordítani kellene, nem erősíteni.

4. Ha annak ellenére fogja támogatni a központ megnyitását, hogy megkértük Önt ne tegye mindezt, valamint a figyelmeztető jelek és számtalan példa ellenére - arról, hogy milyen negatív következményekkel jár, ha támogatjuk, hogy az iszlám gyökeret eresszen az országunkban -, akkor személyesen fogom felelőssé tenni Önt azért, ha netán kiderülne, hogy a mecset kapcsolatba hozható bármilyen radikalizációval, bűncselekménnyel vagy terrorizmussal. És minden tőlem telhetőt meg fogok tenni, hogy a nyilvánosság előtt felelősségre vonják Önt ezért.
Aláírás
Név, dátum
Figyelő Dzsihád 2016.09.01 20:42:58
Az elérhetetlenné tett Facebook képük így néz ki: www.facebook.com/dzsihadfigyelo/photos/p.1350858461609669/1350858461609669/?type=3&theater

Háttérképként a kardos szaúdi zászló látható a sahadával.

A megszüntetett Facebook oldalukon profilképnek a felfelé álló mutatóujjat rakták be. „A felfelé mutató mutatóujj Istent (Allahot) képviseli, és a jelet mutató személy hajlandóságát fejezi ki, hogy meghaljon az iszlámért, ilyen módon érve el a mártírságot és a belépést a paradicsomba” (www.frontpagemag.com/.../benghazi-signs-al-qaeda...)
"Ez a kézjel a legelterjedtebb szalafista dzsihádista kézjel. Szinte mindegyik al-Kaida vezetőről vannak képek, ahol ezt a kézjelet mutatja."
„ A kézjelet évek óta használják a dzsihádisták, még olyan magas szinteken is, mint Oszama bin Laden. Dzsihádista összefüggésben a felemelt mutatóujjnak politikai jelentése is van, amely minden olyan kormányzat elutasítását jelzi, amely nem a saría törvény alatt működik.” - Rita Katz, director of SITE

www.facebook.com/dzsihadfigyelo/photos/p.1350862274942621/1350862274942621/?type=3&theater
Miután az Index a múlt héten nagyot ment a biztonságpolitikaiszakértő-leleplezés topikkal, tulajdonképpen logikus, hogy az Origo is kísértést érzett, hogy megcsinálja a maga “kamuszakértős” sztoriját. Ehhez kapóra jött egy amerikai úriember, Bill French (írói nevén Bill…..