Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Németh János Gábor

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Zuschlag János civilszervezetek révén 75 millió forint állami támogatás jogosulatlanul megszerzésében működött közben és 8,5 év letöltendő fogházbüntetést kapott."A Fidesz-KDNP kormányzás szerencsére megszüntette az állami korrupciót, nincsenek már többé béna…..
Németh János Gábor 2013.04.26 20:00:20
Miért is van szükség parlamentre? Ez az ókori hagyományokra visszatekintő, amerikai típusú "parlamentáris demokrácia" megbukott! Ez nem demokrácia! Áldemokrácia, ahol mindig is egy kiváltságos (gazdasági) elit határozza meg az életteret. Az nem szabadság ahol csupán azt döntheted el hogy kihez "láncold" magad! Igazi demokráciát, igazi szabadságot akarok! A T.E.T.T. (Törekvés az Emberarcú Társadalomért Tömörülés) ezt képviseli. Ez még csupán tömörülés és nem párt. Jelenleg nincsenek alapítói csak szervezői (mint jómagam is), mindenki aki egyetért és be kíván "lépni", az nem csupán tag, hanem alapító tag (mert nem egy fölűről alapított és irányított párt hanem egy alulról építkező szervezet kíván lenni). Kellő támogatottság esetén (és az alapítok szándéka szerint) alakul párttá. A tömörülés jelen kizárólagos szándéka: -1. olyan választási rendszert alakítson ki, amely közvetlen lakóhely szerint delegál képviseletet, minden település ( minden 1000 fő/település, de létszámbeli korlátozás nélkül). -2. A választott delegáltak mandátuma (6 havonta?) visszavonható legyen. -3. Alkotmányozó nemzetgyűlés összehívása ( a jelen alaptörvény és alkotmánybíróság ideiglenes felfüggesztése, amíg az említett nemzetgyűlés meg nem alkotja az egyetemes új alkotmány és ezt népszavazás nem szentesíti. Ezen célok elérése esetén 30 napon belül feloszlatja a parlamentet és önmagát. A folytatást majd elintézi a népképviseleti (szenátori) parlament által ellenőrzött új kormány.
Március 14-én és az azt követő napokban az országot rendkívül szélsőséges időjárás sújtotta, melynek következtében több mint 10 ezren rekedtek az utakon, volt akit egy nap elteltével mentettek ki a hó fogságából. Ki menthetné a saját bőrét, kinek a lemondása, lemondatása…..